Konečne som sa z toho nadpisu dozvedel, prečo nemôžem zaspať. Aj ked vôbec netuším o koho alebo čo sa jedná. Nie to o akejsi polohe ženy. Ale NČ je zázrak na nezaplatenie.
AFP uviedla, že to nie je po prvýkrát, čo turisti spadli zo steny v blízkosti pláže, známe ako Praia dos Pescadores alebo Fishermans Beach, obľúbené miesto obklopené útesmi a 40 metrov vysokou stenou.Žena zrejme keď padala v zúfalstve sa chytila aj vlastných vlasov.V roku 2014 dvaja poľskí turisti spadli v neďalekej Cabo da Roca, ked si robili selfie. Zdá sa, že ona priamo vyhľadávala také príležitosti fotiť sa na vyvýšených miestach. https://www.mirror.co.uk/news/world-news/first-picture-british-tourist-boyfriend-12697956
IM, prepáč, mňa už prestalo baviť, aby som stále rozumela aj cvokom. Prestalo ma to baviť mojím dôchodcovstvom, dôchodkom. Nech sa trápia iní. Múdrejší, hlúpejší-neviem. Svoje som si "odkrútila" a nechávam príležitosť novej generácii; sem-tam zabŕdnem, netvrdím, ale už ma Slovensko nebaví. Je tu katastrofálna nevýchova detí! Apropo-k meritu veci: nepoznám, neviem, nebola som tam-neviem, či je tam piesková , či kamenistá pláž. Aj tak, ak by bola piesková, mobil sa mohol rozmlátiť o skaly-30 metrov ani Apple nezachráni!
Vôbec mi ich nie je ľúto. Ožratí, bez zbytku mozgových dráh na uvedomenie si svojho konania. Hlúposti tu popísané- v článku. Výstrel, atď., na nich žiadna stopa-zastrelenie, vraj "počul-niekto"; a-čo je neobvyklé? Že mala roztiahnuť ruky a nenechať si ich vo vlasoch, keď bola ožratá? Veď nevedela, čo robí. Ešte sa ocinko ide sťažovať, že "neobvyklé". Načo takéto somariny vyťahujete zo zahraničných stránok?
Mne skor neda spavat, ako je vôbec mozne v dnesnych hrozne tazkych a zlych casoch, ze ma niekto este na dovolenku. Idem radsej pozerat futbal, tema diskusie o nicom.
meandros, ty chudera a troska, čo sa do mňa navážaš, ty tupý odpad? Oslovil som teba, či dotkol sa ťa snáď? Nie! Tak drž pysk lundro! idem spať, zápas už skončil.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.