Ivan Kmotrík ml: TÝCHTO 3 hráčov z ligy by som chcel v Slovane

Generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík ml. prezradil, ktorých troch ligových hráčov by chcel okamžite získať do svojho klubu. ...
  • Zdroj: TASR

Generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík ml. prezradil, ktorých troch ligových hráčov by chcel okamžite získať do svojho klubu. Vymenoval tiež hráčov súčasného kádra belasých, o ktorých je najväčší záujem.

FOTOGALÉRIA: Ivan Kmotrík ml.

Fanúšikovia Slovana Bratislava očakávajú, aké nové posily sa podarí v lete priviesť na Tehelné pole. Ivan Kmotrík ml., generálny riaditeľ klubu, v rozhovore pre TVNOVINY.sk hovoril o tom, že fanúšikovia nakupujú nových hráčov spoločne s vedením a čím v hojnejšom počte budú chodiť na zápasy, tým viac môže belasý klub investovať do posíl.

Kmotrík ml. prezradil, ktorých troch hráčov zo slovenskej ligy by okamžite navliekol do belasého dresu. "Adrián Kaprálik (zo Žiliny na hosťovaní v poľskom Górniku Zabrze), Adrian Zeljkovič (Spartak Trnava) a Aleksandar Popovič (Dunajská Streda). V rámci Slovenska pre nás prichádza do úvahy Kaprálik, ktorý je pre nás zaujímavý z pohľadu súčasnosti i budúcnosti," uviedol Kmotrík ml. s tým, že klub sa sústredí na hráčov s potenciálom budúceho predaja.

Na snímke vľavo brankár Milan Borjan (Slovan) a vpravo tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st.
Tréner Weiss st. prehovoril o svojej budúcnosti: Nechcem nič konkretizovať, ale... Zobraziť článok

Vymenoval aj hráčov Slovana Bratislava, o ktorých je najväčší záujem v zahraničí. "Pochopiteľne o Tigrana (Barseghjana), mal fantastickú sezónu, takisto o Bajriča, Strelca či Blackmana. Sledovaný je tiež Marcelli, ale skôr ako artikel budúcnosti."

Vedenie belasých musí v medzisezónnom období vyriešiť niekoľko horúcich otáznikov. Snáď tým najhorúcejším je pozícia brankára, keďže Tehelné pole opustila jednotka z uplynulej sezóny Milan Borjan. Kmotrík ml. priznal, že témou bol aj hviezdny Lukáš Hrádecký, gólman Bayeru Leverkusen so slovenským pôvodom reprezentujúci Fínsko.

"Lukáš Hradecký bol aktuálnou témou. Veľmi intenzívne sme sa o ňom bavili, zisťovali, aké má podmienky, avšak chápeme, že jeho príchod momentálne nie je reálny," prezradil Kmotrík ml. a uviedol aj ďalších gólmanov, ktorých Slovan zvažoval ako náhradu za Borjana - Dominika Greifa či Ľubomíra Belka. "O Greifa sme mali záujem a viackrát komunikovali s jeho agentom, no Dominik preferuje zahraničie a nemá momentálne záujem sa do klubu vrátiť. Uvažovali sme aj o Belkovi, ale nakoniec sme sa po internej analýze rozhodli nejsť ani do ponuky. No máme rozpracované rokovania s inými brankármi a sme v pomerne pokročilej fáze," dodal generálny riaditeľ belasých.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk