Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.04.2024 00:00 | PR články
PR článok

Xiaomi Fan Festival sa začal – zľavy až do 86 %

Xiaomi mobily, robotické vysávače, elektrické kolobežky a veľa ďalších praktických zariadení je od 16. do 28. apríla vo výraznej zľave na oficiálnom mi-store.sk alebo v kamenných predajniach.

Spoločnosť Xiaomi si každý rok pripomína svoje „narodeniny“ aj tým, že pripravuje, nie len pre svojich fanúšikov, týždeň zaujímavých zliav na vybrané produkty. Tohtoročný Xiaomi Fan Festival sa práve začal a každý, kto nebude otáľať (zľavy platia do vypredania zásob), si môže dopriať nový smartfón, doplnky pre smart domácnosť, praktické pomôcky pre domácich majstrov alebo smart hodinky za lákavé ceny.

Počas Xiaomi Fan Festivalu nájdete desiatky rôznych zariadení so zľavami od 10 až do 86 %. Vybrali sme niektoré z najzaujímavejších, ktoré môžu byť praktickým doplnkom alebo aj milým darčekom pre najbližších.

Xiaomi Smart Plug 2 – 9,90 € (bežne 16,90 € )

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Vytvorte si chytrú domácnosť s drobnosťou, ktorá má mnoho využití a dokáže urobiť aj bežné zariadenia čiastočne chytrými. Cez Smart zásuvku pripojíte do siete akékoľvek zariadenie, ktoré môžete na diaľku vypnúť alebo zapnúť smartfónom. Či už je to filter na akvárium alebo stolová lampa, cez aplikáciu Xiaomi Home môžete nastaviť aj časovač. Zároveň vidíte prehľadný graf spotreby zariadenia. Samozrejme, má ochranu prepätia, a tiež je z nehorľavého materiálu až do 700 stupňov Celzia.

Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) - 10,90 € (bežne 16,90 € )

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Rovnako praktická je malá polguľa, ktorá v sebe schováva LED osvetlenie, pohybový senzor, Bluetooth a napájanie cez klasické 3 AAA batérie. Potom sa dá magneticky prichytiť k dodávanému stojanu a natočiť tam, kde je to potrebné. Ideálne do šatníka, komory a podobne. Ak svetlo spárujete s mobilnou aplikáciou, môžete doladiť ďalšie podrobnosti ako citlivosť pohybového senzora alebo intenzitu svietenia, ktoré vydrží bez výmeny batérií aj celé mesiace.

Xiaomi Portable Electric Air Compressor 2 – 39,90 € (bežne 54,90 €)

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Kompaktný a výkonný kompresor sa hodí do každej domácnosti. Jednoduché a rýchle nafúkanie pneumatiky bicykla či auta, prípadne dofúkanie lopty alebo aj bazénu, ocení každý. Novinka zvláda tlak až do 150 psi a na prehľadnom displeji sledujete priebeh nafukovania. Druhou možnosťou je výber prednastavenej hodnoty v jednoduchom menu a všetko prebehne bezpečne a rýchlo. Dobíjateľná batéria vystačí na nafúkanie približne 10 pneumatík.

Xiaomi Robot Vacuum E10 – 111,90 € (bežne 149 €)

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

S cenou len jemne nad sto eur sa model E10 teraz stáva najdostupnejším značkovým robotickým vysávačom na trhu. Aj napriek nízkej cene je to pokročilý pomocník do každej domácnosti, ktorý okrem vysávania zvláda aj mopovanie. Xiaomi Robot Vacuum E10 dosahuje sací výkon až 4 000 Pa, takže sa hodí aj na bežné koberce. Inteligentne rozoznáva miestnosti a cez mobilnú aplikáciu môžete nastaviť, kedy a ktoré miestnosti má povysávať alebo poumývať. Batéria vydrží až necelé dve hodiny vysávania.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro – 221,90 € (bežne 273,90 €)

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Inteligentná čistička vzduchu je ideálny doplnok do domácnosti či už pre alergikov, ale aj pre všetkých, ktorí chcú minimalizovať prach a pachy vo svojom okolí. Smart Air Purifier 4 Pro má elegantný dizajn, vhodný aj do moderných obývačiek a pracovní. Za hodinu dokáže prečistiť viac ako 8 300 litrov vzduchu, alebo, inak povedané, je vhodný pre priestory okolo 40 - 50 metrov štvorcových. Automaticky deteguje znečistenie a trojitý filter zachytí až 99,97 % častíc s veľkosťou 0,3 μm. Navyše je pri nočnom režime čistička taká tichá, že bez problémov môže byť umiestnená aj v spálni či v detskej izbe.

Xiaomi 14 – 849,15 € (bežne 999 €)

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Najnovšia vlajková loď od Xiaomi, predstavená len pred pár týždňami, je unikát. Patrí k najmenším smartfónom s maximálnou výbavou na trhu. Kto hľadá plný výkon s najvýkonnejším dostupným mobilným procesorom, luxusným displejom a trojicou profesionálnych 50 Mpix fotoaparátov Leica, nech ďalej nehľadá. Xiaomi 14 dokázal do minimalistického tela dostať až 6,3-palcový Amoled displej a s terajšou 15 % zľavou ide o jednu z najlepších ponúk na trhu.

Xiaomi Electric Scooter 4 Go EU – 209,90 € (bežne 299 €)

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Elektrická kolobežka má dojazd 18 km, maximálnu rýchlosť 20 km/h a s hmotnosťou necelých 14 kg je ľahko prenosná. Čo viac si želať od elektrickej kolobežky, ak ste začiatočník? Vo výbave sú 8-palcové bezdušové pneumatiky, prehľadný displej s prepínaním jazdných režimov a svietením a tiež podpora mobilnej aplikácie s prehľadom o dobití, zamknutím motora a ďalších funkcií. Využite o tretinu zvýhodnenú cenu, čo je v danom segmente rekordná ponuka.

Xiaomi Watch 2 – 149 € (bežne 189 €)

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Už aj Xiaomi má v ponuke smart hodinky so systémom Google Wear OS so širokou ponukou aplikácií pre rôzne aspekty života. Súčasťou systému je napríklad virtuálna peňaženka Google Wallet, takže v obchodoch môžete platiť len priložením hodiniek. Nechýba ani navigácia cez Google Mapy či počúvanie hudby uloženej priamo v 32 GB pamäti hodiniek. Ako správne športové hodinky aj tieto vydržia ponor do hĺbky 50 m, monitorujú tep, okysličenie krvi či intenzitu stresu a automaticky rozpoznávajú desiatky športových aktivít. Nabíjať ich stačí raz na 2 až 4 dni.

Redmi Note 13 Pro+ 5G – 373 € (bežne 499€)

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Oficiálne mobil zo strednej triedy, ale svojou výbavou by sa mohol označiť za cenovo dostupnú vlajkovú loď. Zaujme elegantným dizajnom s plnou odolnosťou voči vode a prachu, s veľmi tenkým rámikom 6,67-palcového Amoled displeja s extra vysokým jasom a plynulosťou, ale aj výkonom 8-jadrového procesora MediaTek Dimensity 7200 Ultra. Pre rôzne životné príležitosti sa hodí mať vo vrecku 200 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou. Bonusom je 120 W adaptér v balení, ktorý batériu s výdržou aj 2 dni nabije doplna za menej než 20 minút. Nájsť takúto výbavu za menej ako štyri stovky je ozajstná rarita.

Všetky vybrané zľavnené produkty nájdete na mi-store.sk. A nezabudnite, lákavé ceny môžete využiť len počas Xiaomi Fan Festivalu do 28. apríla.

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Nemeckí policajti v pohotovosti: Na to, čo sa chystá v Berlíne, budú dozerať tisícky z nich
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Požiar na východnom Slovensku: Plamene sa rozšírili extrémne rýchlo! Ako k tomu došlo?
Ukrajinský vojak strieľa z húfnice (ilustračná fotografia).
Dostane Ukrajina mužov, ktorí sa vyhýbajú odvodu, späť? Na pomoc prichádza aj Poľsko
Britský panovník Karol III.
Foto
ŠOK pre všetkých! Palác prehovoril o zdravotnom stave kráľa Karola III: Hlavného slova sa ujali lekári
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister spravodlivosti Susko si posvietil na sudcov: Prebrali spolu dôležité otázky! Chystajú sa zmeny?
(ilustračná foto)
Európska lieková agentúra upozorňuje na očkovanie proti covidu: Výzva pre výrobcov!
(ilustračné foto)
Žena zjedla sushi z reštaurácie a zomrela! Na jej posledné slová nezabudnete
SNS vymenovalo nového nominanta na post ministra životného prostredia. Je ním Tomáš Taraba
Huliak o probléme so šelmami: V zásahovom tíme nebol nik, kto by bol kvalifikovaný na odstrel medveďa
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Osud školáčky, ktorá pobodala spolužiačku, je spečatený: Proti verdiktu nik nenamietal
Ukrainian flag in the wind. Blue Yellow flag Against the city at night
Slovensko dodalo Ukrajine špeciálne drony: Budú ich používať na jednu dôležitú vec
Cyklista podľa polície zrazil dievčatko a odišiel.
VIDEO Cyklista v centre Trnavy zrazil dievčatko: Šokujúce, čo spravil potom! Spoznávate ho?
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
Veľký HOROSKOP na máj: Kto nájde lásku a koho zradí zdravie? Pozor na risk v práci