Toto sa deje aj dnes... Zopár mesiacov spätne na vodiča MHD v Bratislave na Hl. stanici nejaký magor vytiahol búchačku keď mu zatrúbil aby ho pustil na zastávku Konečná.
Agresívne správanie je jedna vec čo je odsúdenia hodné ,ale špecialitou českých vodičov je vybrzdovanie čo sa mi stalo aj na Záhorí - predbiehal som auto s českou ŠPZ ,jasne že pridalo a nepustil ma pred seba ,ked išlo auto v protismere tak som sa zaradil naspäť do kolóny a v tom čechášek začal vybrzdovať a spomaľovať z nejakej 100 na 60, takže celá kolóna musela spomaliť - žiadne auto ani značka obmedzenia rýchlosti ani prekážka pred ním nebola a ani nesignalizoval zmenu smeru či problémy poruchy auta ,toto sa udialo medzi Jablonicou a Senicou.....takže český šoféri (česť výnimkám) niekedy aplikujú tieto české maniere a to sa mi stalo už pár krát pri autách s českými ŠPZ
Nepáči sa mi, ak sa zovšeobecňuje. Ako vieš, že to bol český vodič? Mohol mať auto z požičovne s českou ŠPZ kou a mohol to byť Angličan, Američan,, alebo aj Slovák žijúci v Česku. Nezodpovedných vodičov je všade dosť, bez ohľadu na národnosť.
Za takýto, ale aj za iné činy, zobrať vodičák na doživotie. Tie iné, ak niekto spôsobí smrteľné zranenie alebo ťažké zranenie, z nedodržania predpisov, detto!
dakujem NOVY CAS, ze mapujete historiu SK a aktualne v clanku BA z cias 90tych rokov, skutocne ma to obohatilo a dnesny den bude pre mna sviatok....a dakujem NOVY CAS HISTORY, ze je k tenjto zavaznej a aktualnej teme povolena diskusia...vrela vdaka, palec hore....prostrednik :-)
Kým niektorí adepti prezradili konkrétne mená, iní o niekdajších favoritoch mlčia. Kto z uchádzačov o prezidentský post chcel na čele štátu Jána Čarnogurského, Milana Kňažka, Radoslava Procházku alebo Milana Melníka?
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.