historia hovori jasne.Napoleon aj Hitler povedali nechajte cinu radsej spat...Cina je teraz ekonomicka supervelmoc a ked neverite pozrite sa co mate na sebe 99% handier mate na sebe z ciny a 95% elektroniky detto...neprejde dlha doba a bude to tak aj z autami a hlavne budu nasi majitelia aj ekonomicky.
ano granko ich ekonomicky rozmach mal nasledok aj emisie v ovzdusi!!!cina to vie a teraz si nas vsetkych kupi tak ako ma kupenu tretinu afriky kvoli kobaltu kde cina ma svetovy monopol!!!baterie z litia kobaltu predava cina totiz aj TESLE!!!!
Čínští špehové ukradli nizozemské firmě technologie. Soud jí uznal miliardovou škodu.Čínští špehové ukradli cenné obchodní tajemství nizozemského výrobce polovodičového vybavení ASML, a způsobili tím firmě škodu v řádu stovek milionů eur. Napsal to ve čtvrtek nizozemský finanční list Financieele Dagblad (FD), podle kterého je případ jednou z největších špionáží v zemi. Firma ASML potvrdila, že je obětí firemní špionáže, dopad této krádeže na své podnikání však nepovažuje za významný.
List uvedl, že na základě jeho vlastního vyšetřování technologii ukradli zaměstnanci ASML z Číny, kteří pracovali na vysoké úrovni v oddělení výzkumu a vývoje, a získala ji čínská vláda. Nicméně firma uvedla, že nenašla nevyvratitelné důkazy o zapojení čínské vlády
Mám pocit, že sa tu niekto snaží zsstaviť vlak, ktorý sam rozbehol............... Otazka je, ci ten niekto rozozna spomalovanie od zrychlovania... Tento bordel ma od kapitalistickeho (zhodnocovacieho) systemu hodne daleko... ;-)
Čiže podľa ozembucha tvojho formátu je to pravé orechové - čínsky kapitalizmus, bez pravidiel, kradnúci technológie, a zotročujúci domáce obyvateľstvo lacnou pracovnou silou, a rastom nových čínskych miliardárov Máš riadny guláš v tej bolševíckej palici.
peterpeterson2... ci rozhoduje kvalita alebo kvantita zavisi od toho ci sa v systeme vytvaraju uspory alebo dlhy... cize o tom rozhoduje pritomnost alebo nepritomnost penazi v obehu... Ak su v obehu dlhy (negativne peniaze), kvalita sotva moze byt rozhodujuca. Zvysovanie kvality vyzaduje volny trh a konkurencnu sutaz (udrzatelnost a dlhodobost)... nie monopolizaciu a regulovany trh (kratkozrakost a pominutelnost).
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.