Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.06.2010 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zuzana Tlučková je na mizine! Zachráni ju jojkársky Panelák?

Herečka Zuzana Tlučková (48) stratila prácu. Po zrušení divadla West stratila pravidelný príjem. Hodí Tlučkovej záchranné koleso Andy Kraus?

Aj keď je herečka Zuzana Tlučková (48) na voľnej nohe, nikdy nemala núdzu o prácu. Hosťovala na Novej scéne, pôsobila v Štúdiu L+S, spolupracovala so Slovenským rozhlasom a pritom účinkovala v seriáloch. Zrušenie Divadla West ju však zaskočilo.

Bolo pre ňu srdcovou záležitosťou a v neposlednom rade aj stálym finančným príjmom. Tlučková sa začala obávať o svoje živobytie. Napriek snahe riaditeľa Ľuba Romana Divadlo West po 14 rokoch pôsobenia končí a herci Zuzana Tlučková, Roman Pomajbo či Gabika Škrabáková prišli o prácu a o pravidelný príjem.

„Končí nám nájomná zmluva. Majiteľ budovy nám ponúkol novú, tá je však nevýhodná . Tam nemôžeme pokračovať,“ potvrdil Novému Času Roman.

Krach divadla zrejme najviac pocíti práve Tlučková, ktorá hrala vo väčšine predstavení. „Som smutná z toho, čo sa stalo. Verím, že si na mňa niekto spomenie a ponúkne mi prácu. Inak si budem musieť zarábať dabingom alebo začnem robiť niečo iné,“ vyjadrila sa pre médiá.

Zdá sa, že Tlučková sa dostala do poriadnych problémov. Okrem zrušenia jej hlavného príjmu z divadla jej vrásky na čele robí aj nedávne daňové priznanie. Podľa informácií Nového Času ju televízna reklama na jogurt paradoxne doslova zruinovala. „Tým, že si nechala vyplatiť celý honorár, musela odviesť väčšie dane, na ktoré si dokonca musela požičať,“ povedal Novému Času zdroj z herečkinho okolia, podľa ktorého má Tlučková navyše pomerne vysoké životné náklady.

Aj keď ju exmanžel Štefan Skrúcaný pri rozdeľovaní majetku vyplatil a nový byt v bratislavských Krasňanoch ju nevyšiel až tak draho, má na krku pôžičku.

Okrem toho má dvoch dospievajúcich synov - Tomáša (22) a Lukáša (17), ktorí tiež potrebujú jej podporu. Tlučkovú by mohol zachrániť podobný televízny projekt, ako boli Susedia či Kutyil, s. r. o. V druhom z nich podľa informácií Nového Času dostávala veľmi slušný honorár, až 6 000 eur za jednu sériu.

Scenárista seriálov Andy Kraus má navyše Tlučkovú ako kolegyňu rád, Nový Čas preto zaujímalo, či nechce herečke v tejto ťažkej dobe hodiť záchranné koleso: „Rozprávali sme sa na túto tému, ale toto konkrétne sme neriešili. Do budúcnosti spoluprácu nevylučujem,“ povedal Novému Času Kraus a jeho slová istým spôsobom potvrdil aj hovorca TV JOJ Jozef Gogola. „V tejto chvíli Zuzana Tlučková nenakrúca pre TV JOJ žiadny seriál, pre ďalšie sezóny je však všetko otvorené.“ Pre herečku tak nie je ešte všetko stratené.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj