Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.05.2024 00:00 | PR články
PR článok

Zdravá nálož z prírody

Hroznová šťava ponúka okrem výbornej chuti aj množstvo zdravotných benefitov a na okamžitý prísun energie je vhodná pre každého. Užite si teraz prínosy, ktoré prináša, chutne a sviežo s novinkou vinárstva VIAJUR.

Tak malé a tak zdravé. Hrozno je absolútnou super potravinou s vysokou koncentráciou zdravých látok. Každá bobuľka hrozna obsahuje množstvo vitamínov, minerálnych látok aj polyfenolov s antioxidačnými a protizápalovými účinkami. Teraz si túto energetickú nálož môžete dopriať aj v podobe čistej hroznovej šťavy. Bez pridaných cukrov, konzervantov, stabilizátorov a farbív je vhodná pre všetkých a pochutiť si na nej bez výčitiek môžu aj deti, tehotné a dojčiace ženy či športovci. Spoznajte PiJUR - [P:URE] energiu pre každého.

Otvoriť galériu
Zdroj: Vinárstvo VIAJUR

Šťavnatý pilier zdravia

Pre zdravé srdce aj bystrú myseľ. Hrozno obsahuje látky, kľúčové pre naše fyzické aj psychické fungovanie. Vďaka veľkému množstvu antioxidantov chráni srdce a cievy, bojuje proti vysokému tlaku aj ďalším chronickým ochoreniam a potláča vznik krvných zrazenín, ktoré sú príčinou infarktu. Bioaktívne zložky, nachádzajúce sa v každej jednej bobuľke, sa podieľajú aj na udržiavaní vnútroočného tlaku a minimalizujú rôzne očné defekty. Hroznová šťava má tiež pozitívne účinky pre zdravie nášho mozgu a výrazne bojuje proti Alzheimerovej chorobe. Ako obranný štít pôsobí aj proti onkologickým ochoreniam. Vedecké štúdie dokonca preukázali, že už niekoľkotýždňové pitie čistej hroznovej šťavy významne znižuje poškodenie bunkovej DNA a hladinu voľných radikálov v plazme, a to až o 15%.

Otvoriť galériu
Zdroj: Vinárstvo VIAJUR

Pre zdravie aj na chuť

Zabudnite na energetické nápoje, využite megasilu hroznovej šťavy, ktorá vás nakopne, a pritom neobsahuje zmes zbytočných prídavných látok či kofeín. Energia sa pritom uvoľňuje postupne a preto nerozhádže metabolizmus. Vďaka svojmu nutričnému zloženiu je aj vhodným doplnkom celkového pitného režimu a bez obáv môže byť súčasťou vášho každodenného života. Deťom dodá potrebnú dávku cukru, šoférom aj mamičkám zas vytúženú energiu. Navyše stimuluje aj hormón prolaktín, zodpovedný za produkciu mlieka, zvlášť ju preto ocenia dojčiace ženy. S hroznovou šťavou PiJUR hovoríme áno zdravému životnému štýlu, nie únave a vyčerpanosti, a to všetko s autentickou chuťou sviežeho a šťavnatého hrozna.

Otvoriť galériu
Zdroj: Vinárstvo VIAJUR

PiJUR nie je len chutným nápojom, ktorý vás osvieži ale aj silným spojencom za fit život. Chuť na sladké aj únavu zaženiete s čistou hroznovou šťavou rýchlo a zdravo. Doprajte si to najlepšie, čo príroda ponúka a vychutnajte si prírodný elixír v najčistejšej podobe. Bielu alebo červenú hroznovú šťavu PiJUR si môžete kúpiť v plne recyklovateľných plechovkách alebo v 1 l fľašiach a nájdete ho po celom Slovensku. Zoznam prevádzok tu.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Návštevníci musia počas blúdenia nájsť 4 pečiatky.
FotoVáš Tip
Pieskové sochy nahradila v Bojniciach nová atrakcia: Keď prejdete drevený labyrint, čaká vás prekvapenie!
Row of heavy nuclear missiles against blue sky with clouds. See also:
Je Británia pripravená použiť JADROVÉ zbrane?! Slová vodcu labouristov vás vydesia
(ilustračné foto)
SOI varuje: Rizikové CESTOVNÉ KANCELÁRIE! Takto vás môžu oklamať
Marko oslávil 16. narodeniny.
Kramárov syn Marko: Herectvo zavesil na klinec? Ide v šľapajach sestry
(ilustračné foto)
Zbláznil sa?! Motorkár havaroval a prešiel do protismeru: Strašné, koľko nafúkal
Foto
Obrovský smútok v lyžovaní: Tragicky zahynul taliansky reprezentant († 28) a jeho priateľka († 26)
Minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR Erik Tomáš počas tlačovej konferencie po ukončení 7. zasadnutia vlády SR.
Začal sa vyplácať rodičovský dôchodok: Vyplatený bude jednorazovo
Boeing 747 (ilustračná fotografia).
Rozruch na letisku v Rusku: Zastavili prevádzku! Čo sa tam stalo?
Polícia pátra po nezvestnom 16-ročnom Patrikovi zo Žiliny
Foto
Mimoriadne pátranie! Len 16-ročný Patrik je nezvestný: Videli ste ho?
Ilustračné foto
Ktorá krajina má najvyšší štandard blahobytu v Európe? Aha, kde skončilo Slovensko!
Ilustračné foto
Čech v Bardejove dobodal 66-ročného muža! Strašné detaily, polícia ho obvinila
Ilustračné foto
Prekvapia nás na konci leta NÍZKE teploty?! Všetko môže zmeniť TENTO jav: Kedy sa tak stane