Podla mna vsetci hetero dbate na to, aby ste mali pekne vztahy, spravte sa slusne k svojim partnerom / kam, nerozvadzate sa, nepodvadzate sa a budujete si milu rodinku. ak ano, ine vas trapit nemusi. a uz vobec ne, co sa deje v inom state.
Výhoda ***skych vzťahov povedie ku krachu zdravotníctva. Nebudú potraty(stačí klistir ten si vzájomne partneri môžu bez potreby zákroku v nemocnici urobiť navzájom).A ďalšie výhody.😂😂😂
takze prevaznu cast prijmov slovenskeho zdravotnictva tvoria trzby za vyskraby, ano? 😂😂😂 v katolickom state, kde sa vraj dve tretiny obcanov hlasia k cirkvi a volia komunistov a nackov, ano? 😂😂😂 a kde celkom bezne mlatia svoje manzelky v hetero vztahoch, rozbijaju im hlavy, doma ich terorizuju ako mazaci z vojny (rajony, sluzba v kuchyni ci chytanie vln do esusa...), ci dokonca podrezavaju hrdla. ale vadia im akisi dvaja tepli. no divny to stat a narod a jeho "hodnoty"... 😂😂😂
no lebo hetero chalani to čím ďalej odkladajú, až majú okolo 4O rokov aj po 10 rokoch chodenia so ženou si nie je istý, či sa chce oženiť a vôbec ich netrápi, že čo s dedičstvom, alebo či sa budú môcť informovať v nemocnici o svojej partnerke, pri braní pôžičiek, atď.
Hetero chalani si chcú užívať slobodu a nechcú závazky. Zrejme vidia príklady šťastných manželstiev rodičov. Ešte stále platí, že nemáš chlopa, nemáš pravdu?
niekde ešte aj áno...aj chlap, keď je ženatý a má rodinu, žije usporiadaným životom pôsobí dôveryhodnejšie...ale pomaly to zrejme prestane platiť...úspešné, šikovné ženy, čo si vedia samé zarobiť a postarať sa o deti sa ľahšie budú rozhodovať, že ostanú bez stáleho partnera a budú len s tým, s ktorým jej bude skutočne dobre, napr. si spomínam ako Mórová povedala, že si jedného dňa uvedomila, že na čo mi je tento chlap...a neviem, či je pre chlapov toto práve pozitívne smerovanie
mirandus, suhlas. homo sa idu pobit zato aby mohli do chomuta a hetero jeden po druhom papagahuju ze naco papier. Sami sebe robia zle a spolocnost sa sama takto modeluje ale budu nadavat na ine staty /akoby ich do toho daco bolo/ ze si uzakonuju homo sobase. nikto si nikdy nechce pozametat pred vlastnym prahom, vsetci mudruju len do druhych.
Samozrejme, že chlapom sa to nepáči. Potrebujú mať doma puťku, čo sa o všetko postará. Potom si nachádzajú milenky, lebo vraj tá ich je neupravená, nervózna, nemá chuť na sex. Chcú slúžky alebo partnerky?
dobrá otázka...v staršom veku, keď ostanú sami určite nehľadajú už lásku, ale hlavne starostlivosť...od mnohých žien som už počula, ako vraveli, že sa už nechcú starať o druhého chlapa na staré kolená a radšej chodia na výlety s kamarátkami v podobnej situácii...
jasne, vo vyssom veku nehladaju lasku. na moju mamku sa takto prilepil taky skrachovanec. len ju tam potom vyzieral, mal navarene, uupratane, strechu nad hlavou a este sa snazil ju postvat proti vlastnym detom. vela chlapov je vychcanych az to boli. oni vzdy a stale mysli v prvom rade nato aby im dobre bolo. a narobili sa minimalne.
Ďaľšia krajina, ktorá si urobila z ústavy záchodový papier:)))..inak by ma zaujímalo, akým prínosom pre spoločnosť môže byť taketo manželstvo:)) ..mám pocit, že štatistické 4% homosexuálov sa za každú cenu chcú zviditeľniť:)) Svet má omnoho vážnejsše problémy, ako sa zapodievať nejakými homosexuálmi:)
Nathaniel72 ... pre spoločnosť majú rovnaký prínos ako bezdetné manželstvá, pretože nie z každého manželstva vzídu potomkovia, niekedy je to z dôvodu neplodnosti, inokedy z vlastného rozhodnutia partnerov
nathanie. čítal som, že dokonca ani tá 4 % hranica nie pravdivá, ujo urobil blbý prieskum a prevzalo sa to. a fakt slobodní sú menším prínosom pre spoločnosť, bezdetné manželtstvo tiež? uvedomuješ si aké nezmysly dávaš? a fakt svet má dôležitejšie problémy ako sa trápiť prínosmi pre spoločnosť, zákazami homosex. zväzkov..
ked sa dostanu k veslu liberali,Slovensko caka podobna zmena.stale sa tu omiela zrovnopravnenie LGBTI s majoritou.ak vyriesia jeden maly problem a sice ako maju medzi sebou plodit potomkov,tak potom sa budeme moct bavit o zrovnopravneni.dovtedy nech si svoju duhovu vlajku pichnu za klobuk.
paslakone.rozumiem :))ja som stara,zhrdzavena konzerva.s tym sa zjavne pohnut neda.vzdy platilo,rovnake prava,rovnake povinnosti a moznosti.prajem ti,aby sa ti v zivote naplnili vsetky predsavzatia.bez ironie :))
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.