Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.12.2015 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Dodo Kababik na Farme prežil krušné chvíle: Mama bez servítky prezradila, čo si o šou myslí!

Výhra mu ušla o chlp! Farmár Dodo Kababik podľahol súperovi Tomášovi a tak sa definitívne rozlúčil s rozprávkovou sumou 50 000 eur. 

Cesta mladého východniara do finále bola veľmi kľukatá, tŕnistá a často aj doslova bolestivá. Pozrite sa spolu s nami, čo všetko si musel preskákať.

Ženy

Otvoriť galériu
Ženy
Zdroj: TV Markíza

Bolo to len chvíľkové poblúznenie? Obyvatelia televízneho statku zbystrili pozornosť, keď sa Dodo zblížil s ryšavkou Líviou Koristovou. Obaja však vzťah zatĺkali. „Je to veľmi dobrá kamarátka,“ vyjadril sa Dodo, ktorý sa však neskôr dostal do hľadáčika Mirky Čaládyovej. „Dodovi sa Mirka určite neľúbi,“ komentoval situáciu Michal a Tomáš všetko zaklincoval: „Dodo je zaľúbený do Katky.“ Tak sa v tých Dodových farmárskych ženách vyznajte!

Sluha a duelant

Otvoriť galériu
Sluha a duelant
Zdroj: TV Markíza

Veľmi zaujímavé je, že ani raz nebol zvolený za farmára týždňa. Zato sluhom bol až štyrikrát. Do duelu sa dostal trikrát a vždy svojho súpera porazil. Najprv na konci druhého týždňa vyradil Ladislava Švihlu, následne Romana Máčeho na konci štvrtého týždňa a na konci ôsmeho týždňa zasa vyradil Ladislava Paška.

Šoumen

Otvoriť galériu
Šoumen
Zdroj: TV Markíza

Dodo sa popri práci vedel i odviazať a poriadne zabaviť. Diváci si určite spomínajú
na jeho sexi tanec na stole s Katkou Cíbikovou, ktorá zároveň predviedla i menší striptíz, a ukázala svoje vnady.
 

Milovaný kôň

Otvoriť galériu
Milovaný kôň
Zdroj: TV Markíza

Dodo ako jediný z účinkujúcich prišiel na Farmu s vlastným koníkom, o ktorého sa staral a ktorý mal byť pre chod hospodárstva prínosom. Postupne sa však ukázalo, že kôň je pre Farmu skôr príťažou a hospodár sa teda rozhodol, že musí ísť preč. Pre Doda to boli veľmi ťažké dni, pretože kôň je jeho životnou láskou.

Pracant

Otvoriť galériu
Pracant
Zdroj: TV Markíza

Na tohtoročnej Farme patril Dodo medzi najväčších pracantov. Práca s drevom či so zvieratami mu nebola cudzia a jeho úsilie bolo odmenené. Farmári ho totiž včera označili za najpracovitejšieho farmára a posunuli ho tým priamo do finále.

Zranenia

Otvoriť galériu
Zranenia
Zdroj: TV Markíza

Dodo mal na tohtoročnej Farme najviac zranení. Najprv ho boleli zuby, preto musel navštíviť lekára, no, bohužiaľ, to nebolo nič v porovnaní s jeho ďalšími problémami. Keď ho jeden z volov nabral svojím rohom, nik v tom momente nevedel, či náhodou nemá prepichnuté i nejaké orgány (vôl hotrafil do oblasti slabín). Na Farmu boli privolaní záchranári, ktorí transportovali Doda do nemocnice na vyšetrenia. Z nemocnice, aj keď o barlách, sa statočný bojovník vrátil na Farmu...

Po dvoch týždňoch tam putoval opäť - jeho ruky totiž napadla infekcia a potrebný bol dokonca operačný zákrok. Dlho to vyzeralo tak, že Dodo na Farme po týchto zdravotných problémoch naozaj skončí. Dva týždne sa zo zranení liečil, no napokon od farmárov dostal druhú šancu. Tí totiž jednohlasne súhlasili s jeho návratom. „Som taký nejaký dvojtýždňový, že stále po dvoch týždňoch ohlásim nejaký servis, keď ma treba dať do poriadku,“ smial sa mladík.

Mama Otília: Ani sa nás nepýtal...

Otvoriť galériu
Mama Otília
Zdroj: TV Markíza

Pre Dodových rodičov to neboli práve jednoduché mesiace. Najskôr sa museli vyrovnať s tým, že syn ide do reality show plnej bláznov, neskôr tŕpli, či pre jeho správanie nebudú musieť chodiť po kanáloch, no najhoršie bolo pozerať sa, ako Farma takmer zmrzačila ich syna. Rozprávali sme sa s Dodovou mamou Otíliou Kababikovou.

Syn vám vopred povedal, že chce ísť na Farmu?

On prišiel s hotovou vecou, že ide na kasting do Košíc. Ani sa nás nepýtal, lebo vedel, že asi s tým nebudem súhlasiť.

Čo ste mu na to povedali?

(smiech) To vám ani nemôžem povedať... Povedala som mu, že tam chodia iba blázni. A on mi na to odvetil, že možno prídem na to, že aj on je blázon. (smiech) Nikoho nechcem uraziť, predtým som to veľmi nezvykla sledovať, no keď som občas pozrela, videla som, ako sa tam hádajú. Keď to však sledujem teraz, už sa mi ani takí blázni nezdajú. Každý máme skrátka nejakú povahu, inak reagujeme.

Sledujete syna v televízii každý deň?

Joj, tak áno. Ako by to vyzeralo, keby sa ma spýtali: „A čo Dodo, videla si?“ A ja poviem: „Nie, mňa to nezaujíma?“ Viete, postupom času sme si s manželom zvykli, že tam ide a aj sme s tým súhlasili. No aj keby sme nesúhlasili, tak on nemá päť rokov... Skrátka, zmierili sme sa s tým, že ide na Farmu.

Ako ste spokojná s jeho vystupovaním?

Poznala som ho, aký je, no keď je človek zatvorený s pár ľuďmi na jednom mieste, nemôže komunikovať so svetom, reaguje inak. Toho som sa bála. Doma, keď sme sa pochytili, pozbieral sa a odišiel. Odprevádzala som ho preto so slovami, nech potom nemusím chodiť po kanáloch. No ako počúvam od ľudí, majú naňho veľmi pozitívne názory, že sa zaňho vôbec nemusím hanbiť. Síce, s tou Petržalkou to trochu prehnal, no keď je človek nervózny, povie aj také veci. (smiech)

Ako ste prežívali tie dramatické chvíle v súvislosti s jeho zraneniami?

(povzdych) Strašne. Neskutočné niečo to bolo. Našťastie predtým, ako bolo v televízii to s tým volom, prišiel domov z nemocnice po operácii rúk. Neviem, či by som nesadla do auta v tom momente a neletela tam. Hoci viem, že je to celé predtáčané. Keď si aj teraz na to spomeniem, žalúdok sa mi chveje. Viete, ja som dosť taká mama-kvočka, dcéru mám 26-ročnú, no stále sa jej pýtam, kam ide, a nech mi zavolá, keď príde, či je v poriadku. A keď som ho zbadala, ako prišiel domov so zaviazanými rukami... Chvalabohu, všetko dopadlo dobre.

Vrátil sa však opäť na Farmu. Chceli ste ho pustiť?

Určite! Tak keď už si toľko vytrpel... Bol v dueloch, x-krát bol sluhom, neviem, či nebude v knihe rekordov Farmy, že bol toľkokrát sluhom a ani raz farmárom týždňa. Aj keby sa nechcel vrátiť, sama by som ho tam odniesla. (smiech) Neprichádzalo do úvahy, že by sme ho nepustili späť.

Farmu ste mohli navštíviť aj osobne. Ako sa vám tam páčilo?

Prvý dojem, to bolo niečo strašné. Keď sme odtiaľ odchádzali, povedala som, že aj keby mi dali 100 000 €, tak tam nepôjdem. Ale po pár dňoch domáceho zhonu som manželovi povedala: „Vieš čo, ihneď by som tam išla aspoň na mesiac.“ Ten pokoj tam, to je balzam na dušu. Normálne závidím tým, ktorí tam súťažia.

Pre Doda je číslom jeden v živote jeho kôň. Čo vy na to?

Aj dcéra má koňa, no už pre ňu asi nie je číslo jeden, lebo sa teraz vydala. Zvykla som si na to. Môj manžel má zase záľubu v holuboch, je to ako diagnóza. Dúfam, že to Doda prejde, no asi si bude musieť nájsť priateľku tiež s takou diagnózou, alebo veľmi tolerantnú.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke pápež František.
Pápež František poslal list Čaputovej: Týka sa premiéra Roberta Fica
(ilustračné foto).
Šokujúci nález v tele pacienta! Našli mu tam živého tvora: Ako sa tam dostal?!
MHD začína využívať čoraz viac cestujúcich.
Dráma v bratislavskej MHD: Muž škrtil ženu priamo v autobuse!
Bámján je zapísané na zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO (ilustračné foto).
V známej turistickej lokalite zahynuli traja zahraniční turisti
(ilustračné foto)
Chlapec († 5) sa na dovolenke vykradol z izby, keď rodičia spali: Desivý koniec! Ako sa to mohlo stať?
Robert Kaliňák vo videu ohľadom aktuálnej situácií na Slovensku.
Robert Kaliňák sa vyjadril k situácií na Slovensku: Cesta k zmieru nevedie cez falošnú politickú korektnosť
Hudobná legenda Paul McCartney
Paul McCartney má dôvod na oslavu: To, čím sa pýši, nemá žiaden hudobník v Británii
Britský kráľ Karol III.
Karol III. oznámil prvú zahraničnú cestu po liečbe rakoviny: Jeho návšteva bude symbolická
Na snímke minister obrany SR Robert Kaliňák.
Tempo štátu sa nemôže podľa Kaliňáka zastaviť: Uskutoční sa mimoriadne zasadnutie vlády! Čoho sa bude týkať?
Foto
Cenné podpisy pre Slovan! Kucka a Weiss ml. pokračujú v belasom drese
(ilustračné foto)
Rakovinu pľúc môže odhaliť tento jednoduchý TEST! Potrebujete na to len svoje prsty
Bazilika sv. Petra je srdcom Vatikánu (ilustračné foto).
Vatikán novým dokumentom vzbudil vášne: Normy, ktoré tu doteraz neboli