Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.05.2022 16:23 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Vyhrajte schránku v Banke Lásky hneď vedľa Geissenovcov

Chcete zažiť to, čo Geissenovci? Chcete vyhrať romantický víkendový pobyt v Banskej Štiavnici? Alebo súkromnú nočnú prehliadku v Banke Lásky? Či schránku v jedinom Trezore lásky na svete hneď vedľa Geissenovcov? Príďte už túto sobotu na prehliadku Banky Lásky. Nový Čas bude pri tom.

Už najbližšiu sobotu 14.5. bude Noc múzeí! Banskoštiavnická Banka Lásky v spolupráci s Novým Časom pripravila pre svojich návštevníkov špeciálnu akciu, ktorá bude trvať už od rána. Ku každej zakúpenej vstupenke budú návštevníci dostávať zdarma od Nového Času knižku básne Marína so špeciálnym výherným kódom. Prehliadky zážitkového domu o Najdlhšej ľúbostnej básni sveta budú od rána od 9:00 do 23:00 každú polhodinu. O polnoci bude v trezore Banky Lásky žrebovanie o tri úžasné ceny:

1.cena: Víkendový pobyt pre štyri osoby v romantickom Domčoku na Slnečnom kopci v Banskej Štiavnici

2.cena: Schránka v jedinom Trezore Lásky na svete hneď vedľa Geissenovcov. Môžete si do nej navždy uložiť symbol svojej lásky, aby Vám láska vydržala večne.

3.cena: Súkromná nočná prehliadka v Banke Lásky s prekvapením

Príďte už túto sobotu 14.5. do Banskej Štiavnice, navštívte unikátnu Banku Lásky a zažijete 60 minút romantiky, dojatia, smiechu a aj zimomriavok presne tak, ako to pred pár dňami zažili Geissenovci. Navyše, na rozdiel od nich, môžete aj vyhrať. Ak prídete aj na polnočné žrebovanie, tak budete zároveň aj na fotke u nás v Novom Čase!

 

Chcete vedieť, čo Geissenovci pred pár dňami zažili v Banke Lásky?

Ako sme už písali a mnohí z Vás viete, momentálne asi najslávnejší milionársky pár u nás, mal aj so svojimi dcérami v utorok podvečer súkromnú prehliadku v banskoštiavnickej Banke Lásky. Počas nej zároveň nakrúcali ďalší diel svojej mimoriadne populárnej reality show.

Geissenovci boli z Banky Lásky očarení. Ako povedala Carmen: „Máte to tu nádherné! Tie hovoriace obrazy ma úplne dostali. Toľko romantiky na jednom mieste – to je naozaj unikát. Vôbec som netušila, že Najdlhšia ľúbostná báseň sveta sa zrodila z veľkej lásky práve tu v Banskej Štiavnici.“

Pri týchto slovách Robert len mlčky prikyvoval a nehovoril nič. Ich dcéram Davine a Shanii sa v Banke Lásky zase veľmi páčil Láskomer. Stále dokola skúšali, ktorý ľúbostný verš z Maríny im ukáže ručička Láskomera. Ale najsilnejším momentom ich pobytu v Banke Lásky bolo, keď v podzemí vstúpili do bývalej bani na zlato, kde je dnes jediný Trezor Lásky na svete. Je vybudovaný z veršov Sládkovičovej Maríny. Ako povedal Robert: „Také niečo sme ešte nevideli.“

Najdojímavejší moment nastal ale až o pár minút neskôr. Bol to naozaj silný okamih, keď sa Geissenovci dozvedeli, že aj oni ako celá rodina budú mať v tomto trezore svoju vlastnú Schránku lásky. A bude tu uložená naveky. Po krátkej diskusii Carmen rozhodla, že si do nej hneď vložia kúsok zo Sládkovičovej Maríny. Konkrétne verš „Ľúbosť chce večnosť.“ Aby im vzájomná láska v rodine vydržala navždy.

A ešte pikoška na záver. Tesne pred odchodom Roberta v suvenírovom obchodíku zaujal Drsný destilát nežného básnika. Archaická fľaška s autentickou podobizňou Andreja Sládkoviča: „Óóóó..Sliwowitz!! Very nice!“, povedal radostne a bolo vidno, že sa do tohto suveníru zamiloval naozaj na prvý pohľad.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Úbohé politikárčenie a zúfalstvo poslancov? Dolinkovú chcú odvolávať, ministerka reaguje
Teodor zatiaľ ťahal v zárobkoch za kratší koniec.
Foto
Joe Trendy sa pochválil lukratívnym kšeftom! Lobovala za neho v Markíze manželka Simona?
Peter Pellegrini
Pellegrini v hľadáčiku Česka aj Nemecka: Hneď po nástupe ho čaká poriadna výzva
Takto vyzerá po 13 rokoch Červená zóna po jadrovej katastrofe vo Fukušime.
Foto
Miesto, kde sa zastavil čas: Takto to vyzerá v zakázanej zóne Fukušimy po 13 rokoch!
Tréner Craig Ramsay na striedačke slovenskej hokejovej reprezentácie.
Trénerský štáb sa s tým nebabral: V nominácii repre končí hneď pätica hráčov!
Kvôli takým teplotám ani z domu nevyjdete! V krajine padol nový rekord po vyše 50 rokoch
Primátor Matúš Vallo trvá na tom, že nové pracovné miesta priniesli skvalitnenie mestských služieb.
Kedy sa bude stavať električková trať pred SND? Toto je odhadovaný dátum
(ilustračné foto)
Ukrajincov († 23), († 36) mal dobodať ruský občan: Kyjev prináša nové správy o ich pôsobení
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina zápasí s časom: Zelenskyj vie, ako Rusko využíva situáciu! Meškanie USA spôsobilo vážne následky
Woman laying next to her boyfriend  holding her finger pressed against her lips
Muž odhalil manželkinu neveru: Keď videl, koho vášnivo bozkáva, zamieril rovno do krčmy!
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka to podpísala! Ide o 13. dôchodky: Čo sa zmení?