Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.08.2016 05:50 | Správy | Domáce správy

Zúfalá rodina pátra po Márii už 8 dní: Domov neprišla ani na narodeniny syna!

Najsmutnejšia oslava narodenín. Mária Fox Filová (38) z Piešťan zmizla pred ôsmimi dňami. Z domu odišla len v športovom oblečení, pričom rodine povedala, že sa ide prejsť.

Odvtedy jej najbližší tŕpnu a zúfalo veria, že milovaná manželka, dcéra a mamička dvoch krásnych chlapcov je v poriadku. Mladší z jej synčekov Miško v nedeľu oslavoval okrúhle desiate narodeniny. Želal si len jediný a ten najvzácnejší darček - svoju mamičku. Pre rodinu Foxovcov sú posledné dni hotovým utrpením. Mamičkino zmiznutie bolestivo prežívajú predovšetkým synovia Nikolasko (11) a Miško (10). Práve mladší z chlapcov v nedeľu oslávil svoje okrúhle narodeniny.

„Oslavovali sme, ale všetci sme boli myšlienkami pri mojej stratenej dcére Márii. Deťom mama veľmi chýba, veď boli stále spolu. Obaja chlapci si želajú len to, aby sa ich mamička vrátila,“ smúti dedko Jozef, ktorý prežíval vnúčikovu oslavu len veľmi ťažko. Malý Miško mal iba jediné narodeninové prianie. „Vráť sa, mami, späť za nami,“ odkázal milovanej mamičke. Na pokraji zúfalstva je aj Máriin manžel. „Láska moja, to je to, ako sme si hovorievali. Naveky a navždy, to je to, čo máme napísané na obrúčkach. Nie som pripravený vzdať sa lásky môjho života. Prosím všetkých, aby mi pomohli nájsť moju Máriu,“ úprimne žiada o pomoc na sociálnej sieti. 

Otvoriť galériu

Bez stopy

Celá rodina neustále premýšľa nad tým, kam mohla ich najdrahšia príbuzná zmiznúť. Rodina prešla a prehľadala takmer celé Piešťany, ako aj okolité dediny. Všetko však márne. Nikto Máriu nevidel, nikto si nič nevšimol a muži zákona doteraz nenašli žiadnu stopu. „Sme sklamaní z postupu polície. Nikto nám nič nepovie. Nie je možné, aby nebola zachytená na žiadnom kamerovom zázname,“ hnevá sa nešťastný starký. „Polícia vykonala a naďalej vykonáva pátracie akcie a previerky na miestach, kde by sa nezvestná mohla nachádzať. V spolupráci so záchranármi boli prepátrané okolité obce a extravilány obcí, taktiež aj rieka Váh a priľahlé oblasti,“ uviedla policajná hovorkyňa Martina Kredatusová s tým, že pátranie naďalej trvá. Zároveň žiada, aby akékoľvek informácie smerujúce k vypátraniu Márie ľudia hlásili na čísle 158.

V neďelu prišla zo strany Máriinho manžela prekvapivá správa. Kým ešte v nedeľu ráno prosil ľudí o pomoc pri hľadaní svojej lásky, v podvečer na sociálnu sieť zavesil odkaz v úplne odlišnom znení. „Z úcty k rodine som urobil rozhodnutie. Zastavujem kampaň na hľadanie mojej manželky a všetkým ďakujem za pomoc,“ napísal Michael Fox, ktorý mnohých svojím vyhlásením šokoval. 

V priebehu 2 dní zmizli 3 ženy

Okrem Márie (38), ktorá sa stratila v nedeľu 14. augusta, zmizli v priebehu týždňa ďalšie dve ženy. Najprv Nový Čas informoval o krásnej Romane (20) z Kežmarku, s ktorou rodina stratila kontakt v sobotu 13. augusta vo Švajčiarsku. Našťastie, dievčina sa napokon našla. Najnovšie polícia vyhlásila pátranie po nezvestnej Andrei (38) z Bratislavy. Naposledy ju videli v nedeľu 14. augusta v blízkosti Veternicovej ulice v bratislavskej Karlovej Vsi, kde žije s partnerom Petrom (33) a trojročným synčekom.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Zuzana Šišovská, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Lekárka zažívala v posledných mesiacoch hotové peklo.
Foto
Hollywoodska HVIEZDA v Bratislave! Prominentná lekárka Pallová sa pochválila exkluzívnou FOTO
Na archívnej snímke z 8. júla 2018 osobný vlak, ktorý sa vykoľajil v provincii Tekirdag,
Hrozivá nehoda vlaku po sebe zanechala 25 mŕtvych: Dočkajú sa pozostalí spravodlivosti?!
Na archívnej snímke z 12. mája 1986 helikoptéra  rozprašuje chemikálie na elimináciu radiácie.
Výbuch v atómovej elektrárni v Černobyle navždy zmenil svet: Tieto chyby sa už nikdy nesmú opakovať
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj mal na linke významných mužov USA: Okrem vďaky nezabudol ani na dôležitú výzvu
"Gera, Germany - September 29, 2012: empty banana cardboard boxes on a pile. Rest of a fleamarket. In this boxes were books for a fleamarket and now they are empty and on a pile for waste."
V prepravkách s banánmi objavili šokujúci náklad: Zamestnancom supermarketov takmer oči vypadli!
Ilustračné foto
Kyjev získa obrovskú podporu: Krajina sa rozhodla zvýšiť sumu na vojenskú pomoc
Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom oblečení.
Nový zákon Šimkovičovej vyvoláva vášne: Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom
Gukeš D sa počas Turnaja kandidátov snažil zachovať si chladnú hlavu.
Mladý Ind môže prepísať históriu šachu: Prefíkaná taktika ho dostala až k vrcholu!
Elle sa živí ako morská víla.
Foto
Kráľovský plat sexi morskej víly: Za jej služby sú ochotní zaplatiť astronomické sumy
Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život