Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.08.2011 08:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Na návšteve u Šeherezády a Onura: Život ako v rozprávke

Bergüzar Korel a Halit Ergenc patria v rodnom Turecku medzi najobľúbenejších a najvyťaženejších hercov. A tomu zodpovedá aj ich príbytok.

Popularita prináša tiež pekné peniaze, a tak si herecká dvojica na núdzu rozhodne nemôže sťažovať. Jej honoráre za jednu časť seriálov presahujú 10 000 eur a zo svojho luxusného domu má výhľad na morský prieliv Bospor.

PANI DOMU: Herečka si domácu atmosféru vychutnáva len málokedy

988236:fullwidth:false:false:true

Bergüzar Korel a Halita Ergenca dalo dohromady nakrúcanie telenovely Tisíc a jedna noc (2006 - 2009). Ale nebolo to jednoduché... Halit sa totiž v roku 2008 oženil s inou ženou -  herečkou Gizem Soysaldi. Nakoniec sa však ani v reálnom živote neubránil čokoládovým očiam Bergüzar a po necelom roku sa rozviedol. Halit je od Bergüzar starší o 12 rokov, aj to bol dôvod, prečo herečku jej mama od tohto vzťahu a neskôr manželstva odhovárala. Herci sa však rozhodli hodiť konvencie za hlavu, čo bol v konzervatívnom Turecku naozaj odvážny krok, a 7. júla 2009 sa zosobášili. Vo februári nasledujúceho roka porodila Bergüzar synčeka Aliho.

MANŽELSKÁ POSTEĽ: Pripomína Bergüzar lôžka princezien

988232:fullwidth:false:false:true

Romantická spálňa

Herecká rodina obýva luxusný dom v Istanbule, ktorý leží na brehu morského prielivu Bospor. Ide o pokojnú časť mesta, ďaleko od rušného a preplneného centra Istanbulu. Má krásnu obrovskú záhradu a dom je neustále pod dohľadom ochranky. Napriek tomu, že slávni herci pri zariaďovaní nemali núdzu o peniaze, dom nie je zmesou nevkusu či zbytočných drahých vecí. Práve naopak, pôsobí útulne a prevláda v ňom biela farba. Bergüzar miluje predovšetkým svoju spálňu, ktorá je zariadená v romantickom štýle. „Moja posteľ mi pripomína lôžka princezien," hovorieva s úsmevom.

987976:fullwidth:false:false:true

Fakt, že dom obývajú herci, dokumentuje i skutočnosť, že v jedálni visí obraz herečky Audrey Hepburn. Okrem toho sa v dome nachádzajú aj anjeli v rôznych podobách, ktoré má herečka veľmi rada.

Dvojica má veľmi málo voľného času, po narodení Aliho Halit vyhlásil, že najčastejšie s Bergüzar jazdia na koni. Vraj to pomáha to pri zhadzovaní tehotenských kíl. Pokiaľ ide o štvorkolesových tátošov, Halit Ergenc sa rád preváža na svojom džípe Audi A7, ktorý si zaobstaral pred dvoma rokmi.

Obývačka v dome slávneho páru z Tisíc a jednej noci

988230:fullwidth:false:false:true

Tváre reklamyBergüzar a Halit si žijú veľmi dobre. Obidvaja patria vo svojej domovine medzi žiadaných hercov a idú zo seriálu do seriálu. Samozrejme, obaja poznajú svoju cenu. Veď iba za jediný diel seriálu Tisíc a jedna noc, ktorý pritom vznikal pred piatimi rokmi, zarobila Bergüzar až 11 000 €! Halit vtedy dostával o dve tisícky viac. V Turecku bolo odvysielaných 90 častí (na Slovensku spravili z jedného dielu dva), čo znamená, že každý z nich zinkasoval za seriál približne 1 milión eur! Samozrejme, cena hercov na trhu stúpa, predovšetkým z Bergüzar urobila postava architektky Šeherezády hviezdu prvej veľkosti, a tak je isté, že dnes si už herci pýtajú oveľa väčšie honoráre. Okrem nakrúcania seriálov majú množstvo reklamných aktivít, spoločne napríklad propagujú bývanie.

100 000 € za návštevuBergüzar Korel a Halit Ergenç zarábajú na Tisíc a jednej noci ešte aj dnes, dávno po tom, čo seriál nakrútili. Telenovela totiž zožala veľký úspech aj v iných krajinách ako v domácom Turecku, a tak si herci za návštevu v cudzine dávajú dobre zaplatiť. Srbská televízia podľa tamojších médií za ich nedávnu návštevu zaplatila 100 000 eur. Koľko im zaplatila TV Markíza za účasť na Dni otvorených dverí, televízia neprezradila.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Sexuálny delikvent obťažoval dieťa: Oči vám z jamiek vypadnú, čo žiada z basy!
Vodič pod vplyvom alkoholu prekročil povolenú rýchlosť.
Foto
Vodič poriadne prekročil povolenú rýchlosť: Dychová skúška hovorila za všetko!
(ilustračné foto)
Chlapec († 12) z Břeclavi zomrel na ihrisku: Usmrtilo školáka TOTO?!
Zrútenie časti diaľnice v Číne.
Foto
Hrozná tragédia, ZRÚTILA sa časť diaľnice: Pri nešťastí zomrelo 36 ľudí
2004. Popová diva pred dvadsiatimi rokmi
Foto
Dara Rolins pred 20 rokmi a teraz: Otvorená spoveď o PLASTIKE! Názory fanúšikov sú rozdielne
Fotografia Jaroslava Naďa s českou ministerkou Janou Černochovou vznikla pred pražskou reštauráciou.
Foto
Naď sa odfotil s odkazom, ktorý spája Slovákov s dezolátmi: Nakladačka od Blanára i politológa!
Ruský prezident Vladimir Putin (vpravo) a čínsky prezident Si Ťin-pching si podávajú ruky počas uvítacieho ceremoniálu 21. marca 2023 v Moskve.
Debata o jadrových zbraniach sa začína podobať na sci-fi: Prečo Rusko a Čína mlčí?!
Na snímke odsúdený Mikuláš Černák.
Foto
ONLINE Proces s Mikulášom Černákom pokračuje: Mafiánsky boss prehovoril k mužovi, ktorému zabil otca
Nie všetko jedlo, čo sa tvári ako zdravé a fit, takým v skutočnosti i je (ilustračné foto)
Dietologička varuje: 4 potraviny, ktoré sa LEN TVÁRIA, že sú zdravé! Takto PRIBERIETE
Na archívnej snímke z 19. augusta 2023 ukrajinský vojak sa naťahuje za dronom.
Ukrajina v noci zaútočila na Rusko: Z toho, čo sa sa stalo, sa tak ľahko nespamätajú
Horská záchranná služba
Horskí záchranári zasahovali pri cyklistovi: Vyčerpanie a nevoľnosť! Čo sa dialo potom?
V klube sa koná množstvo technoparty a so žiadnou nebol problém, až kým jednu z nich nenazvali Diablo tour
Technoparty v Námestove po nátlaku cirkvi stopli: Hromadné modlitby kvôli TOMUTO?!