09.09.2018, 20:40 | Šport | Hokej < späť na článok Diskusia: Hanebný debakel: Jyväskylä si z Bystričanov spravila trhací kalendár! 7 príspevkov Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie. Odoslať majkochalko 10.9.2018 12:42 | | +2 -1 Reagovať bystričania komentujúci stále Slovan kde ste??? ...to nič nemení samozrejme na tom, že ako každému slovenskému mužstvu vám prajem len výhry. kveci 10.9.2018 12:54 | | +0 -2 Komentujem len občas a nie stále :)))) A je stále čo!!! :))) BB zjavne nesedí rýchlosť, tak uvidíme o týždeň urobí napr. taký PP... majkochalko 10.9.2018 13:07 | | +1 -0 kveci no konečne:):):) už som myslel, že fandím len ja sám. no nič moc, ale raz sa to musí podariť aj so silnými mužstvami... držím palce satmanik 10.9.2018 04:53 | | +9 -2 Reagovať sa môžu pozrieť ako sa má hrať liga majstrov v Brne SamoSamuel 9.9.2018 20:56 | | +1 -22 Reagovať Od Madarov?To je vtip? nanapek88 9.9.2018 21:15 | | +16 -0 Samko môj,a vieš čítať??? nalim57 9.9.2018 22:11 | | +13 -0 Čítať možno vie len nadpis a má problém so zemepisom. fotoalbumy videoalbumy pridať priateľa Najúspešnejší olympijský festival mládeže pre Slovensko: Vďačíme za to tejto športovkyni Najúspešnejší olympijský festival pre Slovensko Foto Bláznivá udalosť láka do Kanady turistov z celého sveta: Súťaž, aká sa len tak nevidí Bláznivá udalosť láka do Kanady turistov z celého sveta Trumpova výzva o bojovníkoch IS dostala podporu: Toto odkázal európskym štátom Trumpova výzva o bojovníkoch IS dostala podporu Pod prísnym dohľadom dozorcov: Takto sa hrá futbal v Ruskom väzení Takto sa hrá futbal v Ruskom väzení Šimpanzy vystrašili návštevníkov ZOO: Priamo pred ich očami unikli z pavilónu Šimpanzy unikli z pavilónu, prechádzali sa pred návštevníkmi Bojovníci IS zadržiavajú v stanovom tábore 1000 civilistov: Premiestňujú sa za pomoci systému tunelov a jaskýň Bojovníci IS zadržiavajú 1000 civilistov
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.