13.06.2019, 11:00 | TOP Čas < späť na článok Diskusia: Táto ženská je hotový zázrak prírody: Rebecca šokuje vekom aj povolaním! Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Český senátor skritizoval prezidenta Zemana: Je otrasné, že verejne nereagoval na vyhostenie diplomatov Český senátor prísne skritizoval prezidenta Zemana Foto Krásne gesto bežných ľudí po smrti princa Philipa († 99): Charles s Camillou sa neubránili slzám Gesto bežných ľudí: Charles s Camillou sa neubránili slzám Foto Výtvarník Peter Horváth bol pri zrode Nežnej revolúcie: Na ulici som skončil dobrovoľne! Výtvarník Peter Horváth: Na ulici som skončil dobrovoľne! Vladimíra povýšili do šľachtického stavu: Moje kniežatstvo pochovala korona Vladimír Kříž: Moje kniežatstvo pochovala korona Legendárna basketbalová trénerka Natália Hejková: 24. titul v tretej krajine Hejková: 24. titul v tretej krajine Nové pravidlá pre zaočkovaných a ľudí po covide: Sulík prezradil, kedy sa otvoria terasy! Nové pravidlá pre zaočkovaných a kedy sa otvoria terasy? Odporúčame z TIVI.sk