Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.02.2016 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Štefan Kožka po útoku na manželku a nevlastnú dcéru: Prvýkrát otvorene o alkohole!

Herec Štefan Kožka (62) tvrdošijne odmieta nelichotivé podozrenia, že sa rád díva na dno pohárika.

Šíriteľov týchto chýrov dokonca označil za zbabelcov a intrigánov. Hviezda seriálu Horná Dolná, ktorá podľa polície „pod parou“ ohrozovala nožom svoju manželku Zuzanu Skopálovú (49) a nevlastnú dcéru Zuzanu Jányovú (28), sa okrem toho na žiadne liečenie nechystá. Zverením sa do opatery odborného lekára by si však Kožka podľa informácií Nového Času zachránil ohrozené fleky v Markíze. 

Kožka od osudného skratu v decembri prvýkrát prehovoril o svojom vzťahu k alkoholu. Všetko nasvedčuje tomu, že aj hercov kladný postoj k poháriku mal byť jednou z príčin krachu jeho manželstva s herečkou Zuzanou Skopálovou. V Markíze mal podľa informácií Nového Času dokonca padnúť verdikt, že kým sa hviezda Hornej Dolnej nepodrobí protialkoholickému liečeniu, tak sa s lukratívnymi flekmi pred kamerou môže rozlúčiť. Kožka to odmieta napriek tomu, že televízia jeho čin v minulosti odsúdila.

Otvoriť galériu

„Prepáčte, Markíza nežiada žiadne liečenie. Nešírte tieto klamstvá,“ bráni sa herec, ktorému to vraj nikto do očí nepovedal. „Má to svoje právne limity,“ myslí si náš zdroj zo Záhorskej Bystricie Naopak, herec takéto reči považuje len za prácu záškodníka. „Ak je niekto rovný, nech uvedie svoje meno. Inak je to pre mňa intrigán a zbabelec,“ myslí si umelec, ktorý po škandále absolvoval rozhovor s kompetentnými z Markízy. „Stretnutie inicioval sám,“ tvrdí zdroj.

Otvoriť galériu

Nie som alkoholik

 

Televízia miesto pre herca na filmovom pľaci nemá a scenár o stopke sa tak môže naplniť. „Štefan Kožka už nejaký čas Búrlivé víno nenakrúca. Nakrúcanie štvrtej série seriálu Horná Dolná je plánované až o niekoľko mesiacov, takže dejové linky ešte nie sú sfinalizované,“ prezradila hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová. „A kde je napísané, že tam nebudem,“ tvrdohlavo oponuje herec, ktorý sa evidentne ťažko zmieruje s myšlienkou, že by si v seriáloch Markízy už nezahral. Kožka, kto- rý vyviazol s obvinením z priestupku proti občianskemu spolunažívaniu, by si však radami od lekárov mohol zachrániť ohrozenú pozíciu v Záhorskej Bystrici a napraviť svoju pošramotenú povesť. Tú má po útoku nožom pokrivenú nielen v televízii, ale aj u fanúšikov.

Otvoriť galériu

„Nechápem iba, prečo zo mňa všetci chcete urobiť alkoholika,“ vyhlásil umelec, ktorý by zrejme najradšej na záležitosť zabudol. „Prepáčte, ale chcem sa pozerať dopredu a nechcem sa hrabať v tom, čo bolo. Nemá to žiadnu hodnotu,“ dodal.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci