Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.01.2022 11:15 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Obžalovaný Paulíny: Pravda o sexe v tábore Chachaland! Režisér prvýkrát prehovoril o obťažovaní v tábore

Kauza, ktorá dodnes stavia na nohy celé Slovensko. Známeho režiséra a vedúceho detského tábora Chachaland Romana Paulínyho (57) obvinila ešte v marci 2019 dnes už dospelá Katarína Danová (32) zo sexuálneho zneužívania v čase, keď bola ešte maloletá.

Paulíny to však vysveľuje inak. „Bral som ju domov autom, lebo ju bolelo brucho po jednej stretávke ľudí z tábora. Tak jej hovorím: Poď, zoberiem ťa domov. Zastavil som autom pred jej domom, ale ona nechcela vystúpiť, lebo sa rozhovorila a rozplakala, lebo sa práve rozišla s nejakým chlapcom. Tak som jej vysvetlil, že to sa v takom veku stáva, že sa jej to stane ešte mnohokrát. Týmto sa debata skončila a Katka vystúpila z auta. Tu chcem povedať, že v jej rozličných rokoch tie príbehy o tom, ako sa mal už vtedy stať nejaký sexuálny čin, je úplný nezmysel, to nie je pravda,“ vyvracal jej tvrdenia pred sudcom.

Paulíny skalopevne tvrdí, že ak sa aj stretli, takmer vždy bol s nimi niekto ďalší, a preto k niečomu takému dôjsť nemohlo. „Chodievali sme väčšinou na nejaké prechádzky... Z väčšej časti bola vždy s nami aj moja dcéra,“ ohradil sa režisér. Aj keď si dnes už uvedomuje, že to nebolo vhodné, v čase, keď dochádzalo k stretnutiam, prechádzal náročným obdobím. „Bol to presne čas, keď som sa rozvádzal so svojou manželkou a človek je v takom čase citovo dosť vyprahnutý. Tak som to kompenzoval tým, že som sa rozprával s Katkou.“

Zaľúbila sa?

Podľa Paulínyho slov mala prichádzať iniciatíva zo strany Kataríny, ktorá sa, ako on tvrdí, do neho zaľúbila. „Raz som bol na pive a zazvonil mi telefón. Volala Katka: ‚Ty ma určite zabiješ!‘ Tak som sa jej spýtal, že prečo. ,Ja som mame povedala, že ťa ľúbim.‘  To ho malo tak rozrušiť, že sa obrátil na jej mamu. „Dosť som sa zľakol, tak som navštívil jej mamičku. Edita bola veľmi príjemná pani, s ktorou sme si všetko vysvetlili. Povedala, že to na Katke vidí, ale že si myslí, že tak, ako ju to chytilo, tak ju to aj prejde. Že je to normálne v takomto veku a že nemá nič proti tomu, aby sme si písali,“ vysvetlil.

Paulíny tiež povedal, že im Danová v tábore už ako dospelá pomáhala a rada sa tam vracala. „Katka bola Chachalandom nadšená... Až do roku 2017, keď som s ňou bol naposledy... Dokonca pomáhala, bola v tábore ako vedúca, keď mala 18-19 rokov. Ja sa len pýtam, prečo niekto, kto tvrdí, že bol takýmto spôsobom zneužívaný, sa ďalej zúčastňoval toho tábora,“ dodal. Danová sa na súd nedostavila a jej obhajca dúfa, že nebude musieť o týchto skutkoch viac rozprávať. Sudca stanovil ďalší termín pojednávania na marec.

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke minister obrany SR Robert Kaliňák.
Tempo štátu sa nemôže podľa Kaliňáka zastaviť: Uskutoční sa mimoriadne zasadnutie vlády! Čoho sa bude týkať?
Foto
Cenné podpisy pre Slovan! Kucka a Weiss ml. pokračujú v belasom drese
(ilustračné foto)
Rakovinu pľúc môže odhaliť tento jednoduchý TEST! Potrebujete na to len svoje prsty
Bazilika sv. Petra je srdcom Vatikánu (ilustračné foto).
Vatikán novým dokumentom vzbudil vášne: Normy, ktoré tu doteraz neboli
Ctibor na sociálnej sieti ukázal rozprávkový kurín, ktorý pripravil svojim sliepočkám.
FotoVáš Tip
Ctibor má doma rozprávkový kurín: Videli ste už niečo podobné? Jeho sliepky si žijú v parádnom luxuse!
(ilustračné foto).
Iránska polícia zadržala vyše 250 ľudí: Ohavné, z čoho ich vinia
Ilustračné foto
Kontrola si posvietila na hygienu zdravotníkov v Bratislave: Čo odhalili výsledky?
Ilustračné foto
Odborníci prišli na nečakané zistenie o dedičnosti: V TOMTO ste sa celý život mýlili!
(ilustračné foto)
Prieskum odhalil skutočnú pravdu: Toto si Poliaci myslia o ukrajinských mužoch!
Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Diskriminácia všeobecných lekárov? Ministerstvo zdravotníctva reaguje na tvrdenia asociácie
Expert tvrdí, že Ficova ochranka urobila vo veľa veciach chybu.
Foto
Mohlo byť všetko INAK? Expert, ktorý strážil slávnych, si myslí svoje: Drsná KRITIKA Ficovej ochranky!
Handlová. 15. máj 2024.
Váš Tip
Varovanie Slovákom, v ohrození sú nevinní ľudia: Po atentáte na premiéra sa šíri obzvlášť nebezpečný hoax!