Nehádžte všetkých mladých do jedného vreca.Poškodený chlapec,ani jeho kamarát čo riadil auto,nemajú žiadnu vinu na nehode.Prečo teda urážate chlapcov vo vozidle idúcom po hlavnej ceste?Nie všetci mladý ľudia si nevážia život,je veľká väčšina mladých ľudí,čo jazdia opatrne,no stačí jeden nezodpovedný a tragédia je na svete.Chlapče drž sa,skoro sa uzdrav,držím palce.
A s fajčení jak delá, nevem dokedy, je normálne ze s fajčení jazdia s autami, cez deň v noci, maju spomalené reakcie reflexy, ale je to akceptované, nechápem prečo nerobia preventívne akcie voči drogám, čudovali by sme sa aká by bola situácia, ja osobne s takými ľuďmi nejazdím, a nesadam FO auta, môj život mi je vzácny
On ponúkol pomoc, aj keď na tom nemá absolútne žiadny podiel viny. Koľko je takých, čo nehodu priamo spôsobia a nedokážu sa ani len ospravedlniť nie to ešte podať pomocnú ruku.
dospeli coskoro 40 rocny ko/k/otko obleceny ako 15 rocny tinedzer, co sa hra akoze na spevaka, nakupil 2 kilove hlinikoe retaze & naramky natrete zltou farbou, obratil siltovku dozadu, zatrel hrdzu na 25 rocnom mercedese, potetoval telo, a, je umelec. tak by som kopol do jeho lenivej r/i/ti, ze by sa zastavil az v skutocnej robote.
Reakcia hodná dospelého muža 👍čo tak sa vyjadrovať slušne.. KALI fo tohi neni nijako zainteresovaný a podal pomocnu ruku.. Gesto ľudskosti.. A skús si to ty keď ideš z nuly na to čo je on teraz.....
Miera evidovanej nezamestnanosti na Slovensku dosiahla v marci tohto roka úroveň 5,55 %. V porovnaní s februárom 2018, keď bola 5,72 %, klesla o 0,17 percentuálneho bodu (p. b.).
Denaro, ktorý je na úteku už od roku 1993, je považovaný za pravdepodobného nástupcu tzv. bossa bossov Salvatoreho „Tota“ Riinu, ktorý zomrel vlani vo väzenskej nemocnici v meste Parma, kde si odpykával 26 doživotných trestov.
Kulichovo dielo, ktoré zobrazuje zúfalú a poddanú ženu opierajúcu sa o silného a odhodlaného sovietskeho vojaka s prilbou v ruke, bolo súčasťou pamätníka od roku 1964, teda rovných 50 rokov.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.