Rázne rozhodnutie Djokoviča: Hantuchovej ex dostal padáka!

Zmeny v tíme Novaka Djokoviča pokračujú! Po hlavnom trénerovi Goranovi Ivaniševičovi končí srbský tenista spoluprácu aj s ďalším dlhoročným ...
  • Zdroj: instagram @djokernole

Zmeny v tíme Novaka Djokoviča pokračujú! Po hlavnom trénerovi Goranovi Ivaniševičovi končí srbský tenista spoluprácu aj s ďalším dlhoročným členom svojho tímu - kondičným koučom Marcom Panichim.

"Drahý Marco, aké úžasné roky sme spolu strávili! Dosiahli sme vrchol, získali tituly, zlomili rekordy. Ale hlavne som si užil naše „obyčajné“ dni tréningov v posilňovni aj mimo nej… Nekonečné hodiny smiechu, ktoré mi dodali neskutočnú motiváciu ešte lepšie sa pripraviť na súťaže… Ďakujem za všetku energiu, snahu a čas, ktorý venuješ tomu, aby som sa stal nielen lepším hráčom, ale aj lepším človekom. S veľkou láskou a do skorého videnia na turnaji v Ríme. Ďakujem,“ napísal Novak Djokovič.

36-ročný srbský tenista začal s Panichim spolupracovať v roku 2017, keď mu renomovaný odborník pomáhal dostať sa do formy po problémoch s lakťom.

Vypracoval pre Djokoviča rehabilitačný a kondičný program, ktorý Srbovi pomohol a Panichi si získal jeho dôveru. Zaujímavosťou je, že Marco Panichi v minulosti tvoril pár s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk