Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.04.2012 06:00 | Správy | Krimi | Nehody

Krutý kamarát: Kristínu (†16) nechal v aute, zabil ju vlak!

Tragický piatok trinásteho! Kristína († 16) z Devínskej Novej Vsi sa smrteľne zranila v aute, do ktorého na priecestí narazil vlak. 

Poznáte dievča, ktoré bolo obeťou nehody alebo vodiča, ktorý šoféroval auto? Ozvite sa na tip@novycas.sk alebo na 0918620001!


1195108:gallery:false:false:false


Vozidlo, v ktorom bola spolu s ďalším mladým mužom, zostalo stáť na železničnom priecestí práve v čase, keď tadiaľ prechádzal vlak. Jej kamarát z auta stihol včas ujsť a tínedžerku nechal napospas osudu... Ťažko zranená Kristína († 16) zomrela pri prevoze do nemocnice.


Kričala som na utekajúceho vráť sa, potrebujeme ťa!“ povedala žena z neďalekého domu, ktorá pribehla na miesto nešťastia krátko po zrážke. Utekajúci mladík nepočúvol a žena sa pustila do boja o život študentky. „Myslela som len na to, aby prežila. Rýchlo som jej skontrolovala pulz. Žiaden však nemala,“ vravela po nehode trasúcim sa hlasom. Podľa jej slov mala tínedžerka dolámané a vyvrtnuté koleno, ale ani stopy po krvi. Podarilo sa jej obnoviť Kristíne pulz a do 15 minút bola na mieste aj záchranka. „Dúfala som, že prežije,“ pokračovala žena so slzami v očiach.

Podľa polície sedel v aute smrti okrem dievčiny aj šofér, ktorý z miesta činu ušiel. „Videli sme jedného z nich. Mohol mať 20 až 28 rokov. Vybral si z auta osobné veci, mikinu, doklady a bez záujmu sa rozbehol preč!“ dodala masérka.

Podľa svedkov prechádzali cez priecestie za obrovského hluku zapnutej hudby tri autá. Jedno z nich – čierna Škoda Octavia - sa z ničoho nič zvrtlo a obrátilo sa naspäť. „Išla si po svoju smrť,“ okomentovali situáciu susedia. „Na železničnom priecestí sa mal vodičovi vozidla vypnúť motor, v dôsledku čoho došlo k zrážke s idúcim vlakom,“ informoval policajný hovorca František Peczár. Potvrdil, že tesne pred zrážkou šofér vystúpil z auta. Prečo mladé dievča šofér Peter (28) z bratislavskej Petržalky nechal v aute, polícia vyšetruje. Podľa informácií Nového Času mala nebohá ročné dieťa.

"Vodič motorového vozidla z miesta dopravnej nehody ušiel. Policajti ho vypátrali v Stupave a eskortovali na policajné oddelenie. Škoda na osobnom motorovom vozidla Škoda Octavia sa odhaduje na 5-tisíc eur a na vlaku 10-tisíc eur. Vyšetrovateľ obvinil 28-ročného vodiča z usmrtenia a neposkytnutia pomoci. Obvinenému v prípade dokázania viny na súde hrozí trest odňatia slobody na dva až päť rokov," uviedol hovorca Peczár, ktorý tvrdí, že v čase nehody bolo svetelné signalizačné zariadenie na priecestí funkčné. 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Roman Polanski.
Foto
Súd oslobodil režiséra Polanského: Mal znásilniť známu herečku a... Otrasné, čoho sa mal dopustiť!
Richard sa dostal z nevyliečiteľnej rakoviny mozgu vďaka vlastne liečbe imunoterapiou.
Foto
Richardovi diagnostikovali smrteľnú rakovinu: Po roku je úplne fit! Vyliečil sa vlastnou metódou?
Alice Munroová získala Nobelovu cenu za literatúru v roku 2013.
Foto
Zomrela nositeľka Nobelovej ceny Alice Munroová († 65): To, ako ju volali, hovorí za všetko
Ilustračná fotografia.
SMUTNÁ správa: Slovensko prišlo o oceňovaného riaditeľa (†89)
Dvojica na rozhodnutie súdu čakala viac než rok.
Foto
Veľká NOVINKA u Vinczeovcov: Súd rozhodol o adopcii Maxíka!
Štart vesmírnej lode Starliner opäť odložili.
Foto
Nad vesmírnou loďou Starliner visí otáznik: Ďalší odklad štartu! Kedy to príde?
Na snímke sopranistka Ľubica Rybárska.
Foto
Slovensko prišlo o výnimočnú ženu! Zomrela Ľubica Rybárska († 65): Jej hlas očaril celý svet
Americká herečka Halle Berry.
Foto
Bývalá Bondgirl je hriešne sexi aj pred 60-kou: Horúci záber, na ktorom je úplne NAHÁ!
(ilustračná fotografia).
Prípravy na novú sezónu lesných požiarov vrcholia: EÚ robí opatrenia, čo sa zmení?
Julian Assange.
Odhalil tajomstvá USA, teraz kvôli tomu trpí: Čo je s väzneným Assangeom? Vážne obavy
Aké je vaše ideálne povolanie podľa znamenia zverokruhu?
Máte problém nájsť si prácu, ktorá vás baví? TOTO je ideálna robota pre vás podľa vášho znamenia!
Sad businessman sitting head in hands on the bed in the dark bedroom with low light environment, dramatic concept, vintage tone color
Chlapi, ak vám TOTO chýba, môžete mať vážny problém: Radšej konajte, dá sa to zvrátiť