Takze este raz, a doplnam iste veci: 1. O afekt asi neslo ked to bolo az 21 ran a muselo to teda trvat dlhsie 2. Preco nedavate do popredia aj to ze vrahyna Judita bola privrzencom OLANO (vela fotiek v trickach OLANO na fb), a tiez Caputovolicka (profilova fotka Volim Caputovu). Toto je to slusne SK. pretože sa to politicky nehodí, ak by bola prívrženec koalície ver mi, že je toho všade plná riť...sa čudujem, že ešte nevznikajú konšpirácie, že pracovala pre SIS a chcela týmto krokom poškodiť opozíciu. 3. Caputka jej da amnestiu, ako aj kiskovi 4. Smutne je ze aj vazni maju pravo volit 5. To gymnazium je stoka, ako uz pomaly kazde. Takze este raz, a doplnam iste veci: 1. O afekt asi neslo ked to bolo az 21 ran a muselo to teda trvat dlhsie 2. Preco nedavate do popredia aj to ze vrahyna Judita bola privrzencom OLANO (vela fotiek v trickach OLANO na fb), a tiez Caputovolicka (profilova fotka Volim Caputovu). Toto je to slusne SK. pretože sa to politicky nehodí, ak by bola prívrženec koalície ver mi, že je toho všade plná riť...sa čudujem, že ešte nevznikajú konšpirácie, že pracovala pre SIS a chcela týmto krokom poškodiť opozíciu. 3. Caputka jej da amnestiu, ako aj kiskovi 4. Smutne je ze aj vazni maju pravo volit 5. To gymnazium je stoka, ako uz pomaly kazde.
Ja som si ju našla na FB a to, čo píšeš, nie je pravda. Má 16 rokov a volieb sa nezúčastňuje. Čo ťa vedie k tomu spamovať to tu?
Anonymný nick
21.5.2019 22:05 ||
+26-35
Zebra, ked si si ju NAŠLA a mas chlapsky profil, on zrejme nebude ten co klame. :) Zvlast ked tie fotky videlo viac ludi. A volit moze zacat od 18tich, dakujem pekne. Podporuje ich uz teraz aspon takto na nete
Za 1. Slo o afekt prave kvoli tomu, te tam bolo tol. Dlho to nemuselo trvat, v podstane to mohla stihnut do 30 sekund. .. 2. Zmagorene dievca, asi bude jej vzorom Farska.... 3. Caputka jej nemusi robit nic, uz sa tu presviedca ze v tom bola mariska, ale to by najskor on opichal ju, nie ona jeho....4. Suhlsim, vazni by nemali mat pravo na nic, ved pokial viem, tak sa im pri nastupe do vazenia zabavi obciansky preukaz, takze su vlastne nesvojpravni..... Pridam este po 5-te.Diskutujuci nemaju radi dlhe prispevky, takze pisat strucne a k veci :)
neviem kto uci tychto mladych aby boli vychcany na mraky--a potom su besny ako psy..!!!!-----slovensko ma choru --egoisticku a vychcanu mladez...!!!!!!!!!!!!!!!!!--Aj zato möze demokracia--vychova rodicov ---a cela CHORA demokraticka spolocnost..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Odzemok, ro vidia dnešne deti v TV alebo na internete?? presne to čo sa stalo...už nejaku dobu o tom čitame, aj ked nie všetko sa dozvieme na Sk. V tom ti davam uplne za pravdu, demokracia pokazila hlavne mladež.
Liberali vy ste horsi odpad ako pedofili. Pedofili znasilnuju deti ale vy znasilnujete a vymyvate detom mozog. Vas by mali zakazat a postavit mimo zakon
no ved ked vidia citaju aka je bohata Paris Hiltom--bella hadid ci Kim kardashin--tak si slovenky myslia ze aj oni su take ako oni ...--chore osoby su to na hlavu...................................
Tak bestia v ludskej kozi -(ako pisali na toho neznameho chlapa co zazvonil u nich ny byte!)---je vlastne kamaratka judita-----!!!No fakt krasna kamaratka.....--nemam slov..............
Za tri roky ? Sa zobud. Caputova nastupuje do uradu uz onedlho. Dostane milost. Mozno sa dodatocne zisti ze ten chlapec bol vlastne rasista a ze ju napadol. A este bude pre slnieckarov hrdinkou ako IND nisit
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.