Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.03.2024 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Alžbeta Ferencová o citlivej téme: Odsudzujem myslenie mladučkých dievčat!

Spieva, hrá, tancuje, robí modeling aj influencerku. Alžbeta Ferencová (32) alebo aj Zea, ako si po novom zvykne hovoriť, je všestranne nadané mladé dievča. Poznáte ju najmä z úspešného seriálu Iveta, ktorého druhá séria štartovala v TV JOJ 3. marca.

Čo vám pomohlo?

Chodila som na terapie a nedostala som sa do štádia, že som musela brať lieky. Nie som proti tomu, lebo si myslím, že v určitých prípadoch veľmi pomáhajú. Mala som naozaj ťažkosti, nebolo mi dobre, stále som odpadávala. Mala som pocit, že nerobím nič také, aby som bola taká vyčerpaná, ale moja psychika bola. Nepomohol mi v tom ani kovid, tam sa to prehĺbilo, pretože som potrebovala k životu prácu. Začala som na sebe pracovať a tanec mi zachránil život.

 

Mnohé mladé dievčatá sa dávajú upravovať, zväčšovať si pery... Ako vnímate tento trend?

Chvalabohu, zatiaľ nemám urobené nič. Ak budem mať po štyridsiatke a budem stále na obraze, možno si poviem, že potrebujem botox alebo kyselinu, aby mi to pomohlo vyzerať fajn. Nie som však zástancom drastických vecí. Odsudzujem myslenie mladučkých dievčat, ktoré sú, chúďatká, hodené spoločnosťou do toho, že je to správne. Nepáči sa mi to a bolí ma duša z toho, že všetky vyzerajú úplne rovnako. Teraz sú závislé od instantnej krásy, ale vlastne vôbec netušia, ako to budú neskôr ľutovať. Stretla som veľa dievčat, ktoré s tým začali skoro, teraz majú len 30 rokov a dávajú si vybrať implantáty z pŕs, zmenšiť pery a sú z toho zrútené. Keď začnete príliš skoro, nie je možné, aby ste sa potom v tridsiatke cítili rovnako pekné, budete sa cítiť na 50.

Ako sa rada rozmaznávate?

Čím som staršia, tým viac chodievam na akékoľvek masáže. Milujem masáže rúk, ktoré sú veľmi podceňované. Tiež v mojom veku je potrebné starať sa o pleť, takže chodievam na kozmetiku. Rozmaznávam sa tiež dobrým jedlom a milujem aromaterapiu, takže keď si chcem urobiť radosť, tak si vždy kúpim kvalitnú sviečku alebo vonné tyčinky a takto si spríjemňujem moje bývanie.

 

Spomínali ste dobré jedlo. Ako si potom udržujete takú skvelú figúru?

S mojou postavou som v pohode, ale minulý rok bol náročný v rámci natáčania, takže tanec úplne vypadol z môjho režimu, a preto sa necítim až tak fit ako kedysi. Mám už 32 rokov a s tým jedlom to je už iné. Keby ste sa ma pred tridsiatkou opýtali, čo môžem jesť, odpovedala by som, že hocičo. Dnes si musím dávať pozor na to, čo papám, lebo papám veľa a rada. Konečne však prichádza do môjho života znovu tanec... Nehýbem sa preto, aby som schudla, ale preto, aby som sa cítila silná a fit.

O čom snívate?

Chcela by som si zahrať vo filme nejakú naozaj vážnu rolu v rámci charakteristiky postavy. A ešte by som niekedy chcela napísať nejakú knihu a dať von svoje myšlienky, len neviem, ako začať.

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová, Nový Čas Víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bujaré oslavy v šatni! Obrovská radosť hráčov Látok: Malá dedinka vyhrala Prezidentský pohár
Neobyčajná záchrana: Muži si v priehrade všimli uviaznuté zviera. S týmto však nerátali
Muži si v priehrade všimli uviaznutého psíka: Keď podišli bližšie, nastalo prekvapenie! Ako mu pomohli?
Dnešní zlodeji sú veľmi kreatívni.
Zlodej našiel vynaliezavý spôsob, ako kradnúť: Bizarnosť zachytila kamera!
 Americký minister obrany Lloyd Austin
Amerika pozastavila dodávku bômb: Vážne obavy! Čo sa deje?
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár.
Blanár odišiel na pracovnú cestu na Cyprus: S kým sa tam stretne?
(ilustračné foto).
Počasie sa bude opäť blázniť: Čakajú Slovensko znova mrazy?!
Close-up Focus on Person's Hands Typing on the Desktop Computer Keyboard. Screens Show Coding Language User Interface. Software Engineer Create Innovative e-Commerce App. Program Development
Poľsko oznámilo nové hekerské útoky skupiny spojenej s Ruskom
Britský minister zahraničných vecí James Cleverly.
Británia vyhostí ruského úradníka: Tvrdí, že je nedeklarovaným dôstojníkom vojenskej rozviedky
Kto mu dal vodičák? Šofér chcel obehnúť auto sprava, no doplatil na to. Mal šťastie, že prežil
Vodič sa chcel vyhnúť kolóne nevyberaným spôsobom: Uvidíte, ako skončil, nebudete ho ľutovať!
Milan Majerský - predseda KDH
Majerský ku Dňu víťazstva nad fašizmom: Násilie a nenávisť mať v našej spoločnosti miesto
Ray Houghton
Foto
65-ročný kulturista si nechal potetovať celé svoje telo: Nechal si začierniť aj ... Penis?!
Európsky parlament v Štrasburgu
Vzdala to! Jedna kandidátka odstúpila z boja o europarlament