Sorry, že použijem ostrejší slovník, ale... Tak tí europíčusi tu riešia kadejaké kok.otiny, ako teraz basmanov, aby sa im náhodou nekrivdilo, keď sa po nich chce, aby aj chodili makať a podobne. Ale toto? Na toto j€bú, toto čo neriešia?!? Táto gubernia fakt potrebuje nútenú správu, lebo čo už tu sa deje, je fakt riadne v <!> a fest. To nevidia, že v tejto žumpe je kopec bezchrbtovcov, čo majú totálne v paži nejakú prírodu a jej ochranu? Hlavne že oni si môžu vyvážať svoje plesnivé ciciny v SUV-čkách však čo! Čo tam po ďalších generáciach. Vždy, keď čítam ten výraz, tzv. "urbárnici", tak sa mi nože v kuchynskej linke do pozoru stavajú! Bagáž špinavá nakazená...
Máme 21872 minerálnych prameňov , a minerálne vody v obchode chýbajú . Zato ich cena je nehorázna , v priemere 69 centov za flašu ! Niekde európski demokrati urobili chybu !
Neverím ze by sa strácalo však kdeže by sa lesy strácali nie vôbec vôbec sa nerubu stromy nič však sme úplne ako na Sahare zachviľu nič len budovy obchody zničiť volne plochy pre deti postaviť obchodné centrá samé kaviarne krcmi a herné a čuduj sa svete že to vynáša ľudia dochádzajú do prace sem tam zrušia spoje po 10tkach rokoch rodinkarstvo kamarátstvo a veľa nás bezdomovcov p.s keď sme prešli na euro ceny sa sakramensky zvisili o 200% aj viac mobil za korunu teraz za euro to je rovnaké a napr milá stala 5korun teraz 50centov dobre preratane a ineeee veci platy nízke a DPH veľké Maďari majú dobré DPH mi mame unikát môžu nám závidieť všetci naokolo.
Ano slovensko je na svete unikat v najmensich platoch --döchodkoch --v korupcii politikov--zlodejine --rodinkarstvu --!!Ano tymto spinavostiam sa tu teda dari oza nie na 100 -ale 1000%---!!!!--Vdaka spinam spinavym zlodejskym demokratickym od roku 89 --pocnuc Budajom--knazkom--Tothovou--Smögnerovou--Slotom--Bugarovi--mecarovi Poacatkovi --!!!!Na slovensku je 10% milionarov a miliardarov a 90% chudoby..!!!!-CElkomako v Afrike ci Indii...!!!!--Takto sa dari slovensku a toto je PRAVDA o slovenskej VYNIMOCNOSTI --ked ludia Prace nemaju na NIC---!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja na Slovensku oproti Česku vidím zarastanie plôch kričím,v Česku som pracoval a tam sú ohrady a pasú sa tam kravy,to je veľmi dobré aby lúky boli prospešné!
tragédiou a zároveň kuriozitou je, e lesy nám miznú práve nekompetennou zásluhou a odbornwe negramotnou ochranárov. Ochranári sú odborníci akurát na demokraciu,tám tá ich odbornosť začína i končí.
Lesy nam miznu kvoli nenazranosti istych "podnikatelov", kseftujucich s drevom. Porovnaj si napriklad lesy okolo Kralovej Hole pred 20 rokmi a teraz. Je to na webe...
aj u nás rapídne miznú lesy, ale je to tým že je veľmi napadnuté kalamitou a nik ho už ani nechce vykupovať, Hromadí sa na skládkach, nie je oň záujem. sa to šírili ako mor z tých tatier po celom Slovensku, Už to dokonca až na Šumavu došlo
Ochranari v Tatrach nechranili len chrobaky. V Tichej a Koprovej chranili prirodu pred vstupom nenazranych obchodnikov s drevom do prirodnej rezervacie... Narodny park ma byt bezzasahovy.
Podla toho, ci pises, si v spominanych dolinach nebol. Pisem o prirodzenej obnove lesa. Najskor vidno "vytrcat" jarabiny, osiky, javory, neskor sa objavia jedle, buky, smreky, atd. V spominanych dolinach to funguje, co jeduje lesnikov, co maju patent na obnovu lesa...
Keď sa pýtate ekoteroristu Wiezika akú má naša príroda,a lesy šancu tak pri ich odborných ekoteroristichych zásahoch temer žiadnu,odbavuju sa na práci lesníkov,čo dosiahli pani Wiezik ,Baláž a im podobní,absolútne nič iba skazu,nedomyslenym bezzasahom padnú Tatry,Fatry,Raj a to nemyslím len smrekové monokultury,rypu do všetkého,lesníctvo vzišlo zo Slovenska cca pred 300 rokmi ich pomýlená ochranná je tu zhruba od 2004 roku ako padla kalamita v Tatrách,výsledky sú už priamo viditeľné,žiadny lesník netvrdí že príroda sa sama nevysporiada s následkami,ale keď vieme pomôcť urýchliť proces tvorby nového lesa a nemyslím tým len produkciu drevnej hmoty ale vodozadrznu funkciu,krajinotvornu a v prvom rade produkciu kyslíka,lebo tie bezzasahy so o mŕtvych lesoch,život je aj tam ale koľko kyslíka vyprodukujú sušiny,koľko vody zadržia v zemi????Toto už ľudia nevidíte,vidíte len ťažby,tie sú zo zákona,zvlášť kalamitné kde zákon prikazuje do 6 mesiacov od vzniku kalamitneho stavu začať s jej odstraňovaním,na to prídu ekoteroristi typu Wiezik, Baláž,zabrnkaju ľuďom v panelákoch že zase zlí lesníci idú rúbať zdravé drevo a už je hneď mediálna kampaň,do toho zasiahne štátna ochrana prírody a je vymaľované,práce sa zastavia dva roky sa ťahajú konania ktoré nakoniec dajú lesakom zapravdu ale z dreva už je tak akurát hmota vhodná tak na palivo alebo zoštiepkovanue a takto priamo dochádza ku škodám na majetku nielen štátnych lesov ale aj súkromníkov a spoločenstiev,za toto ekoteroristi nenesú podiel viny,a mali
stano....chodim do TATIER min 45 rokov a co tam vidim teraz tak toje hrôza same holiny tak takto si nepredstavujem hospodarenie ale je to jednoducho kradez. sa potom necudujem ze pride burka a vytopi dediny.ved co ma zadrzat vodu v horach? no predsa les. ale za vidinou penazi nech vytopi cele slovensko. ministerstvo ktorre to ma chranit sa stale vyhovara ze to nejde a ked nieco vypoti tak je to taka blbost ako aj ine zakony ktore narobia viac skody ako uzitku. a to je vyzitka 12-rocneho vladnutia SMER-ZDER. nech ich volia zase ti obcania ktory maju problem pri burkach a ti ktorym nevadi ze za par rokov tu nebudu lesy......
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.