Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.01.2009 11:00 | Prominenti

Ples v opere: Ktorý pár sa zladil najlepšie?! Poďte diskutovať!

Ako sa na Plese v opere podarilo párom zladiť oblečenie, hodnotia redaktorky Monika Blahová a Emi Vargová. Aký je váš názor? Napíšte ho do diskusie!

273772

Mikuláš Dzurinda s manželkou Evou

Monika: Ešteže má tento párik dobrú náladu. Mne sa ich "róby" až tak nepáčia... Šaty pani Evy sú nevýrazné a vôbec si nepotrpela na doplnky. Vyzerá to tak, akoby sa len chcela zladiť k manželovmu fraku. Mimochodom, ten bol bez chyby, akurát mi chýbal tmavší motýlik.

6/10

Emi: Bývalý premiér nič nepokazil touto klasickou zostavou. V tomto prípade sa mu asi manželka Eva prispôsobila. V jej prípade mi trochu prekáža ten look sivej myšky. Čierne šaty mohla pokojne oživiť výraznými doplnkami.

6/10

273770

Adriena Bartošová s manželom Štefanom Bučkom

Monika: Neviem, či sa mi to len zdá, alebo Štefan zvolil košeľu krémovej farby? Ak áno, tak gratulujem, k svojej manželke sa tak aspoň snažil zladiť. Adriena vyzerá typicky plesovo, aj keď mne sa podobné róby priveľmi nepáčia.

7/10

Emi: Mne sa, práve naopak, takéto klasické šaty na ples veľmi páčia. Jednoducho sa takoutou róbou, ak má žena vkus, nedá nič pokaziť. Krásny je aj náhrdelník. Manželom gratulujem.

9/10

273769

Jirko Malchárek s manželkou Sofiou

Monika: Jeden z najlepšie oblečených párov večera. Jirko aj Sofia sú "vymetači" všetkých večierkov a tak aj šatník majú v malíčku. Dominovala, samozrejme, Sofia, ktorá siahla po trendy fialovej a bielou kožušinkou sa zladila k svojej polovičke. Prekážal mi iba jej účes.

8/10

Emi: Fialové šaty sa mi páčili, ale tú kožušinu by som vyhodila z okna. Vôbec sa k tým šatám nehodila, počas celého večera bila do očí. Okrem toho boli ostatné veci v poriadku. A blahoželám Jirkovi, ktorému príprava trvala len 15 minút.

8/10

273768

Zora Czoborová s priateľom Borisom

Monika: Uff! Zorka podľa mňa nevyzerá najlepšie. Oranžová síce zvýrazní opálenú pokožku, ale aj vrásky a svaly. A potom už prestáva pôsobiť ženskosť... Mrzí ma, že u párov nevidím ani trošku originality. Čo takto marhuľový motýlik, Boris?

6/10

Emi: Som veľká, ružová tortička. Nemôžem si pomôcť, toto nie. A už vôbec nie od nej, ktorá ma zatiaľ svojimi outfitmi vždy príjemne prekvapila. Účes aj mejkap chválim, dokonca aj doplnky sú O.K. Ale korzet jej bol tesný a nanešťastie sa to vzadu zakryť nedalo. V tomto prípade dávam body hlavne Borisovi, ktorý vyzeral veľmi dobre.

7/10

273767

Martin a Dagmar Hubovci

Monika: Pani Dagmar má síce moletnejšiu postavu, ale som presvedčená, že v inej - nápaditejšej róbe by vyzerala tiež neodolateľne. V čipkovanej "pončo ozdobe" pôsobí ako "tetka". A v kombinácii s trčiacimi špicákmi... Pán Huba je ako vždy, švihák.

6/10

Emi: Manželia Hubovci spolu ladili, aj keď v tomto prípade by som si dovolila tvrdiť, že plesová róba má siahať až po zem. No prižmúrme oči, pani Dagmar strašne rada tancuje a takto si mohla pokojne a bez obáv zatrsať s manželom (nikto jej aspoň neprišliapol šaty), ktorý je už dávno titulovaný za parketového leva.

9/10

273766

Pavol Hrušovský s manželkou Helenou

Monika: Jeden z najzladenejších párov večera. Pani Helena v sviežej smotanovej róbe očarila. Ja by som jej ešte prihodila výraznejší krištálový náhrdelník a náramok. Zladenie týchto manželov však považujem za dlhoročne naučené.

10/10

Emi: Veľmi pekné a elegantné. K tomuto naozaj len toľko. A bodka.

10/10

 

273764

Regina Ovesny Straka s manželom

Monika: Páči sa mi, keď muži na takúto príležitosť nosia frak a musím povedať, že manžel pani Reginy akoby sa v ňom narodil. Ani bankárka nesklamala. Tradične prišla ako grácia, šarmantná, svieža, nápaditá a nebojácna ísť do svetlých farieb.

10/10

Emi: Ku každej róbe má okuliare s rámom rovnakej farby. Bez nich si ju už neviem ani predstaviť. Bola jednou z najlepšie oblečených dám a na parkete to tiež obaja vedia. Páčili sa mi šperky k šatám aj decentný mejkap. Aj manžel elegán.

10/10

273763

Václav Mika s manželkou Andreou

Monika: Škoda preškoda, že riaditeľ TV Markíza neskúsil aspoň červený kapesníček do vrecka... Alebo strieborné manžetové gombíky. Boli by krásni. Pani manželka siahla po "kleopatrovskom" strihu a pristane jej. Doplnky by som však volila o dosť výraznejšie.

8/10

Emi: Až teraz si uvedomujem, že jej červená róba vyzerá dobre na fotkách. Žiaľ, naživo by som to tvrdiť nemohla. Strih je dobrý, ale predsa sú tam rušové elementy, ktoré by som v prípade týchto šiat vynechala. Napríklad vyzdobené ramienka. Mika je, ako aj vlani, klasicky elegantný.

7/10

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Gukeš D sa počas Turnaja kandidátov snažil zachovať si chladnú hlavu.
Mladý Ind môže prepísať históriu šachu: Prefíkaná taktika ho dostala až k vrcholu!
Elle sa živí ako morská víla.
Foto
Kráľovský plat sexi morskej víly: Za jej služby sú ochotní zaplatiť astronomické sumy
Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?