Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.04.2015 14:31 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Bezcitný spevák Petr Janda: Jeho žena umierala, on sa vláčil s milenkami!

Český spevák Petr Janda (72) je milovníkom krásnych žien a o ich spoločnosť nikdy nemal núdzu.

Najbúrlivejším obdobím rockera zo skupiny Olympic bol prelom 80. a 90. rokov. Hoci mu už ťahalo na päťdesiatku, jeho milovnícky postoj k ženám to neovplyvnilo. ,,Manželka Jana sa so mnou chcela rozviesť kvôli modelkám. Už mala napísanú žiadosť o rozvod a mne to bolo fuk,“ povedal Janda pre týždenník Sedmička a dodal, že s odstupom času už vlastné jednanie nechápe. ,,Bola to skvelá ženská, lenže ja som bolo v tom čase zaľúbený a láska robí z človeka úplného idiota.“

Otvoriť galériu
Manželku Janu, ktorá mu dala dcéru Martu (41) a syna Petra († 35), pritom podvádzal celé roky. Jeho milenkou bola modelka Kateřina Marková, ktorá sa neskôr stala manželkou Jiřího Korna. Dôvodom toho, že sa jej pomer s Jandom skončil, bola paradoxne nevera. Spevák zistil, že nebol v tom čase jej jediným mužom. ,,Bola to asi najkrajšia žena v mojom živote,“ spomína ešte dnes nostalgicky Janda. Priznal dokonca, že po rozchode s milenkou premýšľal o samovražde.

Svoj život neukončil, namiesto toho svoju pozornosť zameral na ďalšiu ženu! Vyhliadol si Martinu a vôbec mu nevadilo, že manželka Jana v tom čase zvádzala urputný boj s rakovinou. ,,Prvá operácia údajne dopadla dobre, ale doktor bol zdržanlivý. Vravel, že stať sa môže čokoľvek. Potom chodila na chemoterapie, z nich sa vracala úplne vyčerpaná, zvracala, bolo to zlé,“ spomína, ako na tom bola Jana v čase jeho záletov.

 

Zaujímavé je, že spevákove milenky aj vážnosť Janinej choroby ostali pred deťmi utajené. ,,Rodičia nás držali v tom, že všetko bude fajn. Nevnímali sme ani ich krízu. Museli to byť úžasní rodičia, že to na sebe nedali poznať. Mám ich v pamäti ako úžasný pár, ktorý sa spolu veľa nasmial,“ zaspomínala si na detstvo speváčka Marta Jandová. S chorobou matky ju oboznámili až keď mala 16 rokov, Jana o rok neskôr zomrela.

Rok po smrti manželky sa Janda opäť oženil, vzal si Martinu. Tá mu neskôr porodila dcéru Elišku. ,,Prežil som trojročnú erupciu dobrého aj zlého. V tom čase mi umierala žena aj syn, bola revolúcia narodila sa Eliška...“ povedal Janda. Podľa vlastných slov je už vybúrený a je rád, že má divoké obdobie už za sebou. Dnes po jeho boku stojí o 40 rokov mladšia manželka Alice, spolu majú dve dcéry.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke premiér SR Robert Fico (Smer-SD).
Jednota dôchodcov na Slovensku želá Ficovi skoré uzdravenie: Veríme, že...
Vedcovi pomohol k identifikácii malý most v pozadí.
Geologička tvrdí, že odhalila záhadu na portréte Mony Lisy: Zamysleli ste sa niekedy nad týmto detailom?
Na snímke policajti zatýkajú muža po streľbe na predsedu vlády Roberta Fica na výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej v okrese Prievidza v stredu 15. mája 2024.
Foto
VIDEO Atentátnikovu manželku odviedla polícia: V jeho byte boli niekoľko hodín!
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Streľbu v Handlovej odsúdilo už aj Pobaltie: Brutálny a bezohľadný útok, píšu krajiny
Bývalý prezident Andrej Kiska.
Exprezident Andrej Kiska o atentáte na Roberta Fica: Je to ohavný čin! Premiérovi praje skoré uzdravenie
(ilustračné foto)
Muž útočil nožom na náhodných okoloidúcich: Bodal hlava nehlava! Polícia zakročila
Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Premiér je v rukách špičkového personálu, tvrdí ministerka zdravotníctva: Odkaz na operačnú sálu
Ilustračné foto
Poľsko rieši prípady hromadných požiarov po celej krajine: Mal v tom niekto prsty?
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Sú ústavní činitelia, opozícia a médiá v bezpečí? Šutaj Eštok vysvetľuje, prídu zmeny v ochrane
Viktor Orbán.
Maďarsko je proti atentátu na premiéra: Ficovi praje skoré uzdravenie, strelcovi spravodlivý trest!
Poľská vláda ostala bez slov: Bol to pokus o vraždu! Všetci veria v ten najlepší scénar
Juraj v Handlovej postrelil premiéra Roberta Fica.
Foto
Šokujúci ATENTÁT na Roberta Fica: Chaos, stres a panika! Mrazivé detaily útoku