anavika, ja Sagana a jeho famíliu nemusím. Svedčia o tom moje príspevky, ktoré nie sú prejavom závisti, (moje deti sú mega úspešné v inej sfére a rovnako som na ne hrdá, ako aj Saganovci na Petra) ale prejavom toho, že viem, čo viem...Ale tvoj príspevok bol nehorázny, už aj kvôli tomu, že Peter je dieťa svojich rodičov a o umiestnení matky do zariadenia v Tepličke nerozhodoval on. Navyše Saganovci majú 4 deti, tak prečo padá vina na Petra ? Ono sa terba pozrieť na toho starého "proutnika", ten zničil žene zdravie a vytŕča sa ako "vicišpán" a odprataním matky svojich detí si legalizuje vzťahy s inými ženami.
a príspevok som ešte aj zle adresovala, platí pre rebelku653. Anavika, tebe sa ospravedlňujem zvlášť a s tvojim príspevkom súhlasím, nech je dieťa zdravé a zdedí intelek po neviem kom, ale nech je múdry.
no na sLovensku nezvyk a za hranicami uplne bezne, pre pani to je ako byt cely cas v kupeloch resp. na hoteli o vsetko ma postarane, kedze to asi nebude taky starobinec na aky si zvyknuta...
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.