teda nič v zlom. ale nemyslím si, že to bola až taká tragédia, to striedanie času. Normálny bežne zdravotne zdatný jedinec s tým nemohol mať problém. Tý chorí( duchom) sa neustále na niečo sťažujú. Mohli nechať aspoň ten letný. ale na to im ichmozgové kapacity nestačia. Odhliadnuc od toho, že 4,6 milióna ( z toho 3 milióny nemcov) nie je žiadna vzorka z 500 miliónov.
Zrejme ste nemali deti - som dôchodkyňa, ale pamätám si, že vždy dvakrát v roku som mala problém s deťmi - raz ráno vstávať o hodinu skôr, raz ich dostať o hodinu skôr do postele. Trvalo to aj dva týždne, než sa "prehodili". Väčšina matiek mi to potvrdila.
Konečne!!! Čakám na to od roku 1979, keď túto somarinu zaviedli. Tým, čo chcú mať "dlhý deň" odkazujem: však vstávajte v lete hoci aj o tretej, a budete mať dlho svetlo. Nijako vám v tom nebránim ani ja, ani zimný čas. Ja to nepožadujem, tak prečo mám vstávať o hodinu skôr?
zjavne to vacsina z Vas nepochopila. Prideme o letny cas! Ostatne na zimny cas, ktory si myslim ze je ovela horsi a nevhodny. Cize cez leto si budeme (vascina z nas) uzivat svetlo rano v posteli a poobede v robote. cele zle!
ale ved budik si mozes nastavit na kedy chces a vsavat mozes v lete aj o piatej rano. a ze v praci zacinate neskor? presvedc kolegov v praci aby hlasovali za skorsi prichod do prace. pripadne ak vam to zamestnavatel umoznuje tak tam chod skor.
No bodaj by to tak bolo, ale ja skôr predpokladám, že teraz budú o tom 10 rokov diskutovať a potom to ďalších 5 rokov schvaľovať. Dovtedy budem starý dôchodca a bude mi to jedno.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.