Legendy zhodnotili duel s USA: Najlepší zápas! Pozrite, čo kričali fanúšikovia na Višňovského

Slovenským hokejistom vyšiel nad očakávanie tretí zápas na svetovom šampionáte v Ostrave. Američanov s mnohými hviezdami z NHL zdolali ...
  • Zdroj: Braňo Račko

Slovenským hokejistom vyšiel nad očakávanie tretí zápas na svetovom šampionáte v Ostrave. Američanov s mnohými hviezdami z NHL zdolali 5:4 po predĺžení po výbornom výkone, hoci na dosah mali ešte o jeden bod viac. Takto duel zhodnotili osobnosti nášho hokeja a tiež si pozrite, čo kričali fanúšikovia na Ľubomíra Višňovského.

FOTOGALÉRIA: USA - SR

Zverenci Craiga Ramsayho viedli už 4:1, no zámorský tím dokázal vyrovnať. V predĺžení však rozhodol o triumfe Slovenska Miloš Kelemen.

„Super hokej, krásna atmosféra, zaslúžene sme vyhrali. Tretiu tretinu sme nekorčuľovali, iba sme bránili, ale celkovo to bolo super," povedal pre Športový Čas majster sveta z roku 2002.

„Kanada, Amerika, to je klasika," povedal na margo toho, ako hráči počas zápasu provokovali Slovákov. „Prehrávali 4:1, čo iné mohli? Aj sa im podarilo dostať do zápasu, pravda sa nakoniec ukázala."

Slováci potešili vypredanú Ostrava arénu, kde opäť vládla skvelá atmosféra. „Toto bol zatiaľ náš najlepší zápas. Prvá tretina bola úplne famózna, druhá okej, tretiu sme bránili, aspoň sme v predĺžení dali gól," uzavrel Ľubomír Višňovský, s ktorým sa pred rozhovorom odohrala milá scénka.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk