Vravte si čo chcete ale tu sa mi velmi pačila ... tie špiralovite vlnite vlasy ma krasne .. a aj ten ružovy a vinovočerveny ruž jej pristal .. chapem že všetci čo ju neznašate poviete že špata, ale nie je to pravda lebo je nahodou teraz velmi pekna,to treba uznat 😜
Silvia Kacerenko, namiesto,tvojich príspevkov na instagrame a tvojich videjok,čo keby si začala rozmýšľať o zamestnaní? Možno by si mala väčšiu šancu aby si ľudia začali myslieť,že v tej hlave máš mierne pozostatky takzvaného mozgu? Skutočne, každý kto má vyšší kvocient IQ si ani raz nepozrie tvoje videjka,vieš prečo?
Juuj Silvi fajne pery chcel by som :P vyzeras uchvatne a mas naj vlasy v tomto videu,,vsetky co tu na teba kydaju ti len zavidia aka si neodolatelne sexi :)
začína mi jej byť ľúto..chúďa...sprostá ako tágo,špatná ako čert,manžel vo väzení,ona nič nevie,okrem rozťahovania nôh a syna má stále neplnoletého,,,no a samozrejme účty treba platiť..brrrr....
Táto pani by sa mala prebrať a konečne začať vychovávať svoje dieťa a nie riešiť hejterov a prezentovať sa ako prostitútka. Ľudia omnoho viac riešia cenu vajec a masla - toto je na depresiu a nie jej pysky.
fantasticka sexbomba, kucherenko je totalna spicka medzi milfkami, publikujte s nou ovela viac prispevkov! nadherna a silna zena, elegantna dama, vzdy tip top upravena. miestne obezne prasnice s podbradkami, celulitidovymi pontonmi, vemenami naliatymi sadlom, zasmradene od cigariet, porozvadzane, ci s bastardami (deckami) zavesenymi na krku su oproti tejto luxusnej & atraktivnej zene iba bezcenny odpad.
pingpongspalacinkami nemôže sa ako ty nazývaš každá milfka, čiže už nie práve mladá žena hrať na nechutnú Bárbie a uverejňovať sem nezmyselné články a videá...je pravda že nie každá žena vyzerá podľa tvojho vkusu, ale to je život....
Jeden z mýtov o alkohole tvrdí, že keď vypijete pred vínom pivo, vyhnete sa nepríjemnej „opici,“ a naopak, ak si dáte víno a potom ešte pivo, bude vaše ráno hotovým peklom. Najnovšie vedecké poznatky však aj túto ľudovú poveru vyvracajú.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.