Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.01.2014 12:00 | Správy | Domáce správy

Veštica Zana o roku 2014: Svet čakajú prelomové zmeny! Čo predpovedá Slovensku?

Rok 2013 sa síce niesol v znamení miernej rovnováhy, no nepriniesol očakávané zlepšenia.

Začiatok roka 2014 bude zmätený a neistý, Slovensko bude stáť pred výraznými, radikálnymi zmenami, tie sa negatívne najviac dotknú obyčajných ľudí. Vláda sa otrasie v základoch...

Rok 2014 numerologicky spadá pod vibrácie číslice sedem, a pod jej vplyvom sa všeobecne medziľudské vzťahy zlepšia. No celkovo bude spoločnosť pod obrovským tlakom. Mnohé rodiny sa rozpadnú, v bežnom živote bude prevládať najmä nedostatok peňazí na normálne fungovanie.

Od začiatku roka zavládne v našej krajine silné politické ťaženie, no ľudia už nemajú záujem počúvať, čo im vravia politici. Zvýrazní sa celková rezignácia, nechuť, no najmä veľká nedôvera. Zhorší sa situácia pre podnikanie na Slovensku, mnohé malé firmy skolabujú.

 

Kriminalita bude najmä v prvej polovici roka stúpať, v druhom polroku sa trochu ustáli, ale určite sa nezníži. Celkovo nám bude od konca mája až do začiatku októbra 2014 horšie.

Voľby

Voľby v tomto roku budú prekvapivé, pod vplyvom zvoleného prezidenta sa zamiešajú aj parlamentné karty a nastane vnútorné preskupenie politických kruhov. Celkovo však tento aspekt bude mať za následok zhoršenie ekonomickej situácie na Slovensku, mnohé projekty budú zmrazené. Dokonca sú možné aj politické konflikty, pretože tí, ktorí budú vládnuť, nebudú chcieť poľaviť zo svojich materiálnych nárokov. Od augusta 2014 nastane finančný chaos a neprimerané zvyšovanie cien.

Jarné obdobie síce prinesie záplavy, ale tie nebudú v roku 2014 tou pravou katastrofou. Tou sa stanú nečakané požiare, niektoré prírodného charakteru, mnohé však spôsobí človek.

Športové striebro

V každom ročnom období zomrie významná osobnosť, na druhej strane druhá polovica roka 2014 prináša v radoch celebrít aj neočakávané zásnuby, svadby a narodenie detí. Na obzore sú dva výrazné rozchody, rozvody vo svete bohatých či celebrít. O spoločenské škandály tiež nebude núdza, najmä u žien toho bude v roku 2014 viac.

Dobrý ohlas budú mať v roku 2014 naši športovci, na významných športových podujatiach celosvetového charakteru získajú minimálne striebro. Vyhrávať budú jednotlivci, skupinové športy majú malú nádej na víťazstvá, čo súvisí s vnútornou rivalitou a nevyrovnanosťou v tíme.

Šanca na zmenu

Hoci sa môže zdať, že rok 2014 bude pre nás tvrdým rokom, nie je to celkom tak. Po celý rok síce budeme vnímať veľké napätie, tak medzi sebou, ako aj v krajine. Mali by sme to však brať ako skúšku, ktorou je nutné prejsť. Nestabilita nie je len na Slovensku, je na celom svete. A nie je to ani tak chyba napríklad politikov, ktorí nám vládnu. Je to aj chyba naša, pretože na to, aby mohla prísť obrovská zmena do nášho bytia, musia nastať drobné zmeny v každom jednom z nás!

Katastrofy

Výrazné nepokoje a otvorené konflikty s podtónom vojny sa budú odohrávať na Blízkom východe, ale tiež v Ázii a Afrike. V roku 2014 sa prehĺbi boj o postavenie a moc na celosvetovej úrovni.

Po ničivých záplavách, ktoré postihnú pobrežie Ameriky, Ázie, a tiež tichomorské ostrovy, zostanú stovky nezvestných. Rodiny, ktoré prežijú, nebudú mať kde bývať, začne sa nárast chorôb z vyčerpania, hladu a zamorenia. Najhoršie obdobie v tomto smere sa začína od konca marca 2014. Potrvá takmer do konca roka, kde sa v druhej polovici roka pridajú ničivé zemetrasenia, zosuvy pôdy v horských oblastiach, ale aj víchrice, tornáda. Po celom svete sa budú diať zvláštne prírodné úkazy, stanú sa aj také, ktoré si nebudeme vedieť vysvetliť.

Ohrozený pápež

Výrazným aspektom roka 2014, ktorý mimoriadne vystupuje do popredia, a pre celý svet by mohol mať nedozerné následky, je ohrozenie života dvoch mocných mužov tejto planéty. Jedným z nich je muž, ktorý vládne Vatikánu. Druhý z nich vládne Spojeným štátom americkým. Ohrozenie bude zrejme v jarnom a jesennom období roka 2014.

Rusko vstúpi do celosvetového diania s veľmi výraznými podmienkami, v postavení krajín sa dostane dokonca pred Čínu. Tento vstup zamieša karty celosvetového diania a razantne ovplyvní napredovanie sveta v ďalších rokoch.

Z pohľadu sveta je možné rok 2014 charakterizovať ako prekvapivý, nespútaný, ale priamy. V druhej polovici roka sa najmä pod vplyvom ničivých udalostí, keď je vysoko pravdepodobné, že jedno úmrtie spustí lavínu udalostí zasahujúcich celý svet, zmení myslenie ľudí. Človek sa začne na človeka pozerať inými očami, prehodnotí priority a skloní sa k slabému či chorému. Napriek všetkému môže byť pre ľudstvo rok 2014 veľmi pozitívny. Môžeme sa totiž vymaniť z plytkosti, z honby za mamonou a uvedomiť si, že len spoločne môžeme napraviť to, čo sme sebe a planéte urobili. Rok 2014 môže byť aj začiatkom veľkej obnovy sveta!

Ako veští Zana

Mnohých zaujíma, ako známa veštkyňa zostavuje horoskopy pre konkrétnu osobu, znamenie alebo celkovo pre Slovensko či svet. „Horoskopy robím vychádzajúc z konkrétnych tarotových kariet - v prípade horoskopov pre jednotlivé znamenia sú karty gro. Doplnené sú astrológiou, teda ktorá konkrétna planéta pre daný rok a znamenie je prioritná, kde sa v ekliptike pre konkrétne znamenie a mesiac v roku nachádza a ovplyvňuje tak konanie, úspechy, vzťahy, neúspechy...“ vysvetľuje Zana. „Aj pri predpovediach pre Slovensko a svet kombinujem viaceré techniky - tarot, numerológiu a astrológiu.“

A ako je možné, že pri všeobecných horoskopoch pre znamenia sa vyskytujú až priveľké konkrétnosti? „Pre znamenia sú prioritné karty, ktoré k nim vykladám pred vypracovaním horoskopu. Tie aj definujú, či baranov v práci podrazí svetlovlasý muž, žena... Napríklad karta Kráľovná pohárov je o mladšej, tmavovlasej žene, ktorá bola daná ako prioritná karta pre prácu a v kombinácii so sekundárnou kartou Prekážka udáva pre konkrétne znamenie náhľad, aby si barani dávali pozor v práci na túto ženu,“ odhaľuje Zana.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Kolumbijský prezident Gustavo Petro
Krajina ruší vzťahy s Izraelom: Čo ju k tomu viedlo? Šéf izraelskej diplomacie si následne nedával servítku pred ústa
Sex môže vyvolať astmatické záchvaty rovnakým spôsobom ako intenzívne cvičenie. (ilustračné foto)
Je to v posteli čoraz väčšia NUDA? 13 potravín, ktoré nakopnú váš sexuálny život!
Americký prezident Joe Biden.
Spojené štáty rozšírili balík sankcií: Týka sa to aj Slovenska! Tieto subjekty sú podozrivé z…
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken
Blinken žiada Hamas o jediné: Šanca na konečné zmiernenie utrpenia v Gaze?
Z výsledkov výskumu vyplýva, že nám pravdepodobne hrozí vymretie.
Ľudstvo čaká KATASTROFA nevídaných rozmerov: Z toho, čo má prísť, behá mráz po chrbte
Štyria hráči spod Tatier majú podpísané jednocestné zmluvy: Erik Černák (Tampa Bay Lightning), Martin Fehérváry (Washington Capitals), Adam Ružička (Calgary Flames) a Tomáš Tatar (Colorado Avalanche).
Adam Ružička má nového agenta: Pridá sa k Slovákom v Rusku? TIETO kluby sú v hre!
Pri prevrátení vlečky ťahanej traktorom sa  zranilo 30 ľudí.
Vlečka ťahaná traktorom sa prevrátila: Zranilo sa viacero mladíkov, niektorí vážne
Police in hi-visibility jackets policing crowd control
Hrôza na škole! Násťročný mladík chcel vraždiť: Sila, čo malo byť útočnou zbraňou
Mislav Rosandič.
Foto
Agent prezradil novinky o Rosandičovi: Je spokojný so životom v Rusku a bude pokračovať v KHL!
Princ Harry a William
William nedovolí, aby sa Harry k chorej Kate priblížil: To, čo jej urobil, bratovi NEODPUSTÍ!
Zničená infraštruktúra v Pásme Gaza.
Strašné, čo sa deje v Pásme Gazy: Je to ešte horšie ako na Ukrajine!
Predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová.
Orbánov Fidesz von der Leyenovú totálne znemožnil: Prekvapujúci odkaz šéfky Európskej komisie