Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.06.2022 10:21 | Správy | Domáce správy

Smerák Ľuboš Blaha sa znovu opustil v statuse: Otrasne naložil prezidentke!

Ľuboš Blaha (Smer-SD) je, okrem iného, známy svojimi provokáciami kolegov, ktorí mu nie sú po srsti. Len nedávno to bol Miroslav Žiak (SaS), ktorý sa s tým však nebabral a na smeráka podal civilnú žalobu. Tentokrát si Blahove soptenie odniesla prezidentka. Znovu. 

Ľuboš Blaha, ako je u neho zvykom, mal potrebu ostro sa vyjadriť k aktuálnemu dianiu na našej politickej scéne. "Keď to dávaš na mandelinku zemiakovú," uvádza politik svoje vyjadrenie, "ja len tak nahlas premýšľam, čo užitočné urobila prezidentka Zuzana Čaputová za ostatný mesiac. Okrem toho, že ničila... Schválne," píše Blaha v statuse.

Blaha na sociálnej sieti uviedol siahodlhý, 15 bodový zoznam vecí, ktoré podľa neho Čaputová nezvládla. "Zarezala rodiny. Áno, vláda im dala len omrvinky, ale aj tie zarezala. A už si mädlí ruky, ako zareže druhé referendum. Zarezávačka - to už je len životná náplň, vám poviem," vyjadril sa k rozhodnutiu prezidentky o Matovičovom balíčku, ktorý sa nestretol s pochopením u viacerých politických strán.

"Vyznamenala fašistov, čím poprela všetko, na čom stojí moderná Slovenská republika. Ničí ešte aj našu slovenskú dušu," otvoril Blaha staršiu kauzu, pričom prezidentka krátko po spomínanom vyznamenaní priznala, že išlo o chybu. 

"Urobila fotečky v helme a v nepriestrelnej veste v Kyjeve, lebo 500 kilometrov inde sa bojuje. No chápete - hrdinka našich čias. Ohromné," naráža na Čaputovej návštevu Kyjeva. "Do toho výletík vo Švajčiarsku. Fotečky, frázy a tak. Vyvážame sa za štátne. Zážitková turistika. Tlieskame," pokračuje Blaha. Čaputová išla v máji do Švajčiarska, kde sa strela s hlavou štátu Ignaziom Cassisom a vystúpila s príhovorom pred členmi švajčiarskej vlády. 

"Ukrajinci. Volodymyr. Fašisti. Rusofóbia. Vojna. Liberálna agenda. Gejovia. Fotky. A zarezávanie. Nič o sociálnej situácii na Slovensku. Nič o šialených cenách palív. Žiadne výzvy k ukončeniu vojny, naopak - zbrojiť a hecovať. Nič pre Slovákov. Nič. Pri všetkej úcte - Zuzana Čaputová je ten najzbytočnejší politik na Slovensku. Buď nič nerobí. Alebo robí zle - ľuďom. A za toto ju ospevujú liberálne médiá," neodpustil si kontroverzný opozičný politik.

Blaha sa v priebehu svojho pôsobenia do Zuzany Čaputovej oprel už niekoľkokrát a nie raz to poriadne prestrelil. V marci tohto roku už prezidentke došla trpezlivosť a s Blahovými statusmi nabehla na súd. Ten už bol k poslancovi nekompromisný. „Súd neodkladne nariadil zdržať sa zverejňovania a šírenia nepravdivých tvrdení, že som vlastizradkyňou, agentkou cudzích mocností alebo, že som ovládaná Spojenými štátmi. Zároveň mu súd nariadil do troch dní od doručenia rozhodnutia odstrániť tieto tvrdenia z desiatok svojich statusov,“ napísala vtedy prezidentka. Zdá sa, že Blaha je nepoučiteľný a opäť začína provokovať ostrými slovami.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, mis

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Prvé FOTO Slafkovského po príchode: Aha, kto ho sprevádzal
Ilustračné foto
Nočná mora rodičov: 5-ročná dcérka im odrazu zmizla v lese! Nasledoval boj o každú minútu
Pohroma na Ukrajine: Vyše 400-tisíc ľudí bolo bez elektriny! Strašné, čo sa tam stalo
Porotkyňa Adela Vinczeová a moderátorka Lucia Hlaváčková.
Foto
Finále Let's Dance: Vinczeová a Hlaváčková vyniesli na parket 125-tisíc eur! Všimli ste si to?
Ilustračné foto
Muž († 26) zomrel krutou smrťou v jaskyni: Mrazivé DETAILY utrpenia a dojemné POSLEDNÉ slová
Polícia počas víkendu odhalila v Nitrianskom kraji štyroch opitých vodičov.
Foto
TOTO sú následky alkoholu za volantom: Desivé zábery pokrčených plechov a ďalší vážny priestupok
Opitý vodič zdemoloval v Špačinciach značky na vstupe do obce.
Foto
Opitý na mol sa odvážil šoférovať: Nebezpečné konanie prinieslo v Špačinciach následky!
Vanessa Šarközi
Foto
Vanessa Šarközi s kabelkou, akú ste ešte nevideli: To má byť čo?
Zbierku spustili pred 21 dňami, za ten čas sa vyzbieralo viac ako 4,1 mil. €
Fico zosmiešnil zbierku pre Ukrajinu! Experti odkazujú: Aká munícia sa dá kúpiť za 4,1 milióna?
Vojna na Ukrajine stále trvá (ilustračná fotografia).
Maďarsko odmieta návrhy Ukrajiny: Tvrdý odkaz! Toto podľa vicepremiéra neurobia
Ruský prezident Vladimir Putin.
Slovensko bude na inaugurácii ruského prezidenta! Kto nás tam zastúpi?
(ilustračné foto)
Držíte diétu? Pozor, zvyšujete riziko týchto porúch až päťkrát!