Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.04.2023 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

TOP momenty šou 2 na 1: Hviezdne prekvapenia, utopené Lamborghini aj záchvat známej komičky

Päť sérií a spolu 36 epizód plných emócií, adrenalínu, smiechu i sĺz. Tvorcov markizáckej šou 2 na 1, Adelu Vinczeovú (42) a Dana Dangla (48), sme poprosili, aby vybrali okamihy, ktoré boli podľa nich tie najsilnejšie a na ktoré sami nikdy nezabudnú. Toto sú ony!

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Kuly a Drupi

„Bol to najlepší hosť – jeden chodiaci emotikon,“ zhodli sa v prípade Mária Kulyho Kollára (51) obaja moderátori. Vrchol tejto epizódy nastal, keď do štúdia priviedli spevákovho obľúbenca, taliansku ikonu Drupyho. „Najkrajšie na tom bolo, ako si Kuly to, že vidí Drupyho, najprv vôbec neuvedomil. Tá jeho reakcia bola taká zlatá. Kedykoľvek som toto video videla, vždy mi bolo do plaču. Pamätám si, že vtedy bol covid, v hľadisku mohol byť obmedzený počet ľudí. Bolo neuveriteľné, že sa to vôbec podarilo,“ hovorí Adela. „Roztriasli sa mi kolená, chrbtica, skoro som sa tam zrútil. Zrazu som bol v nejakom inom vesmíre,“ opísal toto stretnutie Kuly.

Zlodejka Cibulková

Možno si pamätáte, že bývalá tenistka Dominika Cibulková (33) bola úplne prvým hosťom v tejto šou. Výnimočná zábava nastala najmä v bráne Uško, keď od Dana a Adely dostávala rôzne bláznivé pokyny, ktoré musela plniť na verejnosti. Okrem iného jedla papier či ochutnávala fixky... „Spomínam si, že tiež kradla scvakávačku a kopírovala si tvár v kopírke. Vtedy sme mali výhodu, že ľudia nevedeli, o čo ide,“ rozpráva Adela. Bývalá tenistka vraj išla aj bez toho, aby ju na diaľku navigovali. „V tom sme však teraz prísnejší a naši hostia už hovoria len to, čo im povieme,“ dodáva Adela.
 

Evelynin záchvat

Aj v tomto prípade úradovala skrytá kamera. Na Evu Evelyn Kramerovú (32) ju nastražili v servise, kde mala svoje auto. A v ňom sa údajne našlo niečo, čo pochádzalo z trestnej činnosti medzinárodného charakteru... Evelyn sa rúcala na etapy a sama sa na to neskôr v štúdiu nedokázala pozerať. „Keď vidím tieto zábery, tak si vždy spomeniem na to, že si môžeme vymyslieť čokoľvek, ale nikdy nevieme, čo od toho môžeme očakávať. Evelyn v tejto situácii chytila taký zvláštny záchvat a plač, že ani nám to v jednej chvíli nebolo jedno,“ rozoberá situáciu Dano a Adela pokračuje:

„Pri skrytej kamere sedíme vždy v inej miestnosti a vždy to prežívame, či máme trošku ubrať alebo pridať, a v tomto prípade sme si hovorili, že ubrať, ubrať, ubrať, lebo ona sa nám reálne zrútila.“ Evelyn pritom robila všetko pre to, aby nenaletela, dokonca odmietla účinkovať v Kaliho klipe, lebo si myslela, že to už je súčasťou skrytej kamery. „Celý život si preorganizovala, len aby sme ju nenachytali. Potom si dá auto do servisu, udeje sa toto a zrúti sa, lebo ju v tej chvíli nenapadne, že sme za tým my dvaja,“ bavia sa dnes moderátori.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Víkend, der

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Eutanázia je kontroverzným spôsobom ukončenia života (ilustračné foto).
Objavila sa nová nebezpečná choroba: Liečba nezaberá! V ohrození sú najmä muži
Eurovoľby
Mladí o politike: Prezidentka, vláda či EÚ? Pozrite sa, komu dôverujú najmenej
Policajti si v rámci celoslovenskej akcie posvietia na vodičov.
Policajti zakročili v pravý čas: Muži za volantom nemali čo hľadať! Jeden hrubý zákaz im nestačil
Erdoganovo stretnutie s Özgürom Özelom trvalo asi hodinu a pol.
Erdogan po fiasku vo voľbách mení svoje zvyky: Toto neurobil dlhých 18 rokov
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Blanár ZASTÚPI premiéra Fica na dôležitom samite: Je to jasný odkaz pre Rusko a Ukrajinu
Ilustračné foto
Muž prežil klinickú smrť: Prezradil, čo počas toho VIDEL, cítil a... Neuveríte, čo sa stalo potom!
2019: Vrkoče nosí dodnes.
Foto
Vlasová chameleónka Rihanna: Tentokrát stavila na prirodzenosť! Aha, čo nosí pod parochňou
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová.
Prezidentka vetovala legislatívu: Samosprávy sú na jej strane! Na TOTO sa bude musieť Národná rada pozrieť
Nigel Farage
Kontroverzný politik opäť terčom útoku: Mladík na neho hodil cement!
Hunter Biden
Bidenov syn má vážny problém: Za to, čo spravil, mu hrozí až 25 rokov basy!
Ponorka Titan explodovala na ceste k vraku Titanicu
Foto
Šokujúci ZVRAT v prípade ponorky Titan: Išlo o PODVOD?! Na povrch vyplávala hrozivá PRAVDA
Prezidentka Zuzana Čaputová
Čaputová odhalila poslednú zahraničnú cestu v roly prezidentky: Čaká ju najvyššie štátne vyznamenanie