Stačila by iba obyčajná slušnosť a úcta a vzťahy oboch susedov by sa zlepšili . Starý Pán , by mal rešpektovať , že mladý si chcú prerábať dom , tak ako i on urobil z manželkou a mladý by mal zasa prejaviť viac úcty a rešpektu k šedinám starého pána a veci neriešiť nasilu a násilím , iba preto že som mladý a plný sily . Lebo aj on raz bude starý a môže stretnúť rovnakého človeka , ako je teraz On , čo si na ňom vyleje svoju silu a hrubosť.
však to 32 ročné hovädo nevyzerá ako úbožiak...žeby sa zrovna tento nechal sekýrovať nejakým dôchodcom sa mi nezdá...skúsme hádať kto ťahá za kratší koniec....
to ešte v 21.stor.existuje také niečo ?nevedieť sa pochopiť a pomahať si spolu,ale výtržností?!to je,na zaplakanie,,a ešte v takkej STArej Turej ,keby na východe,dakde v círnicí,alebo v takom bundom,ale Záhoráci takí sprostáci ??)))))))))))))ale mne sa dačo tak marí,že tam tie dzedziny záhorácke sú ešte diisť zaostalé nie dediny,ale ľudia bola som raz na jednej svatbe a tam bioli zo straej turej a myjavy hostia ta to neandrtálci dajakí boli,,,,,,jak sppred sto rokov zakapaní boli,,,))))))))))
u nas byvali dve rodiny na spolocnom dvore , neustale sa hadali , az raz jedna rodina predala svoj dom ciganom , zrejme to urobila z pomsty za sudety ako sa hovori . a cuduj sa svete , hadky prestali , teraz uz roky si tie dve rodiny ciganska a gadžovska ziju svorne a v laske a budu zit az nepomru .
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.