Preto na dovolenky nechodím do drbnutých krajín.A už vôbec nie kde je islam,židia a Američania.Tedy blízky východ.Izrael a USA.Ani zadarmo by som tam nešla.To sú ľudia ktorí môžu za všetko zlo na svete.
To kde sme, aby sa takto k cestujúcim niekto správal a ešte taká drahá a svetovo známa letecká spoločnosť??? To, čo urobili je proti ľudským právam!Okamžite na súd. Urobili si úžasnú reklamu a hanbu..
A čo spravila letecká spoločnosť? Tá spravila to, čo je štandard. Nikto predsa tú babu nenútil to víno prijať a ani to potom priznávať. Jednal s ňou pracovník letiska, nie leteckej spoločnosti. Letecká spoločnosť za teba stráca zodpovednosť v momente, keď vystúpiš z lietadla.
:D:D:D tak to už je aký level,keď muž opravuje ženu v pravopise :) Pani by si mala naštudovať najmä nominatív jednotného a množného čísla :D Až potom by som argumentovala :D Ale pre vysvetlenie a ukrátenie času Vám to rada vysvetlím :) Keďže som oslovila a reagovala na 1 komentár pána dotyčného, tak je bohužiaľ moje prídavné meno napísané s tvrdým y v tomto prípade správne. Asi som Vás sklamala milá pani, ale možno nabudúce Vám :) Pekný zvyšok večera každopádne...
reakciaa...ty si poriadna brzda,az sa mi nechce verit...a to,co mi pises v RP, je tiez total mimo,ja skopirujem prispevok niekoho ineho,aj chybami ,preco by som ich opravovala ,a ty si to vobec nepostrehla, ty ze mas VS? nedokoncenu pomocnu skolu mas
Je to pixa,stačí to citat...úradník je v mojich očiach hrdina a zaslúži si cenu pre pracovníka roka! Presne si viem predstaviť hnusnu namyslenu britku čo si mysli že je pupok sveta,mala neplatný pas úradník jej to povedal,nech ide domov,ale ona nie,začala vymýšľať,on sa nasral (kto by sa nenasral) áno,alkohol je u nich naozaj zakázaný (nechapem prečo my nemáme zakázané habity?!) on sa pýtal ci pila nie kde ale hlupana povedala že áno,haha a mal ju...a ona ešte ho začne kamerovat xDDDDDDDDDD ako môže byt tak hlúpa...nabudúce nebude struhat formu...
Televízia Sky News ostatné dni informovala, že zbavenie Shamimy Begum jej britského občianstva je možné vďaka tomu, že má dvojaké britsko-bangladéšske občianstvo.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.