choroba sa volá podľa toho, koľko má Jakab peňazí...buď to bude kokainotída, heroinotída alebo pervínitída...každopádne, Jakab môže byť pokojný, liečba môže začať, MUDr. Cinkota už prišiel zo stáže...hahahhahahahha
Mám zaplatené viac ako 87 dolárov za hodinu pracujúcich z domu s dvoma deťmi doma. Nikdy som si nemyslela, že to môžem urobiť, ale môj najlepší priateľ vydělá viac ako 10 tisíc mesačne a ona ma presvedčila, aby som to skúsila. Potenciál s tým je nekonečný. Tu je to, čo som robil...
>>>>>>>>>>>>>>> www.MaxPay9.COM
Poluciana: nepochopila si komentár Ivy444. To, že bola z neho (t.j. Jakaba) "znechutená" jednoducho znamená, že bol v negatívnej role absolútne uveriteľný a bola vlastne znechutená z postavy, ktorú tak presvedčivo zahral, a preto istú dobu, keď videla Jakabovu fotku, tak ho identifikovala/asociovala s negatívnou postavou, a nerozlišovala medzi ním ako hercom a postavou, ktorú stvárnil.
pásový opar dostal preto, že schudol veľa naraz.Mal oslabený organizmus.Chudnúť treba pomaly a rozumne, aby to bolo trvalé a aby to neurobilo viac škody ako osohu.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.