30.07.2018, 06:00 | Správy | Zaujímavosti < späť na článok Diskusia: Koncert v oblakoch: Oneskorený let spoločnosti Ryanair sa premenil na reggae vystúpenie 6 príspevkov Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie. Odoslať prostorekost 1.8.2018 23:37 | | +0 -0 Reagovať A ešte by mohol p. redaktor informivať, že kedy začne to reggae... chochlik.p 30.7.2018 08:39 | | +3 -2 Reagovať Ja by som vyskočil. jamur 30.7.2018 06:59 | | +12 -5 Reagovať Rozmyslam, ako by sa "bavilo" lietadlo plne vecne nastvatych a negativistickych Slovakov. tabatat 30.7.2018 07:34 | | +7 -0 ako, nuz tak ako tento podo mnou jamur 30.7.2018 07:45 | | +6 -0 presne to som si pomyslela :-) Crusot 30.7.2018 06:25 | | +6 -11 Reagovať otrasne nieco fotoalbumy videoalbumy pridať priateľa Ako 15-ročná sa pridala k Islamskému štátu: Británia ju chce zbaviť občianstva, rodina je zhrozená Ako 15-ročná sa pridala k Islamskému štátu Eurokomisia dostala podklady ku kauzám v agrosektore: Slovenské poľnohospodárstvo je v katastrofálnom stave Eurokomisia dostala podklady ku kauzám v agrosektore Foto Diváci ostali sklamaní: V dvoch atraktívnych zápasoch Ligy majstrov nepadol ani jediný gól V Lige majstrov nepadol ani jediný gól V Česku zadržali na colnici podozrivú dodávku: Nechutné, čo v nej bolo V Česku zadržali na colnici podozrivú dodávku Verní až za hrob: Vojaci potvrdili neobmedzenú poslušnosť a podriadenosť Madurovi Armáda potvrdila podriadenosť Madurovi Šokujúci zvrat vo vzťahu slávnej speváčky a herečky: Lady Gaga zrušila zásnuby Lady Gaga oznámila zrušenie zásnub
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.