Papakocner bol a je parazit co kazdemu podrazil nohy.A preto udaval a stahovali ho z basy do basy.Prokuratura,sudy,policia...Pomozem niekomu od tial po tial potom budem sledovat a zakopem.😃Zaujmavy navod.Nevydalo.Teraz sedis ty tvoja obet ci uz dojebana je vonku a tebe spravia z riti mlyn ty ktorych si odrbal aj z Ficom.Ten bledne chradne a smutne kuka do medii.TAK VY DVE KU.RV.Y STE ISTO NIEKOMU POMAHALI...NUZ TO ISTO.AKURAT TAK NA DRUHY SVET.🐗😀🐯
Teraz tu napisem jednu vec ktoru rad pouzival kocner a cigani.Ak Lalis ho riadne zmlati ci da zmlatit vyjde von na slobodu.Vsak tak to podla Kocnera cez psychiatrov fungovalo i cigan Rithnus o tom spieval a media to rozsievali kade tade cez sitkomy.Ze vraj:SYNCHRO.😃🐯
...je to grazel,no zároveň aj politická obeť,lebo jeho obvinenie poslúžilo protivládnym stranám...!!!a hlavne kiskovi,mtoremu sa lenilo prísť z lyžovačky po tak záväznej udalosti,ako vrazda protivladneho novinára,pricom tu vraždu zneužíva na založenie si strany ...!!!
Nuz je to obet svojho sposobu zivota.Nahradil Lalisa a ako to urobil vie len on sam najlepsie.Na to nemusi byt clovek mafian a staci mu len sledovat dianie aby si urobil pravdivy obraz.Nieco ako ked Cernak tvrdil ze tri inekcie hodene do hrobu Grolmusovcov chceli pouzit Grolmusovci na Cernakovu krysu ktora snimi zriadila posilovnu.Az na to ze dodnes ma Cernak na hlave jazvu od legionarov ktorych neskor nenavidel a robil vsetko aby ich nalakal cez svojich kumplov do svojich radov a potom obetoval...Akurat ked psychicky deptal Grolmusovcov a uzival si svojim sposobom dostal po gebuli a tie tri striekacky hodene do hrobu neboli pouzite ,lebo velky,,mafiani,,Grolmusovci ktory prachy mali a boli mafiansky aktivny nemali ani posr.anu pistol pri sebe.Asi tak vy odroni.
Uz asi vieme co bol 3 rei na svk a kto isiel po ludoch ktory nikomu nic nerobili.Z-*** zakomplexovane co vrazdili nevinych vdaka im minulosti.Pekne resi si strcte do riti.Ste len luzri ako moja skur.vena rodina co ste si predplatili.
Ja nehram pre mafiu ani pre super mafiu .Ta je omnoho vysie ako ty nestastnici co sa udavali 15rokov na svk kvoli tomu ze chceli byt beztrestny.Ja nemam modre oci ako kazda krysa ktora hlada obetneho baranka...Mne su ovce ukradnute.Bud nech ziju alebo vydochnu.
On ma xoxoxot a je to stebou identicky xoxot.Inak uz sa blizi cas aby sa i moslimi vyzbrojili ako izrael.O obriezku nejde.Vy ste jednoducho banda sku.rven.cov.
Ja viem citat medzi riadkami.No o tebe sa to asi povedat neda.😃
10.16 *mne je uplne jedno co pises.A na to vezmi jed.
10.15 Pozri sa ja som uz stary clovek.Psychicky a uz i fyzicky lebo tak som musel zit.Nemam rodinu ta ma za prachy na svk odstavyla a ina ma prijala .MOZEM NAZORY SOM UZ 15ROKOV MRTVY.
Zaujmava vec.Z klobucikom ako ze z nahradov.Tvoj kocner bol parazit a ty si tiez.Nikto nie je az tak neviny...ze bolo by super ak by sa k mojmu sviatku nasla pistol...nasla sa.Pistol pouzivana hlavne wermachtom!Hoci policajny odbornici uz rok vopred vedeli ze sa jednalo o pistol prerabanu....lebo ze vraj zasekovsla....Vyser sa na divadlo.Je jedno kde kto skape,je jedno kde a ako robil spinavosti.Verim ze svojich 5 minut zivota kazdy parazit ako ty si uzil tak aby ked raz bude vrieskat od hrozi nebanoval.Maj sa troll.
Vies vypatlanec.Ked sa chces hrat na boha sprav verejny medialny sud.Alebo pal do pixe a vrat co si pojebal lebo inak budete p*** vsetci.Uz dnes syria ma taky protiraketovy sistem ze volakedy izraelske strely vsetky preleteli.Dnes uz to nehrozi.Su zatial ozbrojeny tak aby sa ubranili.😃😃😃😃😃🐯
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.