Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Steven Seagal sa na Slovensku odviazal: Žúr do štvrtej ráno!

Ubytovaný pod falošným menom! Hollywoodsky herec Steven Seagal (62) prespal jednu noc v košickom štvorhviezdičkovom hoteli Yasmin v utajení.

Vyčlenené v ňom mal celé 11. poschodie a po celý čas ho strážili bodyguardi. Členovia ochranky dôkladne prezreli priestory Prezidentského apartmánu už počas týždňa.

Slávny herec mal prísť do Košíc už v noci zo štvrtka na piatok. „V hoteli sa napokon objavil až v sobotu o 14. hodine,“ uviedol generálny riaditeľ hotela Yasmin Igor Propper. Okamžite po príchode šiel Steven Seagal na izbu, kde si pochutil na mise s čerstvým ovocím a zdriemol si.

Bol aj na svadbe

Večer ho čakal koncert v Prešove, z ktorého sa vrátil až okolo pol druhej nadránom. Potom spolu s členmi svojej kapely a štábom sedel až do 4. hodiny ráno v hotelovej reštaurácii. Dokonca sa ochotne odfotil aj so svadobnými hosťami, keďže v inej časti hotela prebiehala veselica.

 

„V hotelovej podzemnej garáži nepretržite čakalo na Stevena Seagala pristavené auto s vodičom. Ďalšie stálo pripravené pred hlavným vchodom hotela,“ prezradil manažér ubytovacieho úseku hotela Yasmin Norbert Molnár. Apartmán na 11. poschodí bol na želanie Stevena Seagala spojený s vedľajšou izbou, ktorá patrila jeho manažérovi Josuovi Rayovi. „Od sobotňajšieho rána nebol na 11. poschodí ubytovaný žiaden iný hosť okrem Seagala, jeho manažéra, členov kapely a štábu,“ doplnil manažér hotela Norbert Molnár.

Fotili sa s ním

K dispozícii mal neustále špeciálne pre neho vyčleneného kuchára či čašníka, ktorí sa s ním na záver pobytu aj odfotografovali. Rovnako sa to podarilo aj reprezentantkám a trénerovi ženskej basketbalovej reprezentácie Slovenska, ktorá už dlhodobo využíva služby hotela Yasmin.

Steven Seagal pil predovšetkým džúsy z čerstvého ovocia. V nedeľu sa zobudil až po dvanástej hodine, naraňajkoval sa sám v Prezidentskom apartmáne a opustil Košice.

Cirkus pred koncertom

Hollywoodska hviezda sa na Slovensku dlho nezdržala. Steven Seagal (62) pricestoval až tesne pred sobotňajším koncertom na Dobrom festivale v Prešove. Jeho pobyt sprevádzali prehnané bezpečnostné opatrenia a organizátorské zmätky.

Podľa pôvodného programu, ktorý organizátori zverejnili, mal Seagal prísť do prešovského amfiteátra už v sobotu popoludní, lebo pre neho bolo pripravené vystúpenie detí trénujúcich aikido. Nakoniec sa však vystúpenie konalo bez jeho prítomnosti.

Organizátor Miroslav Tásler avizoval aj novinársky brífing a autogramiádu, ale ani to sa nepodarilo zabezpečiť. Do prešovského amfiteátra herec dorazil až pred deviatou večer. Prevzal niekoľko darov od detí z domovov sociálnej starostlivosti. Dostal aj fujaru, na ktorej si v zákulisí hneď i zahral. Vystúpenie Seagala so skupinou malo začať o pol jedenástej večer. Hudobníci však trištvrte hodiny ladili nástroje. Bluesová skupina začala hrať až o štvrť na dvanásť. Mnohých zo 6 000 divákov však hudba neoslovila. Na záver ani nie hodinového vystúpenia ich na svojich miestach zostala len približne polovica. Nekonal sa ani žiaden prídavok, aplauz nebol dostatočne dôrazný.

Kimono mu doviezla policajná eskorta

Ani tréning aikida v Strážskom sa nezačal podľa plánu. Seagal si zabudol kimono. Doviezlo mu ho auto v sprievode policajného vozidla. Policajti s majákom sprevádzali aj kolónu áut vezúcich akčnú hviezdu. Okolie školy, kde mal cvičiť, strážili ďalšie desiatky policajtov.

Návštevu Seagala v Strážskom sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia. „Ako keby sem mal prísť rovno pápež alebo kto,“ vraveli okolostojaci, ktorí čakali na hviezdu akčných filmov. Pred jeho príchodom strážili príjazdovú cestu desiatky policajtov vrátane psovodov, pridali sa k nim aj príslušníci mestskej polície. Na priestor Strednej odbornej školy, kde bol tréning, dohliadali ešte aj ochrankári.

Seagal nakoniec dorazil tesne pred plánovaným začiatkom tréningu v kolóne so sprievodom policajných áut s majákom. Vošli rovno do areálu, kde ihneď zmizol v budove. Držiteľa siedmeho danu tam už čakalo takmer 200 bojovníkov aikida. Ochrankári ani americkí manažéri však nedokázali naplánovať úplne všetko. Steven Seagal si totiž zabudol so sebou vziať kimono. Asi hodinu po plánovanom začiatku tréningu mu ho doviezlo auto, takisto s policajným sprievodom. Krajské riaditeľstvo polície v Košiciach uviedlo, že o použití majákov nebolo informované a preverí to. Ľudia, ktorí sa na tréning dostali, si ho však pochvaľovali. „Pán Seagal na to, aká je ikona, sa vôbec na nič nehral. Klobúk dole pred ním v jeho veku, čo tam všetko dokázal. Bol trpezlivý s rozdávaním podpisov aj fotografovaním. Bol to super zážitok,“ povedal František Herink (32), ktorý do Strážskeho prišiel z Prahy.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
Zuzana a Vlasto oslávili rok od začiatku svojho podnikania.
Foto
Belohorcová po kauze s NEVEROU vracia úder: Smršť vykonštruovaných a vymyslených sr*čiek!
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
S Oľhovou sú dlhoročné priateľky.
Foto
Herečky Eva Pavlíková a Jana Oľhová o dlhoročnom priateľstve: Kamošky už z intráku?!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Úbohé politikárčenie a zúfalstvo poslancov? Dolinkovú chcú odvolávať, ministerka reaguje
Teodor zatiaľ ťahal v zárobkoch za kratší koniec.
Foto
Joe Trendy sa pochválil lukratívnym kšeftom! Lobovala za neho v Markíze manželka Simona?
Peter Pellegrini
Pellegrini v hľadáčiku Česka aj Nemecka: Hneď po nástupe ho čaká poriadna výzva