Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.04.2024 07:00 | Správy
Špeciálny projekt

Zážitky, ktoré vám nepretrhnú peňaženku

Cestovanie je jedným z najobľúbenejších spôsobov trávenia voľného času. Poskytuje nám možnosť spoznať nové kultúry, jedlá a zvyky, no mnohokrát nás odrádza predstava vysokých výdavkov.

Našťastie, s CK DAKA si môžete užiť skvelé zážitky bez toho, aby ste si museli robiť starosti s veľkými výdavkami. Poďme sa pozrieť na niekoľko tipov na cenovo dostupné a lákavé zájazdy.

Zájazd na Plitvické jazerá

Plitvické jazerá, jedno z najkrajších prírodných dedičstiev Európy a UNESCO svetového dedičstva v Chorvátsku, si môžete vychutnať za skvelých 79 €.

Otvoriť galériu
Zdroj: CK DAKA

Tento nádherný národný park je domovom 16 jazier spojených vodopádmi a kaskádami, a práve tu vznikol aj známy a obľúbený film Poklad na striebornom jazere. Okrem toho budete môcť spoznať krásy večerného Záhrebu a jeho zákutia.

Cisárovná Sissi a čarovný Halstatt

Zavítajte do srdca rakúskych Álp, kde objavíte Hallstatt – dedinku známu svojou dlhou históriou soľných baní. Cenovo dostupný zájazd za 79 € vás očarí krajinou, horami a zaujímavou históriou.

Otvoriť galériu
Zdroj: CK DAKA

Cestovný itinerár tiež zahŕňa exkurziu do mesta Bad Ischl, kde sa nachádza slávna Kaiservilla, miesto prvého stretnutia cisárovnej Sissi s Františkom Jozefom. Preskúmajte príbeh lásky, ktorý sa tu začal.

Kúpanie v termálnych kúpeľoch Bük

Dokonalú kombináciu relaxu a kulinárskeho umenia nájdete v srdci Európy – v termálnych kúpeľoch Bük v Maďarsku. Termálne kúpele Bük, známe tiež ako Bükfürdő, majú dlhú históriu. Ich liečivé vody sú známe už stáročia, a každoročne lákajú množstvo návštevníkov zo všetkých kútov sveta.

Otvoriť galériu
Zdroj: CK DAKA

Po 5 hodinovom pobyte v kúpeľoch si môžete vychutnať maďarské špeciality a dobré vína v reštaurácii. Zrelaxujte a oddýchnite si s celodenným zájazdom do kúpeľov už za 25 €.

Zájazd do Budapešti s návštevou Tropikária a Oceanária

Doprajte si víkendový únik do srdca Európy, kde nábrežie Dunaja sprevádza bohatý život Budapešti. Túlajte sa mestom a objavte Parlament – najväčšiu stavbu krajiny, Reťazový most či Kráľovský palác.

Otvoriť galériu
Zdroj: CK DAKA

Vrcholom zájazdu je návšteva Tropikária a Oceanária, kde nazriete do exotického a podmorského sveta. Preskúmajte Budapešť so svojimi impozantnými pamiatkami za 29 €.

Zájazd do Rakúska: Melk, Krems a Tulln

Tri rakúske klenoty Melk, Krems a Tulln v sebe ukrývajú kus histórie. Melk je známy impozantným benediktínskym kláštorom, ktorý sa týči nad mestom a ponúka nádherné výhľady na okolitú krajinu. Krems, ležiaci pri ústí rieky Dunaj, je bránou do vinohradníckej oblasti Wachau a zaujme svojou zachovalou stredovekou architektúrou. Tulln, často nazývaný mesto kvetov, láka na pestrofarebné parky a záhrady, ako aj na bohatú históriu. Nazrite do rakúskeho dedičstva a užite si zájazd za skvelých 34 €.

Otvoriť galériu
Zdroj: CK DAKA

Ak hľadáte spôsob, ako rozšíriť svoje obzory a zároveň neminúť celú výplatu, cenovo dostupné zájazdy s CK DAKA sú ideálnou voľbou. Vďaka širokej škále dostupných možností – od poznávacích zájazdov až po wellness pobyty, každý si nájde to svoje.

Ak vás zaujala niektorá z ponúk od cestovnej kancelárie DAKA, neváhajte, termíny týchto zájazdov a podrobný program nájdete na webovej stránke CK DAKA, kde si zájazd môžete aj objednať. S výberom vám veľmi ochotne a odborne poradia v 12-tich pobočkách CK DAKA po celom Slovensku.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Sisa je pri manželovi v móde odvážnejšia.
Foto
Juraj Lelkes prekvapil: Povedal TO na plné ústa! Sise diktujem... Jeho odpoveď by ste nečakali
Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
Zuzana a Vlasto oslávili rok od začiatku svojho podnikania.
Foto
Belohorcová po kauze s NEVEROU vracia úder: Smršť vykonštruovaných a vymyslených sr*čiek!
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
S Oľhovou sú dlhoročné priateľky.
Foto
Herečky Eva Pavlíková a Jana Oľhová o dlhoročnom priateľstve: Kamošky už z intráku?!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Úbohé politikárčenie a zúfalstvo poslancov? Dolinkovú chcú odvolávať, ministerka reaguje
Teodor zatiaľ ťahal v zárobkoch za kratší koniec.
Foto
Joe Trendy sa pochválil lukratívnym kšeftom! Lobovala za neho v Markíze manželka Simona?