Tento Štát je jeden veľký hnus. Pan. GAL pozerá a nikoho neodvolava mame mladých ľudí čo čakajú na miesta sudcov a starý prehnity sudcovia nech idú pá pá. Inak dal by som všetkym sudcom nech sa prihlasujú kedy prišli a odišli cez PC a hlavne tento pracovný čas zverejniť na internete a pojednávania by netrvali tak dlho 2roky 5rokov 10rokov
Konečne sa to rozbehlo to,že komunikácia s Kočnerom už odstavila prokurátorov, sudcov, rôznych štátnych úradníkov … akurát jeden bývalý ústavný činiteľ nepochopil Sulino, že má odísť a tvrdošijne sa drží zásady, že rozhoduje charakter a on ho nemá v médií je hviezda prečo?..predsa je liberál...))))
Každý kto spolupracuje s políciou má jednoducho nižší trest ako ti čo sa nepriznajú. Všade to tak chodi aby mali motiváciu odkrývať trestnú činnosť vyššie postavených ku ktorým by sa inak ruka zákona nedostala pre nedostatok dôkazov.
On chce ten sľúbený milión odmeny od premiera. Trošku si aj znížiť trest, aby si ich užil. Čo je na tom nepochopiteľné? Alebo majú povedať, že skutok sa nestal? Ale to by nedostal ten milión, takže sa stal. Alebo sa nestal a nedostane peniaze.
zalozil som novu stranu Vlast-vola . Chcem bojovat za spravodlivost ,davam na vedomost vsetkym ze ten kto nevolil Smer dostane k platu 200 eur a dôchodcovia 400eur , to je odskodne za roky pod mafiou smer a ich gangu Bonul .peniaze boli aj budu ako povedal farar danko .
..tvojim zapojením sa do diskusie mi naraz pribudnú tri mínusky. To si myslíš, že si takú ***inu nevšimnem hlupák nafetovaný!!!! Strácaš súdnosť a opatrnosť - bacha! za chvíľu ťa majú hahahahaha
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.