Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.12.2015 14:00 | Správy | Zahraničné správy

Po 40 rokoch vyšlo najavo zvrhlé tajomstvo malého mestečka: Ten človek je monštrum!

Starosta brazílskeho mesta Taiobeiras presiahol už snáď všetky medze.

Joel Cruz (75) je obvinený zo zneužívania nevinných detí. Monštrum počas 40 rokov mohlo znásilniť stovky, dokonca až tisíce dievčat. Najhorší je na situácii fakt, že mesto vedelo o jeho sexuálnych zvrhlostiach. Muž bol však vtedy veľmi mocný a tak si dovolil besniť s vedomím, že ho trest obíde. Až donedávna.

Hoci Joel opustil spomínané mesto, je na neho vydavý zatykač a prokuratúra žiada trest. Kauza začala naberať na obrátkach po tom, ako prehovorilo desaťročné dievčatko, ktoré vďaka priznaniu ukončilo zvrátené vyčíňanie bývalého starostu. Ten sa držal pri moci úctyhodných šestnásť rokov, no svoju moc využíval na lovenie bezbranných detí, ktoré sa stali jeho sexuálnymi hračkami. Aj napriek tomu, že všetci o jeho zvrhlostiach vedeli, nikto, vrátane rodín obetí, sa neodvážil prehovoriť.

Kupoval ich sladkosťami a hračkami

Keď niektoré dievčatá v núdzi potrebovali peniaze, stačilo, že zavolali starostovi a dohodli si s ním schôdzku. Museli mu splniť každé jeho sexuálne prianie. Dokonca niektoré matky ponúkali svoje dcéry Joelovi, ktorý im za ne zaplatil. Neskôr niektoré z dievčat odchádzali domov s novým ružovým bicyklom.

 

Aby toho nebolo málo, Cruz mal doma bohaté zásoby sladkostí, aby si tak poistil stretnutia so svojimi otrokyňami, ktoré pre čokoládu dokázali za ním opakovane prísť. „Jedli sme sladkosti a hrali sa s hračkami počas toho, ako si nás jednu po druhej bral do svojej spálne,“ priznalo v desivej spovedi len desaťročné dievčatko, ktorú vlastná mama predala monštru za necelých tridsať eur. Našťastie, chamtivá žena skončila za mrežami. Okrem toho ponúkal školáčky na zábavu aj svojim priateľom, ale až po tom, čo ich zneužil ako prvý.

Kupoval si mlčanie

I keď prebehlo niekoľko policajných vyšetrovaní a našli sa aj Joelove fotografie, na ktorých vystupuje nahý spoločne s troma neplnoletými dievčatami, nikdy doposiaľ nebol potrestaný. Rodičia jednej z obetí, ktorá mala vystupovať ako očitý svedok, dokonca dostali od bývalého starostu farmu ako výmenu za mlčanie. Detskú poradkyňu, ktorá sa zaoberala Cruzovým prípadom a domnievala sa, že išlo detskú prostitúciu, postrelil jeho muž až šestkrát, pretože ju chcel umlčať. Žena však akoby zázrakom prežila. Medzitým, vždy keď televízie vo vysielaní spomenuli Joelovo meno, rozhodol sa, že počas tejto doby vypne v celom meste prúd, aby nikto nevedel o jeho zvrátených chúťkach.

Doktor, ktorý spomínanú desaťročnú školáčku vyšetril, ostal úplne zhrozený. „Jej telo je veľmi malé a začala mať problém s chrbticou ako aj ťažkosti neurologického charakteru, ktoré súvisia s jej zneužívaním,“ povedal pre Mail Online odborník. Keď chceli Joela Cruza dolapiť, podarilo sa mu uniknúť. Je len teda otázkou času, kedy ho spravodlivosť konečne dostihne a on strávi zvyšok svojho života v cele.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Juraj v Handlovej postrelil premiéra Roberta Fica.
Foto
Šokujúci ATENTÁT na Roberta Fica: Chaos, stres a panika! Mrazivé detaily útoku
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Aktualizované
Minister vnútra Šutaj Eštok: Na premiéra bol spáchaný atentát! Chce konať, TOTO plánuje urobiť
Slovensko – Poľsko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Zdravotníci prevážajú na nosidlách postreleného predsedu vlády Roberta Fica do nemocnice v Banskej Bystrici 15. mája 2024.
Foto
NOVÉ informácie: Premiér je stále na operačnom stole! Jeho zdravotný stav je mimoriadne vážny
Podvodníci obrali 93-ročnú dôchodkyňu z Banskej Bystrice o 10-tisíc eur.
Babička dvihla telefón, na linke mala byť jej dcéra: Chyba, ktorá ju stála obrovské peniaze
Svetoví lídri odsúdili atentát na Fica: Je za tým niečo viac!
V novom europarlamente bude sedieť aj zostava 14 slovenských zástupcov.
Eurovoľby sa blížia: Ako môže útok na premiéra ovplyvniť kampaň? Politologička to vidí jasne
Strelec Juraj C. a premiér SR Robert Fico.
Foto
Prvé slová atentátnika: Čo povedal po útoku na premiéra Fica!
 Štátny sekretár Vatikánu kardinál Pietro Parolin pricestoval na Slovensko.
Vatikánsky kardinál o atentáte na premiéra Fica: To, čo sa na Slovensku deje, je znepokojujúce!
Francúzsky prezident Emmanuel Macron.
Francúzsky prezident Macron je v myšlienkach s našim premiérom: K danému skutku dlho slová nehľadal
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
O šokujúcom incidente sa hovorí aj v USA: Biden neostal chladný! Toto povedal na adresu Fica
Cirkvi odsúdili útok na premiéra Roberta Fica.
Aktualizované
Nezostaňme ľahostajní, buďme tvorcami pokoja: Odkazuje cirkev po útoku na premiéra