Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.02.2019 11:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tragédia rodiny herca Ivana Mistríka († 46): Tajný pohreb syna, prišlo len 17 ľudí

Už si krivdu vysvetľujú s otcom v nebi! Hŕstka ľudí dala v utorok v bratislavskom krematóriu potichu posledné zbohom Michalovi Mistríkovi (†53), synovi legendárneho herca Ivana Mistríka († 46).

Smrť pracovníka v gastronómii, ktorý sa stránil publicity, oplakáva množstvo hercov i politikov. Tí ho poznali väčšinou odmalička a vedeli, ako sa Michal celý život trápil, že nezabránil samovražde svojho slávneho rodiča. Mistrík junior pre svoju boľavú dušu začal holdovať škodlivým nerestiam a na druhý svet odišiel podľa všetkého práve preto...

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

O smrti Michala Mistríka († 53) vedela len najbližšia rodina a pár známych. Podľa informácií Nového Času dôvodom jeho odchodu boli zdravotné problémy. „Podľa všetkého ho mali nájsť po epileptickom záchvate,“ tvrdí náš zdroj. Posledné zbohom mu dali v utorok. „Smutné, veľmi smutné. Smutné je aj to, že nás bolo rovných sedemnásť, čo sme sa s ním prišli rozlúčiť,“ napísal na sociálnej sieti Ivo Hlaváček, syn Olda Hlaváčka. Reagoval tak na status politika Borisa Kollára, ktorý smutnú správu zverejnil na facebooku. Michal bol jeho kamarát.

„Moje detstvo sa spája s ním, bol v tom čase asi najkrajší chlapec v Bratislave, všetky dievčatá ho chceli,“ zaspomínal si pre Nový Čas Kollár. „Mali sme skejtbordovú partičku a pamätám si, že ako 16- až 17-ročný chalan som bol zamilovaný do jedného pekného dievčaťa z Horského parku a on si ju zobral za ženu,“ pousmial sa cez smútok Boris, ktorý Mistríka naposledy videl v septembri. Kondolencie nechýbajú ani od herca Pavla Topoľského či Mira Šimoniča, manažéra Adriany Sklenaříkovej. Mistrík sa nikdy nezmieril so samovraždou otca, ktorý si v roku 1982 strelil guľovnicou do hlavy.

 

Pred činom povedal Michalovi, že sa chcel zabiť, ale vtedy sedemnásťročný tínedžer nepochopil, že išlo o skryté volanie o pomoc. Nikdy si to neodpustil, tvrdil, že nemal ísť do školy, ale strážiť otca. Mama Helena už bola po smrti a staršiemu bratovi Ivanovi zlyhalo srdce, keď mal tridsaťšesť. Michalovi nevyšlo ani manželstvo, hoci svoju bývalú ženu, s ktorou má dospelého syna Michala, stále ľúbil.

Hviezda Orlieho pierka

Ivan Mistrík († 46), otec Michala († 53), bol slovenským hercom, ktorý pochádzal z Bratislavy a pôsobil vo viacerých divadlách. Bol hviezdou filmu Orlie pierko, ale účinkoval aj v seriáli Vivat Beňovský! či v Kapitánovi Dabačovi. Pred kamerou stvárnil viac ako 100 postáv. Kamaráti o ňom tvrdili, že problémy v sebe dusí a nehovorí o nich. Zomrel vlastnou rukou v roku 1982.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken
Blinken žiada Hamas o jediné: Šanca na konečné zmiernenie utrpenia v Gaze?
Z výsledkov výskumu vyplýva, že nám pravdepodobne hrozí vymretie.
Ľudstvo čaká KATASTROFA nevídaných rozmerov: Z toho, čo má prísť, behá mráz po chrbte
Záchranári mali plné ruky práce (ilustračné foto).
Leteckí záchranári v pohotovosti: Lyžiara musel po škaredom páde ratovať vrtuľník
(ilustračná foto)
Medvedica zaútočila na hubára! Zahnala sa po ňom a... Našli ho v takomto stave
Štyria hráči spod Tatier majú podpísané jednocestné zmluvy: Erik Černák (Tampa Bay Lightning), Martin Fehérváry (Washington Capitals), Adam Ružička (Calgary Flames) a Tomáš Tatar (Colorado Avalanche).
Adam Ružička má nového agenta: Pridá sa k Slovákom v Rusku? TIETO kluby sú v hre!
Pri prevrátení vlečky ťahanej traktorom sa  zranilo 30 ľudí.
Vlečka ťahaná traktorom sa prevrátila: Zranilo sa viacero mladíkov, niektorí vážne
Police in hi-visibility jackets policing crowd control
Hrôza na škole! Násťročný mladík chcel vraždiť: Sila, čo malo byť útočnou zbraňou
(ilustračné foto)
Polícia má na stole poburujúci prípad: Zlodeji okradli seniorov o desaťtisíce eur! Bezočivé, ako k tomu došlo
Mislav Rosandič.
Foto
Agent prezradil novinky o Rosandičovi: Je spokojný so životom v Rusku a bude pokračovať v KHL!
Princ Harry a William
William nedovolí, aby sa Harry k chorej Kate priblížil: To, čo jej urobil, bratovi NEODPUSTÍ!
dangerous infectious insect mite crawls on the skin of the fingers of the human hand to suck the blood
Kliešťová sezóna je v plnom prúde: Čo robiť, ak si jedného nájdete na pokožke? Zlý postup môže mať fatálne následky
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka Čaputová na rovinu: TOTO bolo jedno z najlepších rozhodnutí Slovenska!