Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.07.2012 08:30 | Správy | Domáce správy

Otec Veroniky († 11) o jej vrahovi: Dalo sa čakať, že zasa niečo vyvedie

Ivičič sa podľa otca zavraždenej Veroniky dostal na slobodu po 7,5 roku v októbri 2011. Nový skutok vraha jeho dcéry ho neprekvapil. „Dalo sa to čakať,“ povedal.

Opäť je za mrežami! Vraha školáčky Veroniky († 11) Lukáša Ivičiča (23) vyšetrovateľ obvinil z vydierania Sone (27) z Vysokej pri Morave. Sudca včera rozhodol o jeho väzobnom stíhaní, na čo podal sťažnosť.

Soňa išla v utorok ráno na bicykli po cyklotrase pri Devínskej Novej Vsi. Z kríkov k nej vyskočil mladík so zbraňou v ruke a vyhrážal sa jej. Mladá žena tvrdí, že chcel od nej sex. V tej chvíli mala doslova šťastie z neba. Na málo frekventovenej ceste sa objavilo auto. Mladík sa zľakol, sadol na bicykel a dal sa na útek. Na smrť vystrašená Soňa posádke vozidla vyrozprávala, čo sa stalo. Privolaní policajti útočníka zlapali. „Obvinený je z vydierania,“ povedala pre Nový Čas bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Sudca rozhodol o jeho väzobnom stíhaní, voči čomu podal sťažnosť. Útočiacim mladíkom bol Lukáš Ivičič, ktorý patrí medzi najmladších slovenských vrahov, vraždil už ako 15-ročný! Mal v ruke plynovú pištoľ a preto ho vyšetrovateľ neobvinil aj z nedovoleného ozbrojovania.


Juraja, otca zavraždenej Veroniky, správanie Ivičiča neprekvapilo. „Je to človek, aký je,“ vyjadril sa. O tom, že sa vrah jeho dcéry dostal v októbri 2011 na slobodu, vedel. „Nestretol som sa s ním a ani nechcem,“ uviedol. Neskrýval rozhorčenie nad našou justíciou. „Za iné trestné činy dostávajú páchatelia vyššie tresty ako za vraždu mojej dcéry. Trest 7,5 roka je zúfalo malý, podľa mňa mal dostať doživotie a zaslúžil by si aj trest smrti. Z mojej dcéry chcel na súde spraviť prostitútku a narkomanku,“ povedal.

Vražda pri GuláškeIvičičov hrozný čin pri seneckom jazere Guláška sa beštiálnosťou mnohým vryl do pamäti. V osudný aprílový deň sa Veronika ešte len 15-ročnému chlapcovi posmievala pre jeho vlasy. Potom mu dala facku a povedala, že s ním nechce chodiť. Obaja skákali na betónových kvádroch. „Veronika spadla a udrela si hlavu, začala jej tiecť krv a ‚chrapčala‘,“ priznal najskôr Ivičič, ktorý sa jej zranenia zľakol. „Natiahol som jej na hlavu kapucňu a hodil som na ňu kus betónu, ktorý som potom zahodil do jazera,“ priznal Lukáš pri prvej výpovedi. Potom stiahol Veronike nohavice a podľa jeho slov nad ňou onanoval. Výpoveď niekoľkokrát zmenil. Súd ho poslal do basy na 7,5 roka.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vedcovi pomohol k identifikácii malý most v pozadí.
Geologička tvrdí, že odhalila záhadu na portréte Mony Lisy: Zamysleli ste sa niekedy nad týmto detailom?
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Streľbu v Handlovej odsúdilo už aj Pobaltie: Brutálny a bezohľadný útok, píšu krajiny
(ilustračné foto)
Muž útočil nožom na náhodných okoloidúcich: Bodal hlava nehlava! Polícia zakročila
Ilustračné foto
Poľsko rieši prípady hromadných požiarov po celej krajine: Mal v tom niekto prsty?
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Sú ústavní činitelia, opozícia a médiá v bezpečí? Šutaj Eštok vysvetľuje, prídu zmeny v ochrane
Viktor Orbán.
Maďarsko je proti atentátu na premiéra: Ficovi praje skoré uzdravenie, strelcovi spravodlivý trest!
Poľská vláda ostala bez slov: Bol to pokus o vraždu! Všetci veria v ten najlepší scénar
Juraj v Handlovej postrelil premiéra Roberta Fica.
Foto
Šokujúci ATENTÁT na Roberta Fica: Chaos, stres a panika! Mrazivé detaily útoku
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Aktualizované
Minister vnútra Šutaj Eštok: Na premiéra bol spáchaný atentát! Chce konať, TOTO plánuje urobiť
Slovensko – Poľsko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Zdravotníci prevážajú na nosidlách postreleného predsedu vlády Roberta Fica do nemocnice v Banskej Bystrici 15. mája 2024.
Foto
NOVÉ informácie: Premiér je stále na operačnom stole! Jeho zdravotný stav je mimoriadne vážny
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin si potrpí na tom, aby jeho vojakom na Ukrajine nič nechýbalo: Ruský prezident výzýva vládu