13.01.2020, 15:40 | Prominenti | Domáci Prominenti < späť na článok Diskusia: Zahraničná hviezda si z Plesu v opere odnáša výnimočnú pamiatku: Róba, z ktorej bola unesená Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Prezidentka ukazuje na vážny problém: Toto je pre záchranu ľudských životov kľúčové Prezidentka: Toto je pre záchranu ľudských životov kľúčové Nadal má po Australian Open problémy: Aha, čo musel spraviť Nadal má po Australian Open problémy Ďalšia rana pre Lukašenka a predstaviteľov jeho režimu: EÚ im predlžuje sankcie Ďalšia rana pre Lukašenka a predstaviteľov jeho režimu Vinco Lukáč si po rokoch sype popol na hlavu: Mohol toto spraviť s hokejovou trofejou? Vinco Lukáč: Mohol toto spraviť s hokejovou trofejou? Krajniak obhajuje predĺženie núdzového stavu: Toto sú jeho výhody Krajniak obhajuje predĺženie núdzového stavu Život dvojnásobnej mamičky Kláry visel na vlásku: Lekári ma museli zabiť, aby som mohla žiť Dvojnásobná mama Klara: Lekári ma museli zabiť, aby mi zachránili život Odporúčame z TIVI.sk