Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.03.2014 12:00 | Správy | Domáce správy

Minulosť strelca Vlastimila († 42) odhalená: Šialený čin len pár týždňov po rozvode!

V prípade brutálnej popravy sa objavujú nové skutočnosti! Vlastimil († 42) sa len pár týždňov pred tragédiou rozviedol so svojou manželkou Petrou.

Začiatkom tohto roka sa z Topoľčian odsťahoval do hlavného mesta, kde žila a pracovala aj krásna úradníčka Renáta († 26). Mladej žene podľa polície v piatok poobede strelil niekoľko rán do hrude a následne si zobral život. Fotografie z miesta činu nasvedčujú tomu, že pred smrťou sa Renáta snažila ujsť. Okrem exmanželky po strelcovi ostali aj dve malé polosiroty.

Na fotografiách z miesta činu je vidieť, že EČV je ohnutá o dopravné značenie. Keďže vozidlo stálo dolu kopcom, je pravdepodobné, že sa Renáta snažila pred smrťou ujsť, nestihla to a narazila. Piatková streľba sa odohrala na Bradlianskej ulici v Bratislave. Mŕtvu Renátu († 26) našli zastrelenú v bielej Škode Rapid. Podľa doterajších zistení polície sa Vlastimil po krutom čine vrátil do svojho auta a strelil si do hlavy.

 

Zdrvené rodiny ešte neprestali smútiť a v prípade brutálnej piatkovej popravy mladej ženy sa objavujú nové skutočnosti. Vlastimil mal opustiť rodinu v Topoľčanoch a presťahovať sa do hlavného mesta, kde žila aj Renáta. „Pred niekoľkými týždňami sa rozviedol a všetko previedol na manželku. Začiatkom roka sa odsťahoval a už mal trvalé bydlisko v Bratislave,“ prezradil Novému Času zdroj z mužovho okolia, ktorý vzhľadom na citlivosť prípadu nechcel byť menovaný. O tom, čo mohlo byť motívom rozvodu a strašného činu, nedokázala hovoriť ani Vlastimilova sestra.

Žil na vysokej nohe. V metropole bývala aj Renáta (†  26), ktorá sa podľa všetkého so strelcom dobre poznala.  Svedčia o tom aj záhadné odkazy, ktoré si jej rodičia našli v poštovej schránke. „Našli sme kľúče akoby od domu a kreditnú kartu s jeho menom. Dcéra to zobrala do Bratislavy,“ priznal nešťastný otec, ktorý by chcel vedieť, prečo jeho milovaná Renáta musela tak kruto zomrieť. Nad tragédiou stále visí celý rad otázok. Jedno je však isté, Renáta s Vlastimilom sa dobre poznala a strelec mal za sebou bohatú minulosť. V Topoľčanoch sa o ňom vraví ako o podnikateľovi, ktorý mal viacero aktivít a s terajšou exmanželkou mal niekoľko firiem.

Zaujímavé je, že donedávna bol však známy ako poctivý manžel a vzorný otec dvoch detí. Či jeho rozvod súvisí s mileneckým pomerom, ktorý mohol mať so zavraždenou ministerskou úradníčkou, sa rodina mŕtvej neodváži vysloviť. Rezort financií nateraz vylúčil, že za motívom činu by mohlo byť zneužitie pracovných informácií z ministerstva, kde robila. „Renáta Husárová pracovala na tlačovom odbore, s jej prácou sme boli spokojní. Počas svojho pôsobenia nemala prístup k dokumentom a informáciám, ktoré si vyžadujú bezpečnostnú previerku,“ vyjadrilo sa ministerstvo financií.

Podľa vyjadrenia bratislavského krajského policajného hovorcu Michala Szeiffa vražda nemala súvis s výkonom povolania Renáty. "Pravdepodobným motívom boli vzťahové nezhody medzi Vlastimilom a Renátou. Ďalšie okolnosti sú však aj naďalej predmetom vyšetrovania," dodal hovorca.

Pred smrťou chcela ujsť

Na fotografi ách z miesta činu je vidieť, že značka EČV je ohnutá o dopravné značenie. Keďže vozidlo stálo dolu kopcom, je pravdepodobné, že sa Renáta snažila pred smrťou ujsť, nestihla to a narazila. Piatková streľba sa odohrala na Bradlianskej ulici v Bratislave. Mŕtvu Renátu († 26) našli zastrelenú v bielej Škode Rapid. Podľa doterajších zistení polície sa Vlastimil po krutom čine vrátil do svojho auta a strelil si do hlavy.

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Nemeckí policajti v pohotovosti: Na to, čo sa chystá v Berlíne, budú dozerať tisícky z nich
Ukrajinský vojak strieľa z húfnice (ilustračná fotografia).
Dostane Ukrajina mužov, ktorí sa vyhýbajú odvodu, späť? Na pomoc prichádza aj Poľsko
Britský panovník Karol III.
Foto
ŠOK pre všetkých! Palác prehovoril o zdravotnom stave kráľa Karola III: Hlavného slova sa ujali lekári
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister spravodlivosti Susko si posvietil na sudcov: Prebrali spolu dôležité otázky! Chystajú sa zmeny?
(ilustračná foto)
Európska lieková agentúra upozorňuje na očkovanie proti covidu: Výzva pre výrobcov!
(ilustračné foto)
Žena zjedla sushi z reštaurácie a zomrela! Na jej posledné slová nezabudnete
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Osud školáčky, ktorá pobodala spolužiačku, je spečatený: Proti verdiktu nik nenamietal
Ukrainian flag in the wind. Blue Yellow flag Against the city at night
Slovensko dodalo Ukrajine špeciálne drony: Budú ich používať na jednu dôležitú vec
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
Veľký HOROSKOP na máj: Kto nájde lásku a koho zradí zdravie? Pozor na risk v práci
A woman is indoors in her living room. Her head is shaved due to chemotherapy. She is sitting and looking thoughtful.
Prelomový postup pri liečbe rakoviny: Lekári pracujú so špeciálnou metódou! Ako to funguje?
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Veľká akcia na Ukrajine, zadržali podozrivé osoby: Pozrite sa, o čo sa snažili
Cara Delevingne nepozná príčinu požiaru svojho sídla za 6,5 milióna eur
Foto
Slávnej modelke zhorela vila: Zvrat vo vyšetrovaní! TAKTO polícia prípad uzavrela