Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.12.2010 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Drsný odkaz exmanžela farmárky: Darina sa mi k...ila!

Nie je také neviniatko, ako sa tvári! Darinka farmára Mariána pred kamerami poohovárala vlastnú rodinu aj exmanžela Ľuboša (31). Čo hovoria na jej reči?

Zistiť pravdu o Darinke sme sa vybrali do obce Pažiť (okr. Partizánske), kde žila. Tu sme našli jej mamu a vo vedľajšej dedine aj exmanžela Ľuboša (36), ktorého ona v médiách obvinila, že bol agresívny alkoholik a dokonca má nemanželské dieťa...

MALA MILENCA

Keď sa Darininho ex pýtame na údajné nemanželské dieťa, neveriacky krúti hlavou. "Mám len dvoch synov - Janka a Patrika," hovorí rozhodne o svojich deťoch s Darinou. A kontruje: "To ona si našla frajera! Jej vlastná mama mi povedala, že sa mi žena k....í. Neveril som tomu a neveril som ani, keď mi to iní hovorili. Našiel som ho aj u nás doma, ale nie v posteli. Odišiel som zo spoločnej domácnosti ja, ale Darina si dala žiadosť o rozvod," tvrdí Ľuboš. Pred troma rokmi sa ich vyše desaťročný vzťah skončil rozvodom.

MAMA SA HNEVÁ

O Darine sa ťažko hovorí aj jej vlastnej rodine... „Už to nechcem rozmazávať, máme hanby aj ohovárania dosť,“ priznáva jej mama Helena. Dcéra ju obvinila, že bola na ňu zlá a ešte aj jej mužovi, ktorý bol vraj alkoholik, poza jej chrbát nalievala... „Že si so mnou nerozumela? No, nerozumela si, lebo keď som jej kázala, aby niečo doma porobila, tak sa na mňa nahnevala. Vykričala mi, že som potajomky nalievala alkohol jej mužovi. Ale, veď ja som cez deň bola v robote a on chodil na kamióne. Tak ako mohol piť?“ hovorí rozhorčená Helena. „Telefonovala som jej, že čo za somariny o mne navykladala. Som na ňu veľmi nahnevaná!“

Exmanžel s Darinou nežije už štyri roky

688203:article:true:true:true

UŽ JU NECHCE

Darina teraz síce žije u farmára Mariána, ale v jej rodnej Pažiti sa pošepkáva, že im to už neklape tak, ako vidieť v televízii. Ak by sa náhodou rozišli, Darina sa zrejme vráti aj s deťmi Jankom (11) a Patrikom (4,5) domov k mame. Lenže tá ju už nechce! „Ja som jej nič zlé nespravila. Tvrdila, že tu mala s Ľubošom len jednu izbu. No, mali na poschodí vlastnú kuchyňu spojenú s obývačkou, izbu, kúpeľňu, záchod, špajzu a pol záhrady som jej nechala. Ak sa im nepáčilo, prečo si nenašli niečo iné? V prípade, že by sa vrátila, tak nech si hneď aj byt niekde hľadá, keď sa tu tak zle cítila,“ hovorí rozhodne mama Helena. Darinkinho nového partnera - farmára Mariána síce nepozná, ale ich vzťahu príliš neverí. „Všetko sa to zomlelo tak narýchlo. Podľa mňa ich manželstvo asi nebude mať žiadnu stabilitu...“, hovorí mama, ktorá ani netuší, čo sa na farme u Mariána deje.

BORDELÁRKA

V dobrom nespomína na Darinu ani jej bývalý svokor Ján. Mala vraj čudné móresy. „Volala políciu nielen na môjho syna - jej exmanžela Ľuboša, ale aj na svoju mamu, brata Tóna aj sestru Martinu,“ spomína. „Keď bola ešte vydatá za môjho syna, nikto z rodiny k nim už ani chodiť nechcel. Bordel mala všade, katastrofa… Kurence liahla v kuchyni, v obývačke pod stolom mala u viazaného psa. So sliepkami chodila po burzách a deti nechávala osamote doma,“ opisuje bývalý svokor. Darinine reči o tom, ako exmanžel Ľuboš pil, rázne odmieta. „Ako môže byť syn alkoholik, keď musí robiť psychotesty? Veď by ho nepustili do kamióna,“ hovorí Ján. „Na kamiónoch jazdím osem rokov,“ dodáva k tomu Darinin exmanžel Ľuboš.

NAŤAHOVAČKY O DETI

Darinin exmanžel na kamióne brázdi cesty po celej Európe. Kedysi chodil iba na týždňovky, ale teraz bol preč tri mesiace. „Darina tvrdí, že nemám o deti záujem, ale keď som ich chcel v lete, tak mi ich nedala... Alebo mi písala esemesku, že keď jej pošlem 500 eur, dá mi deti. Keď som nereagoval, chcela aspoň 300. A nedala mi synov, ani keď som si ich prišiel zobrať na tú jej farmu,” spomína Ľuboš. „Patrik plače, keď ide od nás späť k mame, ale starší Janko ten je už Darinou zmanipulovaný. Na farme mi povedal, že či má ísť so mnou za jeden jogurt. Pritom pravidelne platím na ne výživné. Okrem toho im kupujem veci na oblečenie, hračky, školské potreby, platil som im liečenie v Tatrách...“ hovorí Ľuboš, ktorý by bol najradšej, keby mohol mať synov pri sebe.

KAMARÁT KOCÚR

Trápi ho, ako jeho synovia žijú na farme, kde ich mama prišla hľadať šťastie. Starší Janko je na tom ešte dobre - cez týždeň býva u Mariá novej mamy v dedine, aby mohol chodiť do školy. „Boli sme u nej. Je to razantná, ale spravodlivá žena. Vzorne sa o Janka stará,“ hovorí Ľubošov otec. „Za mamou chodí na farmu až na víkend, kde je aj jeho mladší brat. Keď som sa Patrika spýtal, či má kamaráta, povedal, že má, kocúra,“ dodáva smutne starý otec, ktorému sa nezdá, že by jeho vnuk mal žiť izolovane od iných detí. Boj o chlapcov Darinin exmanžel nechce vzdať a už veci posunul právnikovi. Verí, že Patrik a Janko sa vrátia späť do Pažitia. Či už s Darinou, alebo bez nej...

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Adrián podľa spoluhráčov zomrel nečakane.
Nečakane zomrel mladý športovec z Považskej Bystrice! Zronení spoluhráči: Aďo, budeš nám chýbať
Diaľnica D1 smerom na Brno pod vodou.
Foto
Česko je na nohách! Prívalové dažde im komplikujú život: Pripravujú sa na najhoršie
Ruský prezident Vladimir Putin a francúzsky prezidenta Emmanuel Macron.
Rusko si zavolalo na koberček francúzskeho veľvyslanca: Slová Macrona ich pobúrili
Ryan († 25) zomrel iba pár hodín po svadbe s Rosie.
Foto
Plánovali spolu veľkú budúcnosť, osud to videl inak: Posledné želanie snúbenca († 25) vám zlomí srdce
Geneva, Switzerland - April 15, 2019: United Nations sign located outside the United Nations Office in Geneva - image
To, čo chce Izrael od ľudí v Rafahu, pobúrilo OSN: Okamžite reagujú! Je to nehumánne, tvrdia
Na snímke zľava minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) a minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč (Smer-SD) nad obcou Stavanisko.
Ministri hovorili pod Poľanou o návrhu zákona o ochrane prírody: Slovensko má výborné podmienky na ...
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Pneuservis v Rimavskej Robote zachvátili plamene: Zasahovať muselo vyše 30 hasičov!
Mužovi už pomôcť nedokázali.
Foto
Na Záhorí vedľa cesty našli ležať muža († 54): Záhadné okolnosti nešťastia
Foto
Nová hymna slovenských hokejistov: Na rockovom hite Tublatanky sa podieľal aj Šatan!
 Ženu zatkla polícia po tom, čo dotlačila mŕtvolu svojho strýka do banky, aby získala pôžičku!
PREHOVORILA žena, ktorá priviezla do banky mŕtveho strýka († 68): Nie som monštrum!
Americký prezident Joe Biden a izraelský prezident Benjamin Netanjahu.
Biden o útoku na Rafah: Nalieha na Izrael, s týmto musia podľa neho skoncovať
Obľúbená herečka Jennifer Aniston.
Foto
Jennifer Aniston zobrala fanúšikov do kúpeľne: Ukázala oveľa VIAC! Nespustíte z nej oči