12.06.2019, 11:00 | Správy | Zahraničné správy < späť na článok Diskusia: Smrtiace horúčavy: Vo vagóne bez klimatizácie zomreli štyria ľudia Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Analytik Bošňák o trende nakazených: Prvý úspech lockdownu je tu, ale na toto stále bacha! Analytik Bošňák: Prvý úspech lockdownu je tu, ale na toto stále bacha! Hokejista Boris Valábik: Najradšej by som bol manželkiným osobným strážcom Valábik: Najradšej by som bol manželkiným osobným strážcom Foto Na ľade v Nashville pristál sumec s rúškom! Domácim priniesla tradícia šťastie v podobe výhry Na ľade v Nashville pristál sumec s rúškom! Hviezda Uhorčíka René Štúr šokuje: Býval som pod mostom! Hviezda Uhorčíka René Štúr: Býval som pod mostom! Zamorenú Nitru testujú na COVID-19, Mária je milo prekvapená: Vďaka tomuto nemusela dlho čakať v rade! Zamorenú Nitru testujú na COVID-19 Aký bol rok 2020 na trhu práce: Počet ponúk klesol, ktoré profesie to zasiahlo najviac? Aký bol rok 2020 na trhu práce? Tieto profesie si pohoršili Odporúčame z TIVI.sk