Mamička dvoch deti mala sedieť doma pri deťoch a nie isť mužom,ktoreho ani nepoznala a ešte k tomu s takym krasavcom ved vyzera ako diabol vôbec ju nelutujem
O jednu št:etku na svete menej, dobre jej tak. Dovidenia, idem radšej sledovať dobrý film, táto osoba nie je hodná ani pozornosti slušného a morálne čistého človeka.
Antikapitalista, ty bezduchá hlísta, nie, zabil ju rovnaký náckovský par:chant a niemand, ktorý si nikdy v živote ani nevrzol a nedokázal si nájsť partnerku, vzhľadom k tomu, ako si mimoriadne škaredý a postihnutý, poškodený kus ho:wie.n.
pavol, ty lump, ty bezcitné, oslamo-fó:bne prasa, oslovil som ťa snáď ty menej, než nula?! NIE! Tak sa do mňa neobúvaj, ty lúzer!! Nie, takejto bezhodnotovej šl_ap:ky mi vonkoncom nie je ľúto a tomu, komu je ľúto takéhoto nehodného, amorálneho, zvrhlého a skazeného indivídua odkazujem a odporúčam, aby sa dal liečiť.
ancientaIiens, ty Mohamedova súložná ***, ty krvilačné islamistické prasa, ty tu máš ešte tú drzosť brať si do svojej chlpatej bravčovej papule osočovanie z bezcitnosti, ty, ktorý si napísal, že „dobre jej tak“?!
Jedine ty si tu zaslúžiť zaškrtenie alebo sťatie, ako to robia tie tvoje stredoveké krvilačné mohamedánske prasce!
pavol lumpan, zalez ty nác:kovská, islam:ofó:bna nen:ávi:stná kry:sa zlom nakazená a posadnutá! Nevnnucuj sa ty skrachovanec, nikto nemá najmenší záujem sa tu s takýmto k..ot:om ako ty baviť, odpáľ!
Zomrela pri drsnom styku? To natáral ten bastard? Možno sa na poslednú chvíľu spamätala a nechcela, ale keď žena odmietne moslima, už sme veľa krát videli ako to dopadne.
Čo sem vôbec pletieš a montuješ islam?! Ty isla_mo:fó:bny pot:kan, to isté mohol urobiť človek akejkoľvek viery, či bezverec=ateista. Ty sa musíš k:q:kq:te normálne spotený budiť i v noci zo sna a hľadať pod posteľou schovaného moslima, ty od:pad.
ancientaliens,keď nie si slepý, fotka toho vr.aha je v článku. Inak koľko zla, nenávisti, urážok a nadávok vieš sformulovať do pár viet je obdivuhodné. To len ukazuje ako si mentálne vyspelý
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.