Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.05.2024 00:00 | PR články
PR článok

dm spustila nový koncept odberného miesta dmBOX

Bratislava 7. máj 2024 – Koncom apríla spustila dm nový koncept odberného miesta dmBOX, vďaka čomu si jej zákazníci budú môcť vyzdvihovať svoje zásielky objednané online cez mojadm.sk alebo Moja dm-App ešte rýchlejšie a pohodlnejšie.

Testovacia prevádzka prvého dmBOXu je nasadená v rámci refreshovanej predajne dm v Auparku v Bratislave. Ďalšie dmBOX-y by mali byť nasadené v priebehu nasledujúcich mesiacov aj do ďalších predajní, ktoré to priestorovo umožňujú.

„Keďže orientácia na zákazníkov a ich potreby je pre nás v dm absolútnou samozrejmosťou, neustále sa zamýšľame nad tým, ako im nakupovanie uľahčiť, spríjemniť a zároveň zefektívniť. Preto aktuálne rozširujeme portfólio svojich služieb o dmBOXy, vďaka ktorým budú môcť nakupovať ešte rýchlejšie a pohodlnejšie. A keďže až 40 % všetkých zákazníkov dm využíva službu expresné vyzdvihnutie, veríme, že rozšírenie portfólia o túto službu bude vítané,“ povedal Martin Podhradský, konateľ spoločnosti dm drogerie markt.

dm BOXy slúžia na vyzdvihnutie tovaru, ktorý si zákazník objedná a zaplatí online, a zároveň si ako možnosť vyberie jednu zo služieb – expresné vyzdvihnutie alebo doručenie do predajne. Hneď ako bude objednávka pripravená na vyzdvihnutie, zákazník dostane SMS notifikáciu. Garantovaný čas vybavenia objednávky je do 60 minút pri expresnom doručení a v priebehu 2 až 3 pracovných dní v prípade doručovania do predajne.

Otvoriť galériu
Zdroj: dm drogerie markt

Tovar si možno následne vyzdvihnúť v otváracom čase vo zvolenej predajni, pričom objednávka bude v boxe uložená maximálne 14 dní. Box je zámerne umiestnený v klimatizovanej predajni a nie pred ňou, pretože pre časť sortimentu dm je potrebné chladenie. V prípade, ak bude box plný alebo bude nákup veľkoobjemový a nezmestí sa do dmBOXu, objednávka bude uložená v príslušnej predajni dm. Vybratie zásielky z dmBOXu je veľmi intuitívne a zákazník to zvládne sám, no v prípade potreby mu je k dispozícii personál predajne.

e-shop dm

Obľúbený e-shop dm oslávil koncom februára tohto roka už šiesty rok od svojho spustenia. Zákazníci tak môžu cez webovú stránku www.mojadm.sk a prostredníctvom nákupnej aplikácie Moja dm-App 24 hodín denne nakupovať a získavať informácie o svojich obľúbených výrobkoch či novinkách vrátane informácie o ich dostupnosti bez ohľadu na čas, otváracie hodiny či vzdialenosť k najbližšej predajni. V rámci e-shopu dm sú neustále zavádzané nové inovácie, ktoré uľahčujú zákazníkom ich nákup. Veľmi obľúbenou sa stala aj inovatívna služba dmLIVE STREAM SHOPPING, ponúkajúca nový zážitok z nakupovania v aplikácii Moja dm. Medzi najvyužívanejšie služby e-shopu patrí expresné vyzdvihnutie a exkluzívne kupóny vernostného programu active beauty, ktoré zákazníci nájdu iba v Mojej dm-App.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Speváčka Emma Drobná fandila našej reprezentácii priamo na tribúne ostravského štadióna.
Premiéra na štadióne: Speváčka Emma Drobná fandila našej reprezentácii
Herec Juraj Ďuriš
Foto
Talentovaný herec Ďuriš: Vášáryová bola veľmi prísna! Čo na ňu prezradil a ako nachytal Sajfu?
Spoločné vyhlásenie Čaputovej a Pellegriniho k spoločenskej situácii po včerajšom útoku na premiéra Roberta Fica.
Aktualizované
Zuzana Čaputová sa vyjadrila k zasadnutiu politických strán: Aký je jej postoj k tomuto stretnutiu?
Harmónia v úli: V tomto úli sme našli hneď dve kráľovné.
Váš Tip
V obci na východe Slovenska dokončili významný projekt: Záhrada upozorňuje na túto vec!
Pellegrini hovorí, že Fico je stále veľmi unavený.
Aktualizované
Peter Pellegrini nie je presvedčený, že je správny čas na zasadnutie za okrúhlym stolom: Čo je dôvodom?
Robert Fico sa len pár hodín pred osudným momentom vítal so svojimi priaznivcami.
AktualizovanéFoto
Premiér Róbert Fico je stabilizovaný a mimo ohrozenia života: Bude schopný prevozu?
Nehoda na Dunaji
Aktualizované
Zrážka lodí na Dunaji u našich susedov si vyžiadala obete: Ďalší ľudia sú nezvestní
(ilustračné foto).
Začiatok týždňa ako zo zlého sna, ale... Onedlho nás počasie prekvapí
Ilustračné foto
Na mieste dopravnej nehody troch áut zasahujú záchranári: Úsek je neprejazdný v oboch smeroch
Slovenská hokejová legenda Dárius Rusnák.
Foto
Dárius Rusnák našim chlapcom verí: Slováci majú na medailu!
Denim
Foto
Moderátorka Krajčírová predstavuje horúce novinky! Módne trendy tohto leta: TOTO vám v šatníku nesmie chýbať
Vlastimil Harapes († 77)
Nečakané odhalenie o Harapesovi († 77): Jeho najväčšie tajomstvo vyšlo na povrch až po smrti