Čo keby tak sebakriticky zhodnotila seba?-keby nemala známého otca ani o nej nevieme-čo dokázala?-nie je nič jednoduchšie ako kritizovat-ale niečo zmysluplné dokázat je už o ničom inom.
inak, hargašová, tak to je tiež kvalitný mediálny matrac typu ďuriannovej v staršom a skoršom vydaní. teda vanduška sa mylila. minimálne 1 šlapku na plese stretla .... a keď tam bolo hafo smerákov, tak myslím tých ľlapiek tam bolo omnoho viac.
nemam proti hrycovcom v podstate nič. skôr im fandím. je to silná família. všetci sme nejakí, oni takí agresívni a tvrdí, čo už. sú to ich životy a určite sa im darí viac ako vačšine ostatných obyvateľov butatótlandu.
Čítal som jeho knihu Inventúra.Dobre napísaná.Potom som mal tú česť porozprávať sa z jeho bývalou zamestnankyňou z rádia Twist.Je to obyčajné h.o.v.a.d.o.
bbrblo, tiez som citala Inventuru! Andy, velky antikomunista, poslal cosi vybavit svoju manzelku, lebo vedel o jeho kladnom vztahu k peknym babam. Tym jeho svätoziara pre mna zhasla, vyuzival system tak ako ini, co sa za oponentov rezimu nehlasia!
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.