Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Foto

Smrť mamičky Heleny († 30), ktorej vrátili v Siedmom nebi zrak! Rozboril reaguje dojímavým odkazom

Srdce rozbité na milión kúskov a bolesť, ktorá už nikdy neprejde. Strašná tragédia sa udiala v utorok v Skalickom okrese. Mladá mamička Helenka († 30) išla v aute so svojou len 10-mesačnou dcérkou Jasmínkou. Dievčatá mali namierené za rodičmi. Stačila však sekunda a pokojná jazda sa zmenila na boj o život.

Sen o zdravých očiach

Helenku odmalička trápili problémy s očami, pre ktoré sa jej už v škole posmievali. Ona to však všetko zvládala bravúrne. Snívala o tom, že raz uvidí obyčajné drobnosti sveta, ako sú konáre stromov či dlaždice na chodníku. Pre niekoho banality, pre túto mladú ženu vytúžený cieľ. Podarilo sa jej ho splniť vďaka relácii V siedmom nebi v roku 2018. „Doteraz som počula len zlé prognózy, vidím len na päť percent a povedali mi, že prídem o zrak,“ povedala vtedy pokorne Helenka. Po operácii na jednej z bratislavských kliník sa z 5 percent stal ostrý zrak a radosť nemala konca-kraja.

Pri náročnom zákroku Helenke dodávala energiu herečka Lujza Garajová-Schrameková (41). „Bola to jedna optimistická mladá baba, ktorá sa tešila na všetko, čo ju v živote čaká. Veľmi ma mrzí, že ten jej čas na tomto svete bol taký veľmi krátky. Vyjadrujem úprimnú sústrasť celej rodine,“ povedala pre Nový Čas.

Smutná správa o utorkovej tragédii vzala aj samotného Vila Rozborila (57), ktorý Helenke pred 6 rokmi pomohol vysnívať orlí zrak: „Samozrejme, na Helenku si spomínam veľmi dobre, bol to človek, na ktorého sa nedá zabudnúť. Z podstaty veci sú ťažko skúšaní ľudia v našich príbehoch skôr zničení, teda i smutní. Helenka napriek svojmu hendikepu sršala humorom, príbeh V siedmom nebi s ňou bol až taký humoristický. To isté v štúdiu. Diváci sa smiali, akoby išlo o zábavnú reláciu. Helenka to cítila, tešila sa z toho, tak teda v humore ešte pridávala. Naozaj výnimočný, radostný človek. To, čo sa stalo, je hrozná tragédia. Vyjadrujem hlbokú úprimnú sústrasť rodine. A, samozrejme, môj odkaz pre nich: Ak by ste v súvislosti s úmrtím Helenky potrebovali pomôcť, napríklad čokoľvek s malou Jasmínkou, obráťte sa na nás. Rozhodne v rámci Siedmeho neba vyriešime, čo bude potrebné. Je mi to nesmierne ľúto, naozaj ma to veľmi vzalo,“ povedal pre Nový Čas Rozboril.

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: šiš, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Peter Pellegrini
Výzva od Petra Pellegriniho: Ide o prebiehajúce kampane, prezident má na politikov jednu žiadosť
Peter Pellegrini a Robert Fico reagujú na podpis novely prezidentkou Čaputovou.
Aktualizované
Čaputová a Pellegrini pozvú do paláca lídrov parlamentných strán: Za rozhodnutím stojí tento cieľ
(ilustračné foto)
Spadnete na zadok, za koľko vydražili Monetov obraz: Nenormálna suma!
Stretnutie členov vlády SR a Ukrajiny.
Vláda o ďalšom postupe po útoku na premiéra: Vedenie krajiny by mohlo dočasne prevziať toto meno
Na snímke vo vládnej limuzíne predseda vlády Robert Fico po streľbe na výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej v okrese Prievidza v stredu 15. mája 2024.
Aktualizované
Úrad inšpekčnej služby po streľbe na Fica: Začal trestné stíhanie! Čoho sa týka?
Polícia obvinila 33-ročnú ženu, manžela bodla kuchynským nožom do lopatky.
Surový útok ženy na manžela: Po hádke vytiahla nôž a... Nastal horor!
Čo si o útoku myslí raper Majk Spirit?
Na ATENTÁT na Fica reaguje aj raper Majk Spirit: Slovensko čakajú dva možné scenáre!
Hasiči hasia požiar po útoku ruskej armády na mesto Charkov na východe Ukrajiny v sobotu 4. mája 2024.
Správy, na ktoré všetci čakali: Ukrajina hlási úspech! Ide o Charkov
PSG sa chce zbaviť Škriniara: Na predaj už toto leto!
Ilustračné foto
Tragický požiar bytovky! Zahynulo niekoľko ľudí, ďalší sú v kritickom stave
(ilustračné foto)
Vážna nehoda pri Humennom: Vyhasol život vodiča († 50), ako je na tom druhá šoférka?
Si a Putin sa zhodli na potrebe politického riešenia konfliktu na Ukrajine
Foto
Čína a Rusko sú za jedno: V tomto sa zhodli! Ide o Ukrajinu